Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
alexutza_26 spune:
Pufy - am vazut in sfarsit pozele...superbi pufisorii ca de obicei!!!
Usorlili - de bine ce am intrebat de tine, ai si aparut..am vazut poze cu cei 2 T - foarte frumos se joaca ei si ce veseli sunt amandoi!!! 
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by usorlili
Fetelor, de Vauva mai stiti ceva? A mai scris?
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
Vauva a mai scris cam acum o luna si jumatate, este bine si ea si Bianca, au avut ceva probleme cu adaptarea la climatul nostru..nu atat cea mica, cat ea...dar e mai greu cu netul ...asa ca asteptam cu interes sa se intoarca in Findlanda ca sa mai auzim cate ceva despre ea
Alexandra mamica de
GABRIEL[/font=Comic Sans MS] (30.09.2006)PRINTZUL[/b]
usorlili spune:
Alexutza...ai intrebat de mine...Acum am vazut.
. V-am zis ca nu am reusit sa citesc tot. Oricum sper sa recuperez cand vine mama. Vine mamaaaaaaaa 
TUDOR (29.09.2006)
usorlili spune:
Ce fericita tre' sa fie Alina, cu concediu asa de lung acasa. Super...
TUDOR (29.09.2006)
Ignatica spune:
Am vazut niste poze superbe cu cei doi T, cu Pufisorii si cu Vladutz de Eloise.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Ignatica spune:
usorlili poate se remediaza problema in curand. Tin minte ca si Lukas al Susei a avut DA si s-a rezolvat pana la urma.
lexi multa multa sanatate Mariei, poate nu e pneumonie, ci doar o simpla raceala. Ma gandesc ca la pneumonie starea bebelului e mai grava decat cea a puiului tau. Oricum nu strica sa o mai asculte un medic.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alexutza_26 spune:
Lexi - multa sanatate Mariei, si poate n-o fi chiar pneumonie....bafta la cel de-al doilea dr (de familie) si sa ne tii la curent!!!multi
ici de la noi!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
MamiLili spune:

Daca n-am murit azi, nici nu mai mor. M-am operat la dinte. Cum arat?Cam asa: 
![]()
Ar fi multe de povestit dar n-am taria sa insir tot. Spun doar ca dupa o saptamana de tratament antibiotic intensiv, infectia mea nu numai ca n-a cedat, dar s-a agravat, urcand spre nas si ochi. Ma programasem pe luni pentru operatie la Iasi, dar n-am mai rezistat, efectiv simteam ca mor si alta nu. Asa ca l-am vizitat pe singurul chirurg maxilo-facial din Suceava, care m-a operat si-a scos balaurii.
Erau bine ascunsi... Acum n-am decat fata tumefiata, gingia plina de ate ca la razboiul de tesut si o stare generala...bunisoara, tinand cont ca vreo ora am plans isteric. Sper totusi sa-mi recapat infatisarea umana pana sambata, cand voi si nasa la nunta
...altfel voi fi mai privita (a nu se intelege admirata) decat mireasa.
Fetele care aveti sotzi stomatologi (Alexutza parca), spuneti-mi si mie, ce trebuie sa fac dupa o REZECTIE APICALA ca am uitat sa-l intreb pe dr. Pot manca alimente solide? Cum ma spal pe dinti? Ce-ar mai trebui sa fac?
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Hai ca acuma sunt pusa pe intrebari: fetelor, voi mai reusitzi sa dati pampersii copiilor? ca pe mine ma apuca groaza, in ultimul timp imi ia seara juma de ora pana i-am schimbat pe amandoi, se lupta efectiv cu mine si se intorc tot timpul pe burta, si tzushti...mai prinde-i daca potzi.
Din aceleasi motive am trecut la scutecele Libero tip chilotzel. Il pot imbraca si cand sta pe burta, sunt f usor de imbracat.
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Am uitat sa zic: nu mai vin maine la Iasi, se amana intalneala. ![]()
Mathias (17.10.2006)