Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)
Raspunsuri - Pagina 22
cgaby spune:
amik - si la noi se scade din taxa cand lipseste copilul, dar ziceam de romana....
magda - multa sanatate lui alex. incearca cu otocalm...pana ajungi la orl.
uitati aici...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88677&whichpage=1
romana spune:
Cind am platit ultima data mi-a facut o reducere, dar cred ca nu se face in fiecare luna.
Revin ca nu ma lasa Criti
Kehleyr spune:
Am fost la ecografie cu sanul meu unde aveam o galma si este intr-adevar o acumulare de lapte, dupa cum imi spusese si doctorita numai la palpare. Cica trebuie sa ma masez. Sotzul a zis ca se ocupa el .
Fetele sunt mai bine. Stefania a fost declarata vindecata si apta de gradinita de luni. Maine o duc sa ii fac un HLG si un sumar de urima. Sofia tuseste dar nu are nimic pulmonar. Iar cat despre sanisorii ei un pic tari mi-a spus sa nu ma stresez in nici un fel, cel mai probabil este hormonal si este pe trecute (desi eu nu cred ca a fost asa si noi nu am remarcat, dar in fine...), si ar trebui sa dispara in 2-3 luni. Cred ca ii dau dintii pentru ca este deosebit de nervoasa si agitata, saliveaza non-stop, este tot timpul cu pumnii la gura.
Andra, ma gandeam la tine cum spuneai ca Luca e lenes si nu vrea sa faca nimic singur. Asta pentru ca astazi am luat-o pe Stefania o data de la detergentii pe care ii punea cu multa ravna in masina de spalat - si pe jos - ca sa spele prosopelul papusii, iar a doua oara era in mana cu peria de WC si spala cu mult entuziasm . Detergentii i-am luat de acolo, dar peria doar n-o s-o pun in dulap. Stiu ca nu trebuie sa ma enervez, sau macar nu trebuie sa ma enervez de prima data, cand este evident ca nu stie ce face, dar nu pot...
Bibi, asteptam sfarsitul povestii cu compleul .
Pufulet, ce fac fetele?
Bychi, tu mai supravietuiesti?
Mi-e dor si de fetele care n-au mai scris de mult: Claudya, Doinna, alinuta, calina73, aditzu.
Claudya spune:
Voila!!!
Ca de obicei,dupa o mie de ani apar si eu.
N-am mai citit de mult asa constiincios,asa ca nu mai sunt la curent cu toate noutatile.Stiu insa de existentza burticutelor,mai mici sau mai mari.Stiu si de bebeii ,fratiori sau surioare.Va trimit un pup mare la fiecare,de la mic la mare.Ne straduim si noi ...
A trecut deja o luna jumate de cand ne-am intors din Romania.A fost frumos,chiar pot spune ca din cele trei vizite in tara,de data asta m-am simtit cel mai bine.Am fost si la mare cateva zile si Emma a fost tare fericita.
Mergem in continuare la programul nostru de gradinitza(unde stau si mamicile/bunicile/bonele),depinde fiecare copil ce are la purtator.Din ianuarie insa am vorbit la o gradinita unde sa mearga Emma fara mine.Trei zile pe saptamana ,cate 2 ore pe zi si vom alterna cu programul mai sus amintit.
Emma a inceput sa-l zica pe "R" foarte corect in aproape toate cuvintele si sunt tare mandra.Asta e ultima noutate de care-mi aduc aminte acum in viteza.
Ii place sa coloreze si ma intreaba mereu "iti place cum colorez?".E innebunita dupa puzzel-uri.Avem magazinul tot de puzzel-uri acasa...si tot se mai uita dupa ce a mai aparut nou.Ii place sa se joace cu copiii,e darnica si nu-i place sa se certe.Cateodata ma enervez pe ea,ca mi se pare ca-i cam mocofana.Daca vine un copil si-i ia din mana jucaria,ea nu zice nimic,desi se vede clar ca se uita cu jind dupa jucaria aia.Se ia insa cu altceva si uita.In general suntem prietene bune,dar are si ea momente cand il ia pe "nu vreau" in brate.Daca o tratez cu ignore,metoda da rezultate.
V-as scrie mai mult,dar ,ca de obicei ,nu vreti sa stiti ce ora ma prinde cand merg la nani.Emma adoarme foarte tarziu si de aceea mai raman peste,ca sa simt ca am si eu timp pt. mine.
Mi-e dor de voi,mai ales ca acum v-am si cunoscut pe mai multe dintre voi.Mi-a placut tare mult sa ne vedem si n-am avut deloc senzatia ca ne vedem pt. prima data.
Si pt. cine nu mai stie de noi,am pus cateva poze in ultimul album.
http://family.webshots.com/album/555739981gRfOxt
Va pupic,pe voi si pe copilasi si va doresc sanatate si ...rabdare cu piticii
Mami si Emma cuculica
alexandrueduard spune:
Dana: parerea mea! Dupa o raceala sau dupa raceli repetate nu prea se face HLG. Trebuie sa astepti, mai ales daca a luat antibiotic.Medicul care a venit sa-l vada ieri a spus sa-i fac analizele peste aproximatv o luna (ne-a dat si noua antibiotic pentru infectie in gat).
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
cgaby spune:
neatza.
claudya - ce surpriza placuta! frumoase poze, frumoasa emma..ce a crescut!
deseara voi intocmi cu stef scrisoarea pentru mos craciun. sunt curioasa cum va reactiona, pentru ca e prima oara cand facem asa ceva.
pupici si sanatate mamicilor, piticilor si burticilor...nu neaparat in aceasta ordine!
anamaria spune:
salutare fetele!
dana, nu te mai mira nene de stefania, macar e fata isteatza si spala wc-ul cu peria, nu ca tudor, cu minile golae - ii acord totusi circumstantze atenunate, pt ca: 1) nu avea inca 2 anisori si 2) si-a ridicat totusi manecile, sa nu se ude...
cat despre analize, si eu stiu ca e bine sa astepti macar 1-2 saptamani...
vom scrie si noi probabil in we scrisoarea pt Mos, sper sa am rabdare si sa-l las pe bogdan sa scrie el cu mana lui... va tin la curent...
pupici cu lipici,
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
martta spune:
Buna, fetelor!
Vad ca tot discutati despre scrisorica pt Mos Craciun...Vlad vrea un ferry-boat care sa transporte o masina si un brad! Ceva sugestii unde as putea sa gasesc un ferry-boat?
Claudya: frumoasa tare nu numai Emma, ci si mami!
Andra: cred ca mai ai f. putin si vei simti primele miscari ale lui bb...Ca si fetele, si eu cred ca va fi fetita! Ma bucur ca te simti bine!
Kehleyr: bine ca ati scapat de tuse si de celelalte griji!
Romana: toata admiratia ca ramai ferma pe pozitie cu gradinita! Eu una, recunosc, dupa ce Vladut a adus 2 viroze, iar pe ultima am testat-o si eu si, dupa ce am chemat 3 pediatrii in 2 sapt.(cat a durat ultima viroza)ca s-o consulte pe Alexia(caci devenisem paranoia ca a imbolnavit-o si pe ea), am cam rarit-o cu gradinita...Profitam din plin si plecam din Buc. cu ambii copii(de ex., maine mergem la Predeal).
Am si eu o problema cu Alexia. E alaptata exclusiv la san si are scaune extrem de rare. Pediatrul a zis sa-i pun supozitor daca trec 3 zile fara sa aiba scaun...Situatia persista de cateva sapt. Mai mult de 3 zile n-am lasat-o, i-am pus supozitor, dar mi-e teama sa nu devina colonul lenes. am incercat sa mananc eu mai multi struguri si sa evit alimentele care constipa. Cunoasteti ceva remedii pt problema?
Va pup!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia
romana spune:
Hai sa ma pling mai intii si apoi mai scriu si alte cele.
Acum Cristi nu mai face febra dar lui ii dau antibiotic. In schimb Alin si Maria sint in top. Au 39.7 in diferite momente ale zilei. Am stat noaptea trecuta linga Maria si i-am masurat febra periodic pina la ora 4 dimineata, cind a inceput sa-i scada. Le dau supozitoare ferlagan, sirop nurofen s in caz de febra mare novocalmin. I-am impachetat in prosoape ude.
E cumplit de obositor si mai ales ma termina sa-i vad in starea aceea de copil bleg cind au febra mare. Macar ca Ain e dragalas si glumet si in astfel de momente.
Cu gradinita... draga Martta nu pot sa renunt deoarece Cristi "trebuie" sa ia toate bolile anul asta deoarece daca incep serviciul din septembrie nu prea o sa-mi pot permite sa stau acasa doua saptamini si apoi 3 zile la servici si tot asa. Sper sa se mai imunizeze pina la anul. Ce sa-i faci daca a stat mai mult izolat si nu a luat virusi pina acum , in plus e mai sensibil decit Alin.
anamaria spune:
martta - pediatrul meu nu mi-a dat voie NEVER sa le pun supozitor.
cazurile au fost cam asa: bogdan manca lapte praf (de la 3 saptamani) si facea KK cam 1 data/ saptamana; tudor a fost alaptat pana la 6 luni si facea in gen la 2 zile, da se intampla sa treaca si 3-4 fara evenimentul mirositor!
eu i-am lasat in pace, asa cum a zis Dr, si acum nu au nici un fel de probleme, fac in fiecare zi sau chiar de 2 ori pe zi.
in fine, ti-am povestit ca sa vezi ce hotarasti si tu pana la urma...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?