Donez utrogestan si gravibinon
Raspunsuri - Pagina 2
KitySimona spune:
Buna. Am si eu o problema asemanatoare. Sunt insarcinata in luna a 5a si am nevoie de o fiola de gravibinon. Daca poate cineva sa ma ajute, astept mp. Multumesc mult de tot
conflor13 spune:
Buna ziua,
Am vazut forumul si am inceput sa trag speranta .Caut cu disperare gravibinon...a disparut de peste tot .
MA PUTETI AJUTA . Platesc oricat !!!!
Va rog sa-mi dati un beepla0722 800 880 sau pe fix 0318052478.
Va multumesc din suflet
daniela_ spune:
Buna fetelor!
Astazi am gasit si eu gravibinon in Cransebes, la iesirea din oras spre Hateg. Mai au inca 2 cutii. FArmacia se cheama ADONIS, adresa este: Str. Ardealului, bloc 1. tel/Fax: 0255/ 511 784. Puteti suna si probabil ca va putea trimite prin curierat, cu taxa platita de voi. Grabiti-va pt ca nu se mai fabrica in Germania.
Sper ca v-am fost de folos.
Succes!![]()

aurasapostu spune:
Am nevoie si eu de gravibinon,daca stiti cine o are in plus sau o farmacie unde este dati-ma un apel,va rog asa ca va dau eu telefon.
Va multumesc din suflet.
0744-970097
anushka2007 spune:
Buna!
Am gasit acest forum si am vazut ca din pacate mai sunt persoane in situatia mea....
In ianuarie 2007 am ramas insarcinata ....dupa multe incercari, dar....din pacate a fost sarcina extrauterina si am fost la un pas de moarte. Am fost operata de urgenta.
Acum am avut norocul sa raman insarcinata ...desi nici dr nu credea ca se va intampla asa repede. Acum ghinionul se tine scai de mine: in urma analizelor am aflat ca am rh negativ, apoi cand am mers la control dr mi-a spus ca sacul embrionar este aplatizat.
Pentru a se dezvolta normal am nevoie de gravibinon. Dar, dupa cum stiti nu se gaseste....
Daca totusi este cineva care mai are sau stie unde as putea gasi, va implor - ajutati-ma! (0727355824; mess id ana_dumitru_gr)
Ne dorim f mult acest copil si nu stiu ce as face daca l-as pierde
Multumesc si multa sanatate tuturor mamicilor si bebicilor.
Va pup
Ana
Simo78 spune:
Mai am si eu 3 fiole de Gravibinon
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
ramonzca79 spune:
pleaseeeeeeeeeee...si eu am nevoie !!! azi mi s-a pus diagnosticul de iminenta de avort...sau poate stiti undeva in ploiesti...bucuresti sau oradea...
va multumesc din suflet!!!
...vine barza!!!