Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Buna seara fetelor!
am si eu o intrebare -poate idioata. mi-am facut in sfarsit album foto pe yahoo. am voie pur si simplu sa li ve impartasesc sau imi trebuie tot felul de "aprobari", "semnaturi", "iscalituri" - dat fiind faptul ca sunt membru nou? Explicati-i va rog si neuronului meu
Tot io-s.
Cred ca am nevoie de cont de album, nu?
Hai ca acuma sunt pusa pe intrebari: fetelor, voi mai reusitzi sa dati pampersii copiilor? ca pe mine ma apuca groaza, in ultimul timp imi ia seara juma de ora pana i-am schimbat pe amandoi, se lupta efectiv cu mine si se intorc tot timpul pe burta, si tzushti...mai prinde-i daca potzi.
aseara am cam strigat la ei si dupa aceea mi-a parut asa de rau
Adina, mamica de Fabian si Alexander
Adina draga, asa face si Roxanica mea; mi-e groaza cand trebe' s-o schimb de haine sau de pampers. Cat despre strigatul la ei, am strigat si eu odata si de-atunci incerc sa ma abtin si sa ma gandesc ca ea nu face dinadins si il mai chem si pe taica-so la ea pana ma calmez.
Daca vrei poti da un Reply with Quote la un mesaj care are inserate poze ca sa vezi cum trebuie puse poze; eventual faci un copy -paste de-acolo si schimbi numai linkul cu poze. Mai intreaba daca nu te descurci ca aici is fete tare dragutze si te ajuta.
Fetelor, eu si Adina am fost colege de liceu, chiar si de banca asa ca mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca apare pe forum si nu oricum, ci cu doi ingerasi scumpi!
Adina, copiaza mesajele din capitolul trecut sa le vada si fetele, mai ales ala cu datele puilor tai, greutate, cm, etc; da, mari si frumosi puiuti ai mai stiut tu sa faci! Sa-ti traiasca!
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
GETY spune:
Cucuoancea, da, dar e trecut numele parintilor. Si cu buletinele noastre alaturi, se deduce, zic eu.
Cat despre cele descrise, ce sa zic, legile sunt prea blande si conditiile din inchisori sunt aproape ca la hotel si nu o mai lungesc aiurea, ca sunt multe de spus. Sa-i dea putere DD sa treaca peste tragedia asta mare.
Eloise, cum ai dormit azi noapte? Sunteti mai bine, nu?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
floricel79 spune:
La multi ani Marina si Tanima!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poze cu noi
eloise spune:
Iata pozele noi-vreo 12 parca-. Sper sa va placa, desi-s cam multe cu Vladut adormit
(ceea ce creeaza o falsa impresie, cum ca ar fi foarte linistit si nu m-ar solicita prea tare
)
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
floricel79 spune:
Adina, tocmai am schimbat-o pe Roxi si m-am gandit la tine :))
Eu o pacaleam cu Iepuras Coconas (ii cantam) pana s-a plictisit; acuma iau o jucarie in gura si fac Ham Ham Ham si ea se distreaza de nu mai poate iar intre timp eu actionez cu maxima eficienta. Vezi, poate functioneaza si la voi. 
poze cu noi
matahut spune:
Andra, e mortal Vladutz!!!!

Si, stai linistita, se vede ca nu e chiar atat de cuminte...cel putin eu am ochiul format![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alexutza_26 spune:
Acum ne-am intors si noi din plimbarici....partea I
Am vazut un Vladut haios tare si cumintel (cand doarme
).....
mare de la noi!!!!
Sandra- cred ca Lilina a trecut si certificatul de nastere in caz de vreo urgenta medicala, la vreun spital (Doamne fereste!!!) stiu eu daca i se va cere certificatul copilului....asa ma gandesc eu!!!
E asa bine afara fetelor, nici prea cald, nici nu bate vantul, e innorat asa...e taman bine de o plimbarica!!!!Pacat ca acum tre sa adormim grasanu' si aseptam sa vedem ce mai facem dupa-amiaza!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
Ati fost careva in Croatia? Imi puteti recomanda vreo statiune?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Ati fost careva in Croatia? Imi puteti recomanda vreo statiune?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Vreti sa mergeti cu Vlad acolo? noi nu am fost inca si eu am emotii sa ies cu Roxi din tara, inca nu stim ce sa facem in concediu. Cred ca mergem la Poiana Izvoarele pe langa Vatra Dornei, ne gandim... Poate ne ducem in Septembrie undeva mai departe, daca imi vine curajul intre timp :))
poze cu noi