Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)
Buna fetele,
continuarea de la partea 76;
IACA AICI CE MULTI SUNTEM (si suntem la gradinitza, majoritatea! ):
02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
10 iunie David si mami Amarantina cu Irena
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta cu Alexia Maria
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya cu Eric Marcus
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
18 iunie Flaviu si mami Pojogam
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr cu Sofia
02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catya (Catan), plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
07 iulie Calin si mami Papadia, plus Costelus
08 iulie David si mami Bibi cu Ianis
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa cu
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio cu
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
28 iulie Tiberiu si mami Bychi cu Theodor Matei
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
30 iulie Ian si mami Iona
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
Raspunsuri
anamaria spune:
deocamdata nu stiu pe unde mi-am prins urechile, da nu prera functioneaza...
sper sa-i dau de cap, scuze daca va nimeriti careva acuma la subiect si va incurc socotelile!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
romana spune:
Vezi ca i-ai pus pagina 19 in loc de 1 atunci cind accesam de la partea nr. 76
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
anamaria spune:
romana mercic, esti o scumpa! imi bateam capul degeaba, deja ma luase cu dureri!
salutare fetelor!
noi am avut un we relativ zbuciumat... vineri a venit adi de la scarbici cu dor-de-duca, asa ca am cautat repede un posibil intinerar. cu buget redus, am aterizat pana la urma la niste prieteni la bucuresti. shopping, fast-food, ...
toate bune, pana a sunat socrella - care era desemnata de 2x baby-sitteritza ca bogdan nu se simte bine, a vomitat. telefonul era pe la 11 noaptea, asa ca va dati seama ca n-am mai avut nici un chef, mi-a ramas si bauturica in pahar (cu toate ca aveam intentia declarata sa ma imbat!). duminica la 8 ne-am trezit si am intins-o repede spre casa.
in fine, pustanu isi revenise complet (chestie de care eram dealtfel convinsa), dar a trebuit sa venim de urgenta ca sa resuscitam socrii! ca sunt de-aia prapastiosii!!!
ne-am mancat papara: "nu-i mai dati salam/ carnatzi/ afumaturi bla-bla-bla!!! (pt ca de fapt mancasera sambata ciorba de coaste afumate, nu prea m-am dumirit eu care era vina mea in kestia asta... in fine!) "da ma mama, sa nu le mai dati neam sucuri si iaurturi de la frigider!!!" (asa ca probabil de aici deriva si proverbu' ala cu suflatu'-n iaurt!) samd, de parca ar fi avut vreo legatura sula cu prefectura!
tudor in schimb a fost prea bine, s-a lasat ce-i drept destul de greu convins ca azi l-a dus tati numai pe el la gradi; ne-am gandit sa fim siguri ca bogdan incepe sa manance normal, sa nu-l intoarca indigestia...
asa ca dupa acest we, sunt cam prastie la capitolul tonus saptamana asta, dar sper sa recuperez din mers!
pupici cu lipici,
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
nicol74 spune:
Buna mamicilor !!
Anamaria o saptamana usoara !!
am sedinta cu parintii maine, un fel de ... jumatate de ora pentru
fiecare copil, sa vedem ce o sa iasa, voi ce ati aflat, cum a fost ?!
Au impartit timpul pe mai multe zile.
sper sa nu mai ploua,
Nicoleta
madic spune:
Buna fetele,
Sunt tare suparata, dupa o saptamana de gradi, Mariuca a racit destul de rau, azi am fost la medicul ei si ne-a dat augmentin, eurespal si panadol. Ii curge nasul ca la balamuc si tuseste groaznic, de altfel, doctorita ei cand am intrat in cabinet si i-a tras fie-mea o tuse ca la carte, ne-a si zis "Ce-ai patit Maria, ca nu te-am auzit niciodata tusind asa?". I-am raspuns si eu - am inceput gradinita, aia facem .
Ne-a mai dat (la insistentele mele) PIKOVIT si zicea sa incep sa-i dau RIBOMUNYL, dar i-am zis ca nu vreau, deoarece eu inca sper ca Mariuca sa se descurce fara imunostimulatoare, doar cu vitamine si siropuri naturiste/miere.
Azi am inrosit netul cautand informatii despre RIBOMUNYL si tot nu sint lamurita, daca vreuna dintre voi le dati copiilor ceva de genul asta, ziceti-mi si mie va rog, ca nu stiu ce sa fac.
Tot cautand eu asa, am dat de SEPTILIN - ati incercat careva pt copii?
Pana azi eu i-am dat doar eferalgan (pt febra), ceaiuri cu miere si lamaie, sirop de muguri de pin si catina cu miere, dar de azi am inceput cu antibioticul, desi nu sint foarte convinsa ca era necesar...
Am si asa o "bafta" ca Mariuca se imbolnaveste numai in w-e si pana luni cand merg cu ea la doctor ma descurc de una singura...
N-am fost prea coerenta, dar va scriu pe fuga, ca incerc sa ma mai documentez.
V-am pupat.
gio spune:
Buna,
Madic, imi pare rau ca sunteti bolnavioare; noi urmeaza sa luam Septilin siropel dar inca n-am gasit.
Pt ca Taisia are o problema mai veche cu polipii noi luam asa: Bronchovaxom 10 zile si ar urma Septilin 20 de zile si asta timp de 3 luni. Sa vedem rezultate.
Cat despre tuse, fara febra hmmm...Acum 2 sapt dr de la policlinica a zis pt aceleasi simptome ca are pneumonie si ne-a dat antibiotic; i-a trecut insa cu Sinupret si Olynth caci pediatrul ei a considerat ca n-are decat o amarata de viroza.
In rest, acum suntem si noi iarasi racite, fff rau cu nasul. Drept urmare vom face aerosoli cu gentamicina; sper sa-i treaca asa.
Alte impresii de la grad? Taisia coloreaza groaznic acolo, de fapt trage niste linii peste; acasa cu mine stie ca nu trebuie sa depaseasca si coloreaza satisfactor zic eu. Hmmm...Concluzia; luati copii culori si faceti ce va trece prin cap ca oricum educatoare nu trece clar pe la fiecare sa le explice ce si cum...
Pupici
24 +
Andra_ spune:
Buna fetele,
Madic - femeia care-mi face curat cu care am o relatie mai amicala, o stiu de 7 ani, are 2 copii (12 ani si 7 ani) si-mi zicea ca ea le-a dat copiilor Septilin si ca-i fr. bun, tind sa o cred ptr ca oricum sint copii care maninca te miri ce si n-au cine stie ce conditii de viata, daca lor le-a facut bine, inseamna ca-i ok.
Luca azi dimineata la noi in pat, vine tiptil dupa ce se trezeste si se culcuseste linga noi. Apoi fr. serios:
_ Mami, am o problema!
_ Da' ce-ai patit?
_ Am chef de joaca.
pup u,
Andra
bibi spune:
Azi a avut si David prima zi de gradi.
Nu a plans, a mancat si a dormit bine. A facut putin scandal ca nu avea perna si ca sa scape de bocetele lui educatoarea i-a improvizat una. Mi-a spus ca ma iubeste cand m-a vazut in cadrul usii, iar apoi, acasa, a venit si mi-a multzumit pentru ca l-am luat de la gradinitza. Se mai duce si maine la gradi, cel putzin asa spune in seara asta.
Eu am inceput serviciul si in acelasi timp mi-am facut abonament si la IDM club. Am deja doua sedinte de sala pana acum si sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa prins si o piscina.
Ianis doarme, mananca si...doarme si mananca si uite asa este el cel mai fericit membru al familiei noastre.
bychi spune:
Hop si noi in pas cu moda! Toti din casa, mai putin Theodor, suntem tare raciti! Umblam cu masti prin casa de zici ca suntem la spital. Si Tibi saracul a avut otita si a luat primul antibiotic din viata lui-augumentin. Bine ca nu a fost otita supurata! Primele zile a facut febra 39,5 si nu ii mai scadea cu nimic, cu toate impachetarile si frectiile si antitermicele. Am trecut cu bine, sper.
Acum ii e dor de gradinita.
Daca stiti un ORL-ist bun care sa-l vada, va rog sa-mi spuneti!
In rest ne bucuram si noi de bb cuminte, cu colici fff rezonabile, tare mancacios si somnoros. Sa tot ai copil din asta in casa!
Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)