Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
anamaria spune:
gio mii de !
iti tin pumnii sa reusiti sa treceti cu bine saptamanile astea si BB sa iasa cat mai aproape de termen si sanatos!
si nu in ultimul rand, imi pare tare rau de tau intzepat si para-intzepat...
lasa ca nu mai e mult si o sa apara bebe, o sa uiti repede chinurile de acum (ca dupa cum vezi, vin mereu altele si nu se termina mai niciodata, asa... }
glumeam, repet iti tin pumnii si sper din suflet sa reusesti sa te apropii cat mai m,ult de termen, astefel ca bebe sa fie sanatos-tun!
pupici!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
cgaby spune:
gio - desi nu te-am sunat, sa stii ca m-am gandit la tine!
multa sanatate si sa treci cu bine peste perioada asta!
andra - nici stef nu ia jucariile din raft, dar le cere...si incepe sa planga daca ii spun ca nu le luam.oricum, am trecut la schema cu "calendarul cuminteniei"...si se pare ca functioneaza. nu e un ingeras, dar s-a schimbat mult si e mai deschis la discutii si sa accepte ce i se spune.
pupici multi.
Kehleyr spune:
Cgaby - noi avem un trenulet electric de la Thomas luat de pe crazy toys. Scoate inclusiv aburi. E comod ca este extensibil.
Magda - eu am luat din Carrefour un set de 2 corturi de plastic legate printr-un tub, sunt convinsa ca o sa ii placa, am facut intr-o seara un cort dintr-un cearceaf si a fost incantata. In afara de asta am mai ochit pe site-ul mai sus mentionat un set de doctor. Eu zic ca merita sa aruncati un ochi pe acolo, mai sunt tot felul de jocuri creative de la Quercetti, niste sabloane pentru desen etc etc. Eu papusa NU iau . Si asa ii plac prea mult.
cgaby spune:
dana - multumesc de idee...e disperat cu desenul cu locomotiva thomas!
ma dus ca arunc un ochi pe site!
stef se pregateste de serbare. de 3 saptamani nu mai plange la gradi, ba chiar e vesel si binedispus. am scapat de faza uracioasa.
pupici tuturor.
amik spune:
ieri o doamna pe strada i-a spus alexandrei ca peste o saptamana vine Mos Andrei!!!! asta e alt mos de care nu stiu???
ma duc pe crazytoys.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Andra_ spune:
Mama, de cind n-am mai gasit subiectul nostru pe primul loc in top ...m-am gindit sa sarbatoresc si sa mai scriu si eu ceva, ca sa fiu sigura ca ramine acolo
Gio - bine ai revenit acasa, bafta mult in saptaminile care urmeaza!
Dana - multumim de pontul cu site-ul, si Luca e fan Thomas, noi ii spuneam Tommy, dar de cind se uita la desene ne aminteste mereu "il cheama Thomas, nu-l mai cheama Tommy". Apropo de papusi: ma tot uit pe catalogul Quelle cu jucarii, si sa mor daca nu as lua numai papusi sau chestii de fetite, cele de baieti mi se par la fel, masinute si trenulete, in schimb la fetite...papusi care vorbesc, care pling, care au par lung ce trebuie pieptanat - sint fan, desi stiu bine teoria feminista si progresista in general cu papusile si "rolurile" casnice atribuite fetitelor Si inca ceva pe tema asta: ieri sefa mea ne-a aratat ca si-a luat niste para-extra-super ciorapi cu burtiera, dar nu cum stiti si voi din comert, e o chestie care vine pina sub sini, ca un fel de corset...si ma gindeam eu: uite cum au luptat feministele sa emancipeze femeile si sa le elibereze din constringerile fizice ale tinutelor, si cum femeile de azi, constrinse de infernul modei, revin la stapin
Amik - cred ca mi-au schimbat copilul: ieri cind am ajuns acasa imi povesteste sotul cum a mincat copilul mincarea facuta de el (adica ou+cascaval+brinza topita ), a cerut supliment, si cind sa-i ia castronelul din fata ca sa-l spele a inceput sa se jeleasca "dar mai am, nu mi-l lua!..." Dupa asta, a mincat si snitel cu mine, si apoi a cerut si clatite de la taica-su...Alexandra cum mai sta cu mincatul?
In week-end ma jucam ceva cu Luca, care n-avea rabdare sa-i arat ce si cum, la care ii spun:
_Ai putina rabdare, copilul lui taica-tu!!!
El se uita contrariat la mine si-mi spune:
_Dar sint si copilul tau!!!
amik spune:
andra, alexandra mananca. am spus totul nu?
mesteca de parca ar manca numai oase de vita...si permanent trebuie sa ii bat usor falcuta unde aduna dumicatul si uita sa il mai plimbe prin gura.parca-i un harciog!
gio, biata de tine, ce te mai chinui!ma gandesc la tine si la crisa, voi care mai aveti puuutintel...va tin pumnii!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
madic spune:
Amik - si noi am aflat luni de Mos Andrei la coafor . Rezultatul? Mami, vine si la mine Mos Andrei? Chiar nu stiu ce-ar trebui sa aduca mosul asta, dar deja par cam multi...
Gio - sanatate multa, si sa stai cumintica pt ca bb sa mai creasca un pic. Sanatate si Taisiei, sa-si revina repede dupa operatie.
Andra - nu poti face rost de reteta de coca pt arici, ca banuiesc ca e ceva special, altfel coca obisnuita se cam lipeste de maini?
Dana - ma gandeam la tine mai zilele trecute, ce apasare ai cu puzzle-urile, ca nu-i plac Stefaniei. Ei bine, fie-mea a primit unul destul de complicat, pe care a trebuit sa-l fac eu, ca pana acum nu i-am luat asa ceva si nu vrei sa stii ce era la gura mea, ca m-am umplut de nervi pana l-am terminat (n-avea nici o foaie de-aia ajutatoare ) si tot timpul ii ziceam "nu pune mana, ca-l strici, si io nu-l mai fac inca o data!" Asa ca eu una stau linistita cu puzzle-urile, daca nu cere, n-o sa-i iau .
Dialog aseara intre Mariuca si Rares, un prieten la a carui aniversare trebuie sa mergem duminica:
R - da-mi mana, Mariuca!
M - nu vreau!
R - atunci nu te mai chem la ziua mea
M - dar ti-am cumparat cadou ... Bine daca nu vrei, o sa vin , iti dau cadoul si plec...
R - nuuuu, te chem!
M - bine, iti dau mana. Vrei sa ne-mpacam? (pupat, imbratisat, final fericit)
V-am pupat.
nicol74 spune:
Gio rabdarica ... imi pare rau de funduletul tau, multa sanatate !
Andra ce cititi voi acolo, mai spune-ne si noua !
Bibi pai ce faci mama ai aruncat-o si ne-ai lasat asa
Dana, Gaby copiii nostri au aceleasi gusturi ?!!
Si noi avem un trenuletul electric de la Thomas luat de la Diverta, l-am ascuns in pod si a mai cerut papagal cu 'casuta' lui adica colivia de la Mos; pe asta cu trenul am rezolvat-o dar cu papagalul ... nici de plus n-am gasit iar astia
vii sunt purtatori de boli, doamne nu stiu de unde le scoate !
Papusi, no way, nu o intereseaza !! si la gradinita se joaca mai mult cu baietii ... Barbie sau alte chestii, i-am cumparat una, zace intr-o cutie.
de Mos Niculae am luat niste figurine cu Winnie the Pooh, ea il place mult dar nu stiu daca am nimerit-o.
La noi vin cativa copii in Ajun si am chemat un Mos
pe care il platim, a fost si anul trecut (la fel) si a fost foarte incantata. Vine si cu spiridusi, cantam, facem niste jocuri specifice, ne-a placut si noua. Cred ca fac si la gradi, la firma nu
fac ca nu s-au inscris destui copii , anul trecut au facut si nu ne-am dus
Madic, ce mai e o scumpa, Mariucai,
va pup,
Nicol
Cornelia spune:
Gio, multa sanatate! Si sa tii bebelina cat mai mult in burtica!
Bibi, sa fie intr0un ceas bun! felicitari!
Citind ce spuneti despre copiii vostri ma mai linistesc, dar doar un pic . Maria e extrem de obraznica! Nu ii mai fac fata si nu stiu cum sa ma mai port cu ea. Se poarta f. urat, mai ales in public, in magazine e teroare. Tot sper sa ii treaca, dar imi e ca am facut undeva o greseala. Sunt si eu cu nervii inteinsi in ultima perioada si se pare ca si asta contribuie la purtarea ei.
M-am gandit chiar sa nu ii aduca nimic Mos Nicolae, dar pe de alta parte, parca nu ma lasa sufletul, ca eu am gasit in fiecare an in ghete cate un cadou si imi place tare mult mosul asta .
Puzzle: nici Maria nu se mai omoara. Prefera papusile .
Deseneaza destul de frumos, dar se inscrie in linia: nu fac ce mi se spune, ca nu imi place, ca nu e frumos, ca nu vreau eu .
Stefan nu sta locului o clipa. Este in continua miscare si nu ar sta 5 sec. sa se concentreze la ceva. La varsta lui Maria stia culori, forme, statea si o ora jucandu-se singura cu cuburi, puzzle-uri, neclintita. Stefan e in continua miscare. In schimb e extrem de iubitor. Ma pupa de ma albeste, imi face declaratii de dragoste, ma mangaie, sare in bratele meu, e grijuliu si imi spune sa stau jos, ii place sa ne bem cafeau respectiv laptele impreuna. Si e vorbaret, nu are nici o retinere sa pronunte absolut orice (stalcit, evident), face deja propozitii.
Eu sunt foarte obosita. Astept sarbatorile si vreau sa dorm!!!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze