Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117327
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 54206
3. Bilantz olguta12 48146
4. J D E monica70 38398
5. A murit Laura! craciunitza 29185
6. Un nou inceput...(2) danangie 27548
7. scrisoare catre mama Picasso 22244
8. Curiozitate! Ana68 21593
9. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 20240
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20183

post an entry in your weblog   Jurnalul lui olguta12  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
olguta12
Pana
Acest mesaj a fost trimis de olguta12 pe data de 23/03/2009 la 21:25 .:. 7722  vizionari .. Exista 23 raspunsuri la acest anunt


Mai devreme am gasit pe forum un subiect de-al lui Conchita, care mi-a adus aminte de lunile acelea de sarcina, cand "radiam". Si pt ca vorba lunga e saracia omului- si eu sint saraca lipita pamantului (cel putin cu duhul), m-am "lungit" aici...ca sa nu-i stric subiectul fetei.
Conchita, saru-mana pt. ca mi-ai starnit amintirile
Subiectul il gasiti mai jos

Juma de neuron...

INAINTE de a ramane insarcinata, eram deja in "pana" de neuroni.
Sint imprastiata de cand ma stiu.
Dar incepand din a doua luna de sarcina, au luat-o serios in bicaj si ultimii 2-3 neuroni rasleti pe care-i mai aveam in bibilica, si care se luptau pt suprematie, au disparut si aia.
Una din intamplari-care acum mi se par chiar penibile- dar care la vremea aceea mi-au macinat nervii, si m-au facut sa ma simt de juma' de centimetru- s-a intamplat cand eram insarcinata in luna a 7a, si cand deja spatele ma "parasise"...nu mai functiona aproape deloc... eram beteaga de la gat in jos (dar mai mare era durerea de la gat IN SUS!)

Am plecat la cumparaturi cu mama, si pt ca nu-mi placea mie cum pune si aranjeaza produsele in carucior(alta "problema" descoperita doar in timpul sarcinii)- si ca sa nu ma iau cu ea la cearta in magazin- imi luam mereu carutul meu personal si accelerat. (Alta scuza ca sa am in ce ma propti, ca de-abia ma mai miscam- semanam putin mai mult cu Gloria,hipopotamul din Madagascar). In timp ce mama si-a umplut caruciorul cu merinde si cele (adevarat) de trebuinta casei, eu mi-am umplut caruciorul cu rosii, portocale, lapte si branza (singurele alimente pe care le-am putut suporta in timpul sarcinii), si pt ca ma apucase bocitul pe "aleea" cu cereale(nu ma intrebati, ca nu stiu nici pina in ziua de azi motivul!), am lasat-o pe mama sa se lupte cu legumele, m-am dus la casa, mi-am platit cumparaturile, si tiris grabis, am iesit in parcare. L-am rugat pe un nene tinerel si fortos sa-mi bage pungile in masina, m-am urcatin caruta, si am plecat.
Ajunsa acasa, am urlat pina a iesit vecinul de alaturi cu bita de baseball in mina afara, l-am racolat si pe ala sa ma ajute cu merindele, m-am tirit pina pe canapea, mi-am aruncat papucii din picioare, si am adormit. Dar nu orice somn! Nuuuuuuuuuu! un somn de-ala de prunc epuizat, dupa o zi intreaga petrecuta in parc.
Dupa vreo 3 ore ma trezesc, si realizez ca nu ma pot ridica de pe canapea fara macara. Si incep sa urlu din toti bojocii: MAMAAAAAAAAAAAAAA...MAMITOOOOOOOOOOOO...MOOOOOOOOOOM.. COANA NICULINOOOO (Asa o strig cand ma ignora, ca nu mai e Nicoleta..devine Niculina). Si nik... liniste si ceai de tei.
Si ca in filme, imi trec prin fata ochilor(ca doar nu in spatele lor, ca acolo era teren viran) toate clipele zilei. Magazinul, carucioarele, cerealele, si coana mare. Cred ca disperarea mi-a dat puteri sa ma ridic de pe canapea. Ma gandeam-"oare o mai gasesc pe mama, sau o fi fugit cu Circu'? ...
Dau sa ies din casa, bag mina in "cuierul" de chei, si... pun mina pe cuier. Nici vorba chei. Ma intorc, ma foiesc, nem chei. Si incep misiunea "Disparitia". Le-am cautat pe canapea, sub canapea, le-am cautat in WC , si in cutia de nisip a pisicilor, fara reusita(si nici macar nu fusesem la olita- nici la WC, si NICI in cutia de nisip a felinelor!!!!). Dupa aproape 45 de minute de cautari, naduf, nervi si injuraturi, le-am gasit in frigider, in cutia de legume, sub rosiile proaspat cumparate.EUREKA!
Ies afara, dau iar cu urlete si tipete sa iasa vecinu' din casa sa ma ajute sa ma urc in carutza- si plec spre magazin.
Pe coana mare am gasit-o usor. Statea de vorba cu un echipaj de politie in fata magazinului. Pesemne cei din magazin o luasera drept "terorist", deoarece de aproape 4 ore statea in fata pravaliei, fuma tigarile lantz(un pachet juma!), manca cereale si chips de prin pungi si se inrosise toata la fatza de la toate injuraturile pe care le scotea din gura. Politia n-au sunat-o decat cand a deschis cartoanele cu oua, si a inceput sa arunce cu ele prin parcare ...
Era transpirata toata (era doar luna August, si nu prea cald- doar 40 grade la umbra!), plina de praf, coji de oua si nervi.
Am tras caruta linga masina politiei, si am inceput sa-i fac cu mana, si sa-i zambesc galesh-deh, sa-i arat ca nu-mi e... indiferenta, si ca ii inteleg durerea
In momentul in care m-a vazut, s-a invinetit la fata, si a inceput sa urle si ea din toti plamanii "THERE SHE IS! SHE(!!!) IS THE ONE!!!! My own daughter!!!!". Dap..iaca(,)canalia ce m-a lasat in drum!
N-am lasat-o sa se urce in masina decat dupa ce au facut-o politaii sa se jure ca n-o sa ma asasineze la volan. Si au cazut de acord sa ne conduca pina acasa...deh, escorta.
Pina acasa nu mi-a adresat nici un cuvant, doar si-a ros bricheta roz pina cand a spart-o..poate o fi fost nervoasa......mai stii?
In timp ce baietii cu pistoale au ajutat-o pe mama sa bage ce mai ramasese din merinde in casa, eu m-am asezat pe banca din curte, si am refuzat sa ma mai misc de-acolo. Ma gandeam ca nu ma poate asasina in mijlocul curtii, nu??? Prea multi martori!!!
Acolo am stat pina cand a venit Bombonelu acasa de la servici, pe la 8 seara... Coana mare n-a venit sa ma intrebe de sanatate. A stat pe "prispa" din fata casei, a mai fumat juma' de pachet de tigari, si a mai injurat vreo 3 ceasuri.
De-atunci sint aproape 4 ani, si cica m-a iertat. Acum chiar ride cand ne aducem aminte de ziua cu pricina. Dar de fiecare data cand merg cu ea la cumparaturi, primul-si singurul!- lucru pe care-l face cand ne dam jos din masina, e sa imi ia cheile din mana, si sa le bage in sutien


olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE


POVESTEA DREI PISHCOT


Amintiri de alta data...

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /3  

Germina
membru incepator

Posted 25/03/09 @ 20:15 Visit Germina's Homepage Reply with Quote
Rad cu lacrimi inca. Fooooarte tare!
2 postari intr-o saptamana! Io-te ca-i bun si somajul la ceva...

Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi

www.germina-fluturi.blogspot.com/" target="_blank">BLOG
Back to top

emag
membru incepator

Posted 26/03/09 @ 20:54 (Edited 26/03/09 @ 21:36) Reply with Quote
Draga mea, astept volumele alea - 3, 4, cate or iesi, despre sarcina. Apoi inca cateva cu ispravile Galushtii de pana acum.
Si cum draga de ea e neobosita si extrem de inventiva, eu zic sa stai acasa, sa nu te mai angajezi - ca nu te merita oricine - si sa scrii, sa scrii, sa scrii...
Si astept sa publice cineva tot ce scrii, cineva cu suficienti neuroni cat sa sesizeze ce mina de aur esti... (ca tot venise vorba de neuroni.

, 143!

Ziana - povestea nasterii
Back to top

marami
eu sunt miezul:)

Posted 26/03/09 @ 22:35 Reply with Quote
opreste-te fato ca mor in Pana mea ma faci sa ma descopar, clar am probleme la bibilica, acu jumate ora as fi plans cu sughituri, acu nu ma pot opri, o Doamne

Emma, va INVINGE cancerul!!!

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Back to top

Marilen
membru junior

Posted 27/03/09 @ 11:24 (Edited 27/03/09 @ 11:25) Reply with Quote
Astazi am aflat ca viroza mea a avut un sens
Sunt in concediu medical adica am timp sa hoinaresc pe DC ca de obicei n-am timp si urmaresc doar cateva subiecte si uite ca boala m-a ajutat sa te "descopar" pe tine!si ma bucur tare! Esti minunata, m-ai facut sa rad -demult n-o mai facusem...Pana luni -cand incep serviciul voi fi cu ochii pe tine!!Sa-ti traiasca fetita, este o scumpa!

________________________
Back to top

olguta12
Voi invinge!

Posted 29/03/09 @ 04:40 Visit olguta12's Homepage Reply with Quote
Marilenmai bine "fara sens" decat viroza.
Insanatosire grabnica, dar lasa DC-ul, ca nu pleaca nicaieri. Tot aici ne gasesti si peste un an, cinci, zece. Ai grija de tine

Marami- lasa plansul(nu-i bun nici in bocanci!) si dai cu rasul, surioara... asta sfat de la ..dilie la dilie


Emag- nu-ti doresti prea multe, asa-i?. Auzi la ea- VOLUME- la plural!. Ma consider norocoasa daca nu ma lasa memoria, si tu vrei sute de pagini?..pt tine- ORICE!
143 la greu! si pt Zizi Printesa la fel

Germina- ce bine ar fi daca si contul din banca ar fi de acord cu noi doua ca somajul e bun la ceva. Dar oricum, iti dau dreptate


Andra.C sa traiasca Coana Niculina, si noi pe langa dansa...dar te rog, fara lacrimi ca fac rau la ten


olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE


POVESTEA DREI PISHCOT


Amintiri de alta data...
Back to top

luxe
membru incepator

Posted 29/03/09 @ 13:31 Reply with Quote
hahaha...esti de milioane !!!!!!

www.flickr.com/photos/9734044@N08/" target="_blank">Jessica lui mami
Back to top

AngeliquedeS
Desteptul si Redusul

Posted 30/03/09 @ 00:12 Visit AngeliquedeS's Homepage Reply with Quote


________________________

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
Back to top

olguta12
Voi invinge!

Posted 06/04/09 @ 07:51 Visit olguta12's Homepage Reply with Quote
Neamule, toate ca toate... dar cum stateam eu si bantuiam DC-ul(imi asteptam nevestele frustrate la "sunt amanta- nu eu, asa e denumit subiectul)...ajunsei si pe prima pagina... si vazui ca ne bagara oamenii acolo... la inaintare... la "Supa pentru suflet"... cu tot cu pana de neuroni.
Sa vezi si sa nu crezi.

saru-mana pt onoare

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE


POVESTEA DREI PISHCOT


Amintiri de alta data...
Back to top

anca_27
*love is the answer*

Posted 12/04/09 @ 12:29 Reply with Quote
Olgule, esti irecuperabila...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_____________________

Somn lin, ingeras mic!

Back to top

anca_27
*love is the answer*

Posted 12/04/09 @ 12:39 Reply with Quote
Mi-ai adus aminte ca eu impart cu soatza juma de neuron zapacit, ca l-a afectat si pe el, dar dupa.

Daca prindem pe cineva sa stea cu zibe si noi o tulim rapid pana la supermarket, ma trezesc in magazin leganand cosul de zor, sarmanu` kupil, el e acasa bine mersi, si eu zgaltai cosu` de se-mprastie merele.

In masina, la semafor, cand zibe ar incepe sa vocifereze pe limba ei `iar v-ati oprit?`, soatza incepe sa cante `zibe, zibe, zibe da, pajiste de catifea, aci mo, aci do...`, geamul deschis, orice-i vine la gura doar sa fie cu rime si cat de cat pe cantec, vecinul din dreapta se uita tamp la el, `si asta chiar are permis si e liber pe strazile patriei?`

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_____________________

Somn lin, ingeras mic!

Back to top
# /3  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page