Donez utrogestan si gravibinon

Donez utrogestan si gravibinon | Autor: crisotexa

Link direct la acest mesaj

Dragi gravidutze,

Am ramas din sarcina cu 5 cutii de utrogestan si 4 fiole de gravibinon. Le donez cu mare placere cui are nevoie. Stau in zona Big Berceni. Astept PM. Sarcini usoare!!

Pupa Crisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Buna, presupun ca nu mai ai fiolele de gravibinon. Eu totusi incerc, as vrea sa cumpar gravibinonul pt ca nu se mai gaseste!!!!

Gya 10+

http://lilypie.com/pic/070701/sh8J.jpg

http://bd.lilypie.com/JnFup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns podaruc spune:

avem urgenta nevoie de gravibinon sunama te rog scurt la 0723129895 si te sun eu inapoi,platim cat vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

vazand msj vostru,azi am intrebat la o farmacie din orasul meu si mai aveau in stoc 4 fiole de gravibinon.eu sunt din giurgiu,iar farmacia se numeste help net.sper sa va fi ajutat cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

si eu mai am cateva fiole de gravibinon ramase de la ultima sarcina
daca are cineva nevoie de ele i le dau cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

mai am si eu citeva fiole de gravibinon. le dau cu drag. sper doar sa mai fie bune dupa caldurile astea infernale.

Poze nunta...

anca +27Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Si eu mai am vreo 4 fiole de Gravibinon si 1 cutie de Duphaston. Cine are nevoie ma poate contacta pe PM. Le donez cu draga inima cui are nevoie.

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_silvia spune:

Buna,

Va rog frumos,v-as fi recunoscatoare profund, daca ma poate ajuta cineva cu 6 fiole de Gravibinon? Am mare nevoie!
Am cautat in toate farmaciile care mi-au iesit in cale, dar, din nefericire, nu am gasit nicaieri.

Va doresc numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Eu am o cutie de Utrogestan din care a fost folosit un singur ovul. Daca aveti nevoie de ea, sau daca stiti vreo graviduta mai cu probleme financiare care ar avea nevoie, astept un PM. Sunt din bucuresti.

sapt. 35 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita_r spune:

Sunt insarcinata in 18+ saptamani si am nevoie urgenta de 3 fiole de grabivinon.Daca ma puteti ajuta da-ti beep la 0742757437 si va raspund imediat.Va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna ..avem si noi un samburel de 5 saptamani...si se pare ca e cam micut.
dr ne-a recomandat gravibinon...din pacate nu se mai gaseste.

cine mai are cateva acasa si ma poate ajuta...eu am nevoie de 5 bucati... le cumpar imediat si gasim noi o modalitate de a le trimite.
astept un mesaj aici, pe PM sau pe messenger (roxy_doxy03) sau un bip la 0744 473 890..si va sun eu inapoi.
multumesc!

_
5+

Pozele mele!

Mergi la inceput