Donez utrogestan si gravibinon

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panselutza spune:

Anunt pt o prietena:

am cumparat mai multe fiole de gravibinon si datorita unor probleme nu mai am nevoie. daca e interesata cineva sa le cumpere sunati la tel: 0765.457.744

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magureanu spune:

Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu 3 fiole de Gravbinon am mare nevoie de ele sau sa da/ti relatii unde pot sa gasesc.va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolly3 spune:

buna seara tuturor mamicilor si bebelusilor!
de mult timp dau tircoale forumului si acuma ca 'simburelul' -cum foarte frumos spunea mai sus o mamica - nostru de sapte saptamini imi da un impuls sa ma si inscriu,iata ca prima postare e despre un subiect mai putin placut...
am nevoie urgent de macar doua fiole de gravibinon! va rog dati doar un bip si va sun eu : lavinia , tel. 0722/251716
intr-adevar , am aflat ca se mai gaseste in republica moldova,pentru ca ei nu sunt inca fericitii membri ai familiei UE doar ca nu stiu pe nimeni acolo
ironia sortii e ca mai sunt si farmacista...trebuia sa-mi fac rezerve de anul trecut,nu?
va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

dolly3 ai gasit?
Eu azi mi-am luat teapa.Mi-a promis cineva ca-mi aduce,la supra-pret,de la moldoveni.Azi ,cand trebuia sa fac fiola, ma anunta ca nu mi-a adus .Sunt fff suparata,cu atat mai mult cu cat saptamana trecuta am imprumutat de la cineva o fiola,pe buna baza ca-mi aduce si mie azi, si o returnez.Acum ce ma fac? Pe langa faptul ca am ramas fara fiole ,sunt pe cale sa pic si de om fara cuvant in fata peroanei dragute care m-a ajutat.
Ma poate ajuta cineva???????? poate aveti macar o fiola sa o returnez persoanei care mi-a imprumutat?(contra-cost,fireste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Va rog sa-mi spuneti , daa stiti, daca gravibinonul din Ucraina este bun. aveti incredere? ca doctorita mea a strambat din nas cand a auzit.
ati folosit?

Bebe 2
Crengu 11+, mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

nu,analisa,n-am gasit,stau cuminte cu utrogestanul in...pardon
trei surse de la moldoveni mi-au zis ca nu mai este nici la ei,uneia dintre ele i s-a spus ca vor primi in citeva saptamini
n-are de ce sa nu fie bun gravibinonul din ucraina,ca denumire comerciala nu mai este facut de altcineva decit de schering,deci cita vreme este cel original-ca oricum similar la compozitie nu are- e totul in regula
eu am scris la schering moldova(cind cauti gravibinon pe google e primul link),le-am spus si ca sunt farmacista dar i-a durut fix undeva,nici un raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinau spune:

am nevoie urgenta de fiole de gravibinon, am o sarcina de 5 saptamani cu iminenta de avort, sangerez si va rog sa ma ajutati daca aveti informatii despre cumpararea acestor fiole. multumesc!

Adina adinau@yahoo.com; 0721802748

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pollyana spune:

Mi-au mai ramas 5 fiole de gravibinon, stiu ca se gasesc foarte greu, eu mi-am mobilizat prietenii de prin toata Europa...
Daca sunt doritoare, contactati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Da, eu as avea mare nevoie de macar 2 fiole. Pls daca mi le poti da spune-mi cum sa iau legatura cu tine. Trimite-mi un PM aici pe DC sau un email pe anamariaonicescu@yahoo.com

Multumesc, mult,
Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

da,si la mine s-a mentinut problema,ba chiar s-a acutizat astazi,la prinz secretia a devenit sanguinolenta...
daca mai ai doua fiole,spune-mi te rog printr-un bip la 0722251716
multumesc!

Mergi la inceput