Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
anangel_lexi spune:
Pufy, ca de obicei, Pufisorii tai sunt minunati! 
Eloise, Doamne cat de simpatic e Vladut! E haios foooooc, imi place la nebunie poza aia in care sta in cap!
Fetelor, eu ma declar terminata. Fii-mea a racit de la un AC. Azi-noapte am dormit fix 3 ore, in rest ne-am plimbat pe la Gr. Alexandrescu cu ea. Ne e teama de un inceput de pneumonie. Acolo ne-a spus ca nu are nimic la plamani, dar noi vrem s-o mai vada cineva pt ca starea ei se inrautateste. Din fericire nu face febra (deocamdata). Am incercat la Stanciu dar ne-a zis ca nu ne poate primi decat la ora 19 sambata, in rest e full.

Asa ca am programat-o la pediatra ei (de la care inca n-am reusit sa scot fisa, sper sa fac azi lucrul asta daca tot mergem) sa o mai asculte cineva...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
Am vazut poze si cu Pufisori si cu Vladutz.
Pufy, asa de repede ii creste parul in vreo 2 saptamani. Si chiar bea iaurtul cu paiul?
Pana la urma, ce i-a zis Vladutz fetitei? Ca parea destul de convingator si fetita atenta. Ratusca muzicala de la Chicco avem si noi, numai ca acum nu i-o mai pot da, ca o scutura (cum le scutura pe toate) si-i vine peste picioare.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
Lexi
si multa sanatate Mariei voastre!Sper sa nu fie pneumonie!
Gety chiar le creste fff repede parul la gandacii mei....deja ne gandim sa-l tundem din nou pe cel mare....
Si da, bea iaurtul cu paiul(cel de Napolact i-l dau asa ca e mai fluid si mor pana i-l dau cu lingurita.....)!
Andra e adorabil Vladut!Mi-a placut la nebunie mutrita lui de proaspat trezit!
(cred ca avem lingurita daca nu identice atunci asemanatoare
)
Eu
usorlili spune:
Fetelor, va pupam si noi.
Din pacate nu am reusit sa citesc decat pe diagonala si nici nu cred ca voi reusi sa recuperez.
Am observat ca va pregatiti de concedii. Super. Eu ma oregatesc sa ma intorc la munca, peste doua saptamani. Deja ma apuca depresia.
Sunt oricum linistita ca mama o sa ajunga aici marti.
Apropo, Elenia, ai tai ce fac? Au venit la tine? Stiu ca au fost ceva probleme dar nu stiu daca si cum s-a rezolvat.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
beatrix spune:
...in primul rand:
Marina, Tanima si Cata-adr, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de bucuriile voastre!
Adelina Oana, sa cresti mare sanatoasa! 
Ananagel, Pufy, Cristina, Alexutza, Eloise, Xandrutza , multimim de aprecieri! scuze daca am uitat pe cineva!
Cristina, la cresa i se da doar masa de pranz preparata de ei cu legumele, carnea lor si dupa amiaza i se dau fructele pe care i le pun eu de acasa! dimineatza trebuie sa manance acasa!
Cu bona e cam greu pe aici ca mi-ar trebui cineva care stie olandeza ca noi stam in partea de nord a belgiei si ar trebui sa-i platesc un salariu intreg, adica in jur de 1000 de euro! cresa costa 550 de euro!
am zis ca macar limba sa o prinda sa nu am probleme mai tarziu cand o creste sa nu se inteleaga cu copii si sa nu vrea (sau sa nu-i placa) la gradinitza din cauza asta!
nu zic ca e foarte rau la cresa, dar eu nu sunt foarte multumita!
am vazut si eu noile poze anuntate! pufuletii minunati, vladutz, si nu in ultimul rand, felicitari pt casa susa! sa o stapaniti sanatosi!
trebuie sa fug acum!
o seara faina!
Beatrix si Eric
usorlili spune:
Lakioana voiam sa-ti spun cate ceva despre bebeul prietenei tale.
Tudor are DA, o forma moderata spre grava.
Ceea ce mi s-a parut foarte ciudat la bb de care povesteai este ca la el a aparut foarte tarziu DA. De regula DA apare in jurul varstei de 2 luni. Sau a aparut mai devreme si s-a agravat acum, la 9 luni? Oricum, daca totusi a aparut asa tarziu DA ma gandesc sa nu fie vinovat vreun aliment recent introdus. Ar putea sa incerece sa scoata alimentele noi din perioada in care a aparut DA si sa le bage iar, treptat, sa vada daca-s ceva schimbari. Se mai pot face si niste teste de alergie, dar care sunt destul de scumpe. 16 milioane pentru 300 de potentiali alergeni. Daca o intereseaza caut si-i dau mai multe detalii.
Intr-adevar, asa cum ziceau si fetele ieri, cremele hidratante ajuta foarte mult. Dar de exemplu la Tudor, atunci cand are puseu, doar cortizonul il ajuta. Altfel ai zice ca acum a iesit dintr-un incendiu.
Tratament "sa treaca" DA nu exista. Va disparea de la sine cand sistemul imunitar al copilului va fi destul de puternic sa lupte cu sistemul alergic.
Voiam sa te mai intreb daca-l mananca pe bebe acolo unde are eruptia. Daca nu-l mananca si este doar o chestie estetica, prietena ta ar trebui sa nu se streseze foarte tare. O sa treaca de la sine si atat.
Daca-l mananca, o inteleg ca este disperata.
Sunt foarte multe de spus despre DA. Nu stiu cat stie ea. Am sa-i recomand subiectele "Dermatita Atopica" Si "Eczama la bebelusi" de la Parintii intreaba, parintii raspund.
Daca are alte intrebari sau nevoie de incurajari cu mare placere pot sa-i raspund.
TUDOR (29.09.2006)
usorlili spune:
Avem si noi cateva poze.
Noi adica eu (cu Tudor) si Sympa (cu Teo).
T la patrat
TUDOR (29.09.2006)
pufymic spune:
Usorlili
si bine ai revenit!
Am vazut pozele cu cei doi T
!Frumosi foc!
Tudor cum mai e cu DA?
Eu
Gandacii
lilina spune:
sandra, noi plecam a la Turchia - Antalya - hotel Delphin Palace la ultra-all-inclusive - o sapt.. am zis ca daca tot plec din tara, sa iau toate doc.necesare asa preventiv...la cate belele se pot intampla....mai bine sa fiu precauta...acu' s-o spun p-aia dreapta...mi-e frica sa nu-l pierd, da' o sa-l pun in seif![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
usorlili spune:
Pufymic, bebe Tudor este asa si asa cu DA.
Zile bune, zile rele. Mai rau sunt eu cu moralul. Dar parca imi pare ca-i scade in intensitate. Ori lucreaza subconstientul meu. Caci se spune ca de la 8 luni DA incepe sa se mai linisteasca. Si cum Tudor are deja 8 luni si 2 zile
... ma gandesc si eu ca poate scapam...
Chiar, Mirabela, puiul tau cum mai este? Sephora am vazut ca la voi este ok.
Fetelor, de Vauva mai stiti ceva? A mai scris?
TUDOR (29.09.2006)