Donez utrogestan si gravibinon
Raspunsuri - Pagina 4
aurel_cris spune:
am nevoie si eu urgent de gravibinon daca mai aveti ramase va rog le cumpar eu cu cat o fi.Astept un pm sau mail.Va multumesc
20+
dsteluta91 spune:
fetele daca va trebuie DUPHASTON SCRIETI-MI adresa mea este : dsteluta91 @yahoo.com
ralucaghisa spune:
Va rog disperata sa ne ajutati. Sunt insarcinata in 10 saptamani si pentru a putea sa pastrez bebele am nevoie de 5 fiole de gravibinon. Va rog din suflet sa imi dati un sms sau beep la 0741210027 daca aveti sau id messanger: ralucaghisa sau mail ralucaghisa@yahoo.com. Sanatate multa si va multuemsc.
aurel_cris spune:
RALUCA daca mai vrei gravibinon si nu ai gasit incearca la lili3o caci ea te poate ajuta,multa bafta

23
sabinne spune:
quote:
Initial creeata de crisotexa
Buna, Crisotexa!
Sunt Sabinne, iar dr mi-a recomandat gravidinon sa iau pana in saptamana 36 de sarcina...pe care trebuie sa il iau in loc de utrogestan...Fixeaza oare hormonul sarcinii??
Iti multumesc din suflet anticipat si iti doresc multa lumina in viata asemeni luminii pe care o raspandestioferind viitoarelor mamici disperate speranta ....Daca mai ai cumva acest medicament sau stii de unde l-as putea procura te rog sa ma contactezi pe adresa de mail sabinasara@yahoo.com, unde vom putea vorbi mai clar. Eu locuiesc in cartierul Bucurestii Noi.
Sabinne
25 saptamani cu fetita
Dragi gravidutze,
Am ramas din sarcina cu 5 cutii de utrogestan si 4 fiole de gravibinon. Le donez cu mare placere cui are nevoie. Stau in zona Big Berceni. Astept PM. Sarcini usoare!!
Pupa Crisa
Crisotexa - Tudor (8 iulie 2003) si Rares (24 decembrie 2006)

oferind viitoarelor mamici disperate speranta ....Daca mai ai cumva acest medicament sau stii de unde l-as putea procura te rog sa ma contactezi pe adresa de mail