Donez utrogestan si gravibinon

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gipsy097 spune:

Buna fetelor,

ma numesc dana si am nevoie urgent pentru sora mea din Alba Iulia de 10 fiole de Gravibinon.daca exista cineva care mai are pe acasa ramase fiole v-as fi recunoscatoare.Am aflat ca nu se mai fabrica medicamentul din pacate.
va rog dati-mi un raspuns cat de repede posibil si eventual un nr de telefon unde va putem contacta.platim oricat.
va multumesc din suflet.
Dana Vasile 0723647867

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICHELA83 spune:

Buna fetelor! As avea nevoie de 8 fiole de gravibinon urgent .daca stiti vreo modalitate de a-mi procura aceste fiole dati-mi doar un bip si va sun eu imediat sau sms pe 0764 979 215 .Sper sa am putin noroc si sa ma ajute cineva. vreau sa va mai intreb ceva stiti cumva cum sar putea numi gravibinonu in italia pt ca as incerca si acolo dar nu stiu daca are aceeasi denumire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mi-au ramas cateva cutii de Utrogestan si No-Spa. Daca are cineva nevoie de ele, astept PM.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am dat toate cutiile.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Donez 3 cutii Utrogestan

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna,
am mare nevoie de pregnyl.am scris la voi in speranta ca poate este vreo gravidutza care ma poate ajuta!
Multumesc.

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia12 spune:

Buna fetelor,
Caut urgent sa cumpar Gravibinon. Stiu ca nu se mai fabrica la noi in tara, dar am aflat ca se poate gasi la clinicile de fertilitate din Bucuresti.Stie cineva unde pot gasi?Sau poate mai are careva dintre voi?
Va rog sa ma ajutati, doctorul meu spune ca ar fi singura mea sansa sa pot duce sarcina pana la capat.
Am 6 sarcini oprite in evolutie(se opresc intre 6 si 7 saptamani, toate analizele sunt bune, sunt disperata nu stiu ce sa mai fac).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna Aurelia,

Nu stiu daca mai ai nevoie de Gravibinon, dar daca da, eu am cele doua medicamente care contin cele 2 substantele active ale Gravibinonului. Din saptamana 29 am avut risc de nastere prematura si am cautat cu disperare gravibinon. Cand am inteles ca nu mai am cum sa-l gasesc, am inceput sa caut (tot afara) cele 2 medicamente care impreuna inlocuiesc gravibinonul. Cand am reusit sa le gasesc si mi le-a cumparat cineva din Viena, in ziua in care a aterizat in Romania, eu am nascut :(, asa ca nu am mai avut la ce sa le folosesc . Deci am
- 3 cutii cu cate 3 fiole de Proluton Depot 250 mg, substanta activa este hidroxiprogesteron caproat 250 mg , prima substanta activa a Gravibinonului
- si o cutie de Progynova mite, substanta activa estradiol valerate, cea de-a doua substanta activa a Gravibinonului, cu 60 drajeuri a 1 mg.
Daca ai nevoie de ele, scrie-mi PM.

Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002, burticoasa in 35+ sapt cu Victor
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii Clarei

Povestea nasterii Timeei

Mergi la inceput