Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Ghiveci de gogosari, ceapa, fasole verde Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Ghiveci de gogosari, ceapa, fasole verde 
Numar portii: 0 
Ingrediente: -10 morcovi
-10 patrunjei
-1 kg. fasole verde
-8-10 vinete
-2 dovlecei
-10 gogosari
-5 kg. rosii
-15 cepe albe
-25 ardei grasi
-1 litru ulei
-sare
Mod de preparare: Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie rosiile felii si, dupa ce s-a calit ceapa, se asaza zarzavatul stors intr-o cratita mai mare; un rind zarzavat, unul de rosii taiate si ceapa calita printre ele, apoi deasupra inca putin ulei si se da la foc, se mai misca cratita usor sa nu se prinda de ea, se fierbe cca 2 ore. Se ia de la foc, se asaza in borcane nu prea pline, se pune putin ulei deasupra, se fierb in dunst 1/2 ora.
 
Mod de servire:  
Timp de preparare (minute):  
Grad de dificultate (1-10): 0 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Idora 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=2 
Contributie: Oana_B 
Vizualizari: 1792 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Vinete pentru ghiveci
» Ghiveci de gogosari, ceapa, fasole verde
» Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras si fasole verde
» Ghiveci de vinete
» Ghiveci pentru iarna
» Ghiveci in suc de rosii

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput