Donez utrogestan si gravibinon

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Dolly imi pare rau! Suna-ti Doctorul poate mai e si alta solutie..
Eu am tot intrebat de gravibinon, am gasit 2 fiole la o prietena dar inca 2 chiar nu stiu de unde sa mai iau.. se pare ca s-au cam epuizat si stocurile de la fete din dulap..
Daca gasesc te anunt cu siguranta!

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolly3 spune:

multumesc! da,alternativa o folosesc,dar si un gravibinon s-ar lipi cum nu se poate mai bine...ca acuma am primit indicatie de a sta la pat doua saptamini
am incercat sa-ti trimit un mesaj privat,dar zice ca nu accepti-nu prea inteleg cum vine treaba,eu nici n-am descoperit cum se activeaza optiunea de-a le primi,dealtfel
de curiozitate,pollyana ti-a dat vreun semn?
bafta si multa sanatate!

Mergi la inceput

anutza,se intimpla ceva cu forumul-in lista de subiecte vad ca ai raspuns la topicul acesta pe 7.02,deci ieri,dar cind intru in ultima pagina vad ca ultima postare e cea de pe 5.02,a mea
mai incerc miine-multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Dragele mele daca mai aveti nevoie de gravibinon incercati la numarul acesta de telefon 0744884526,acolo am gasit eu cand am cautat in disperare.Va doresc sarcinii usoare si fara probleme.
37+Bianca Maria

Mergi la inceput

am vorbit cu persoana,nu mai are demult,multumesc oricum!
uitati-va,un anunt de azi chiar de pe site:
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=11343
inainte de-a suna sa stiti ca doamna nu are chiar gravibinon,ci -se pare,ca n-avea fiolele la ea si-mi zicea din amintiri- cele doua componente ale lui in fiole separate,de pro-luton(progesteronul) si estradiolul separat,nu stia cu ce denumire; mai are 15 perechi de fiole,fara ambalajul original si vrea sa le dea pe toate odata; eu am vorbit cu doctorita mea si n-a fost de acord
poate pentru cine-i din bucuresti si le poate vedea inainte de-a le cumpara ar fi mai simplu si mai clar
multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Buna

In cazul in care mai are cineva cateva fiole de Gravibinon as vrea sa le cumpar eu. Va rog sa postati un mesaj pe forum sau sa ma sunati la 0745-514954.
Este destul de urgent!

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisys spune:

Buna tuturor,

Am 24 sapt de sarcina si din pacate sunt si eu in cautare disperata de macar 8 fiole de gravibinon (contra cost)caci doctorita nu crede ca o mai duc mult aplicand varianta de a lua utrogestan si de a sta toata ziua la pat.

V-as fi recunoscatoare daca m-ai suna sau doar apela la tel: 0745-327.127 (si va sun eu inapoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leslie71 spune:

Buna. Caut si eu 3 fiole de Gravibinon. Din nefericire, nu se mai gaseste in comert de foarte mult timp. Daca cumva ma puteti ajuta, adresa mea de mail este l.buda@yahoo.com Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_pupy spune:

Buna ziua!

Sunt un viitor tatic disperat. Si noi cautam Gravibinon. NU am gasit deloc la nici o farmacie sau depozit din Jud. Timis.
De cateva zile sotia e la pat cu dureri, contractii si chiar sangerari :( si din pacate este doar sapt 25. Doctorul ne-a spus ca suntem intr-o situatie foarte delicata :(
Daca mai exista cumva pe la cineva fiole de gravibinon am dori sa le cumparam!
va rugam trimiteti un mail la v_pupy@yahoo.com.
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina35 spune:

Ne-au mai ramas cateva fiole de gravibinon. Ne puteti contacta la tel 0745119688.

Mergi la inceput