Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)
Raspunsuri - Pagina 21
alexandrueduard spune:
M-am uitat si eu pe site-ul cu jucarii, crazy toys, am comandat ceva, sunt happy. Multumesc mult Dana!
Cand am fost ieri la gradinita sa-l iau pe Alex am vorbit cu d-na directoare si mi-a spus ca pe 5 decembrie o sa avem o intalnire parinti, copii, educatoare. Copiii isi vor pune ghetutele la geam si il vor astepta pe Mos Nicolae sa le aduca dulciuri, noi vom bea vin fiert si vom discuta despre serbarea de Craciun. Am convenit sa luam la toti copilasii jucarii identice, ca sa nu se supere nici unul dintre ei.
Gio: iti doresc sanatate multa si bebe sa mai aiba rabdare! Pupici multi Taisiei!
Eu de Mos Andrei nu stiu nimic si nimeni pe care am intrebat nu a stiut sa-mi spuna ceva.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
cgaby spune:
dana - multumesc de idee. am pus ochii pe trenuletul cu aburi!ala va fi cadoul de craciun.
lui stef ii place sa faca puzzle, dar nu tot timpul...asa ca i-am luat unul cu tom si jerry ca m-a innebunit!
pe 30 e sf andrei, nu mos andrei!eu asa stiu...
gio - multa sanatate si taisiei. cand mai poti, mai scrie-ne!
romana spune:
Of... si of.
Gio: Multa putere iti doresc. Profita de perioada asta ca sa te odihnesti, ca pe urma, dupa ce nasti... stii tu... nu mai trebuie sa-ti explicam noi.
Iar imi sint bolnavi copiii. DE duminica Cristi si Maria sint raciti si au febra mare. Cristi a avut chiar 40.2. Oare cit o mai tine racelile si gripele atstea ca deja nu mai am putere sa tin in brate copii plingaciosi si miorlaiti. Noroc ca Alin nu a facut febra. EL oricum nu e asa de miorlait de felul lui. EL si-a luat portia de plinsete si capricii pina la sase luni jumate, poate va mai amintiti ce disperata eram in aceea perioada din lipsa somnului.
Pe 15 decembrie copiii de la gradinita lui Cristi au serbarea de Craciun si nu stiu daca pina atunci va fi sanatos si daca va reusi sa mearga la gradi ca sa invete poezia pentru serbare.
In privinta jucariilor. Daca tot sint atit de capriciosi mai bine nu le mai cumparati atitea jucarii. Luati-le doar de sarbatori si de ziua lor, iar in rest nu. Doar in felul asta vor invata sa le aprecieze. Si ai mei au un munte de jucarii din care multe, mai ales masinutele sint stricate si ma gindesc ca pe rind sa le arunc , ca sa nu le simta lipsa. O gramada de bani aruncati. Si sotul tot zice ca nu au destule jucarii.
Cel mai bine se simt cind ne jucam impreuna, cind citim povesti, asa ca ce bun sa aiba atitea jucarii daca tot mai mult le place sa ne invirtim toti in cerc si sa cintam " podul de piatra" sau alt cintecel.
Din pacate in casa mai trebuie facuta si curatenie, trebuie spalate vasele si trebuie facuta mincarea, asta in principal, deoarece stiti si voi ca sint multe de facut intr-o casa.
Deci Cristi iar nu merge la gradi, alti bani dati degeaba, daca el e tot bolnav. Noroc ca sint eu acasa . SPer ca la anul cind merg la servici sa nu mai faca atitea gripe.
Pup burticile si copiii.
Kehleyr spune:
Ma bucur ca v-am fost de folos cu crazytoys. Noi am primit o data niste cupoane de cadou si asa am aflat de el.
Romana - multa sanatate copiilor. Cred ca sezonul de viroze se termina abia la primavara, trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare...
Apropo de jucarii neapreciate, am citit pe undeva despre ideea urmatoare si eu chiar am pus-o oarecum in aplicare. Avand in vedere ca vin sarbatorile, ca sa ii invatam pe copii ca nu e vorba numai de cadouri, sa ii implicam pe cat posibil in actiuni de binefacere. Eu ieri de exemplu am strans o sacosa mare de haine de fata cu Stefi si i-am spus ca le ducem unui baietel care nu are deloc, si am pus si o jucarie de-a ei de plus pe care nu o mai folosea. Si i-am spus ca asta inseamna sa fii "darnic", ca tot intreba ea dupa reclama de la Cif sau ce e ala . Si e foarte bine si ce zice Romana, sa nu le mai luam atatea, eu chiar pun in aplicare luatul numai la evenimente.
PS. Romana, la noi la gradi nu se platesc zilele absentate, dar presupun ca pentru ca e de stat...
anamaria spune:
quote:
Originally posted by romana
Of... si of.
Deci Cristi iar nu merge la gradi, alti bani dati degeaba, daca el e tot bolnav. Noroc ca sint eu acasa . SPer ca la anul cind merg la servici sa nu mai faca atitea gripe.
m-am hotarat sa te consolez: ai dreptate, anul urmator alin nu se va mai imbolnavi atat de des!
.... se va imbolnavi in schimb cristi... si apoi maria....
de chestia aia de care v-am povestit, cu adresa de mail a lui mos craciun, nu isi aminteste nmeni nimic???
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
alexandrueduard spune:
Sa stiti ca si eu ma gandeam sa nu ii mai cumpar jucarii decat la ocazii speciale, dar pentru a-mi da planul peste cap exista matusi si unchi, nu? Oricum sa stiti ca pana la Mos Nicolae nu-i mai iau sigur nimic si apoi tot nimic pana la Craciun.
Romana: sanatate multa copilasilor!
Magda si Alex(3 ani)
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
cgaby spune:
romana - multa sanatate lui cristi. la voi se platesc zilele cat lipseste???ar trebui sa te interesezi....
stef deja a invatat poezia pentru serbare. acum mai facem repetitii la dans si la cantec, pe care nu-l stie asa bine.de fapt, repetitii face la gradi, nu cu mine.
pupici tuturor.
alexandrueduard spune:
Sunt suparata! Alex s-a trezit dimineata si mi-a zis ca-l doare urechea. De fapt mi-a zis :"mami, nu ma doare urechea!" (nu suporta sa il doara ceva).Eu mi-am dat seama ca, de fapt, il doare si l-am intrebat: care ureche NU te doare? Si el mi-a raspuns: ASTA (aratandu-mi spre cea dreapta). Asa ca azi trebuie sa ma infiintez la un ORL-ist, mai ales ca de pe la 3 noaptea s-a tot foit si acum fac legatura ca era de la durerea de urechiusa.
Magda si Alex(3 ani)
Cornelia spune:
Sanatate copilasilor bolnaviori: Cristi, Maria si Alex!
Ieir am fost la o petrecere, ziua unei colege de gradi si Maria s-a jucat si a dansat! Nu a mai fugit de clovni. Cred ca s-a facut si ea mare .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
amik spune:
andra, te-am visat azi noapte. aveai si o fetita, toddler deja!
cgaby, la noi nu se platesc zilele cat lipseste copilul.
pe la 5.55 azi dimineata alexandra imi spune ca o doare burtica. clar ca eu nu am mai dormit dupa aceea si am tot supravegheat-o!
cand s-a trezit am intrebat-o daca ii e bine, a zis da, apoi am intrebat-o daca nu cumva a visat ca o doare si a inceput sa rada!eu ce sa mai cred??!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)