Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Ostropel de iepure Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Ostropel de iepure 
Numar portii: 0 
Ingrediente: Partea din fata a iepurelui, 5 linguri ulei, 5 linguri otet, 2-3 cepe, patrunjel, foaie de dafin, cimbru, 100g slanina, 1 kg arpagic, 1 lingura faina, 1 l vin rosu, 1 l bulion, 1 capatina usturoi, sare
Mod de preparare: Se rumeneste slanina taiata in bucati. Se scoate din cratita si se prajesc pe rind cepele taiate felii si bucatile de iepure, marinate mai inainte 2-3 ore in ulei cu sare, ceapa, patrunjel si mirodenii. Cind carnea s-a rumenit usor, se presara faina si se subtiaza cu vin si bulion. Se adauga bucatile de slanina, ceapa si usturoiul, verdeata si zeama de la marinata. Se acopera si se fierbe incet 2 ore. Dupa o ora se strecoara sosul, se adauga in sos arpagicul. Cind arpagicul a fiert se degreseaza sosul si se amesteca cu singe de iepure, apoi se mai fierbe inca 2 minute. Se toarna sosul peste bucatile de carne Se serveste inconjurat cu crutoane. 
Mod de servire:  
Timp de preparare (minute): 7 ore 
Grad de dificultate (1-10): 3 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: adrianafedorca 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31252 
Contributie: Freia 
Vizualizari: 1839 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Iepure cu masline
» Ostropel de iepure
» Friptura de iepure sote vinatoresc
» Medalion de caprioara
» Iepure (marinata)

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput