Donez utrogestan si gravibinon
Raspunsuri - Pagina 3
loub_erika spune:
buna dimineata,imi pare rau sa vad cat de tragica e aceasta situatie,sa ai nevoie de niste medicamente si sa nu le gasesti,am si eu o prietena care a facut Fiv si a reusit dupa grele incercari..,a cautat disperata peste tot si nu a gasit,e cineva care o mai poate ajuta?!Are nevoie disperata de gravibinon!!nr.de tel 0744634464
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
deea3184 spune:
Buna fetelor!
Si eu sunt disperata pt ca am mare nevoie de GRAVIBINON!Inca din sapt a5a am probleme,am fost internata de trei ori pana acum(acum am aproape 16 sapt)cu diagnosticele:iminenta de avort,zona de decolare si placenta prea jos! Platesc oricat ar fi numai sa fac rost de fiole ! Va multumesc din suflet!
ancasilv spune:
Mai am eu citeva fiole de Gravibinon, pe care le dau cu placere. Dar nu inteleg ce se intimpla, nu se gaseste sau ce? Ca eu cind am avut nevoie nu a fost nici o problema in a le procura.
anca
+34Bb Vladut...
mikimi spune:
Mamici dragi,
Imi pare rau ca nu am ceea ce este atat de necesar- acele fiole- insa donez cui are nevoie 3 cutii de Utrogestan. Sunt din Bucuesti, astept PM daca v-ar folosi.
Multa sanatate la burtici sa va creasca sambureii in regula.
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
tchyuby spune:
buna ancasilv.... am vazut pe un forum ca ai niste fiole de gravibinon,, te rog daca le mai ai sa ma contactezi pe messenger sau sa ma suni la tel , platesc cat imi ceri.... merci mult si astept un semn de la tine... am mare nevoie de ele
un viitor tatic
tiberiu maracine
nyny spune:
Buna fetelor
Eu sunt noua pe-aici. Vreau sa va spun ca si eu sunt insarcinata in 14 saptamani. Am cautat si eu grabidinon in Calarasi, Fetesti, Bucuresti si chiar si prin Bulgaria. Mi-am pus toti prietenii pe jar. Nu am gasit nici macar o fiola. In final mi l-a gasit cineva in Rep Moldova si i l-a dat unui sofer de autocar care face curse Chisinau-Bucuresti sa mi-l aduca. Cred ca acolo se gasesc destul de usor. Poate aveti posibilitatea sa il luati de acolo. Succes
monica02_20 spune:
Asa este fetelor!!
Si eu am avut nevoie urgenta de Gravibinon. Am cautat peste tot si nu am gasit...in Romania...Un suflet bun de aici de pe forum, mi-a furnizat 2 fiole, dar mai aveam nevoie de inca 5. Tot in Rep Moldova am gasit. Acolo se gaseste foarte usor. Daca aveti cunostinte acolo, intrebati-le si rugati-le sa va trimita.
Sarcina si nastere usoare tuturor!!! 
claudumi spune:
FOARTE URGENT AM NEVOIE DE FIOLE DE GRAVIBINON!!!!!!
PLATESC ORICAT!
VA ROG AJUTATI-MA!!!!!!!!
lili3o spune:
pot sa te ajut cu gravibinonul.scrie-mila luminita3o@yahoo.comsau pe mess la luminita3o