Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

pai tocmai la asta ma gandesc si eu, vorba lui razvan, ca nu imi ajunge unul, nooo!!! noi mai vrem copii!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

azi am scapat un pic mai repede de la servici - a se citi ca am ajuns mai repede din delgatia de la targoviste... asa ca profit ca sa intru pe net, am citit ce s-a mai discutat...

despre noi ce sa va povestesc, nimic nou sub soare... lui bogdan i-a trecut okisorul, merg amandoi la gradi... sunt nazdravani, neascultatori si indaratnici... (ai dreptate kehleyr, pana la urma se vor linisti ei... cred ca undeva intre anivesrsarea de 18 si cea de 21 de ani, dupa noroc! }

ieri copiii de la grupa lui tudor i-au scris lui mos nicolae, el cica a cerut un ranc - azi vreau sa ma duc sa-i iau eu, sa vad si eu scrisorica!

sunt foarte mandra de el, din grupa lui pare sa fie cel mai talentat "pictor": coloreaza cel mai bine, fara sa depaseasca. e drept ca educatoarele il plac foarte tare si banuiesc ca stau langa el si il ajuta...

cam astea ar fi povestile, vroiam sa va intrb ceva, imi cer scuze ca voi folosi majuscule dar sper sa nu scape necitita intrebarea ca e foarte importanta:

ANUL TRECUT CRED SE DISCUTA DESPRE UN SITE UNDE II TRIMITEAI MAIL LUI MOS CRACIUN SI APOI SOSEA UN PACHET CU UN CADOUAS (PARCA CIOCOLATELE) DIRECT LA TINE ACASA?!
am citit despre asta aici pe forum, doar ca nu mai tin minte daca la topicul nostru... eu cel mai des aici intru, ma gandesc ca poate am noroc... stie careva ceva despre asta, eventual pot sa capat si eu adresa lui mos craciun?

multam anticipat...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Amik - ptr urocultura nu-ti trebuie un recipient special de la farmacie sau laborator? Ptr coprocultura asa am avut, m-am gindit ca e la fel si cu urocultura, recipientul avea un fel de gel transparent pe fund, ma gindesc ca ala e mediul de cultura...

Dana - bai dileme de-astea cu copilul am si eu (ce original!), pe mine Luca ma dispera mai nou cu cerutul de jucarii, non-stop se uita pe reviste (pliante Cora, Quelle, Chicco sau orice altceva) si-mi zice "vreau sa-mi iei asta, si asta, si asta..." si tot asa. Si are tone de jucarii, si acasa, si la bunicii materni si la cei paterni, primeste mereu jucarii, si ce ma enerveaza cel mai rau ca are unele chiar misto cu care nici gind sa se joace. Capac mi-a pus simbata, cind, intrind cu el la benzinarie cit punea Dani motorina, a inceput sa ceara, si daca i-am zis ca nu luam nimic, a inceput sa urle si sa bata din picior La care, am facut stinga-mprejur si am iesit glont de-acolo, cu el pe urmele mele in urlete, l-am si luat de par apoi ca sa-l bag in masina ca nu ma mai intelegeam cu el, si i-am tinut o morala mama-mama...cum ca altii n-au si nu cer, ca o sa i le iau si o sa le dau pe toate de acasa sa invete sa le aprecieze si cite-si-mai-cite mi-au trecut atunci prin minte...oricum eram in pragul crizei de nervi, sincer pe mine fazele astea ma dispera ingrozitor. N-a mai zis nici "pis" (pe moment), am observat ca acasa a inceput sa mai caute din jucariile de care nu se atinsese de mult si sa se joace cu ele, probabil la replica mea ca are multe si nici nu se joaca cu ele, dar a doua zi iarasi rasfoia un catalog cu jucarii si incepuse "sa luam x si y", la care m-am ratoit la el "iar incepi?" si a zis "nuuu.." asa cu juma de gura. Dar problema ramine si nu stiu ce sa-i mai fac, zici ca e cersetor. Si eu n-am cerut ever parintilor, ca i-am si intrebat, eu asa imi aminteam si mi-au confirmat...

Dar e in continuare cumintel: am mers simbata cu masina 8 ore, n-a comentat, a dormit, s-a mai trezit, a mai vorbit, dar oricum fara probleme. Aseara m-a pus sa-i citesc din Apolodor - e fascinat, asculta cu gura cascata, pune intrebari...mi-a asa drag cit de mare s-a facut baietelul meu

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Mai fetelor, nu se zicea de terrible two's?
Anul trecut eu doar ce ma bucuram ca am scapat de ei, dar vad ca fiecare an devine din ce in ce mai terrible si nu prea-mi dau seama cand se vor opri...

De aceea si spun ca va admir tare mult pe voi cele cu 2, 3 copii (sau pe drum ), ca eu una, dupa cati peri albi imi scoate Mariuca, nu ma mai incumet.

Si apropo de zicea Amik, cu pierdutul rabdarii, si eu imi fac procese de constiinta cand mai ridic tonul, mai ales ca fie-mea riposteaza imediat de ce tipi la mine, mami, dar si rabdarea asta are o limita, si eu cred ca sint tare aproape de ea.

Dar independenta asta precoce are si parti bune si incerc sa le vad mai des pe astea (ca sa n-o iau razna, nu de alta), de exemplu ieri Mariuca si-a uitat jucaria la gradi cand a plecat si, stiind ca de obicei plange dupa ea, tot ea ii spunea bonei: nu te supara Sanda, e vina mea, n-am sa plang.
Iar azi la gradi au avut de desenat un patrat rosu, am vorbit cu ea la telefon si am intrebat-o "si, ai desenat mami patratul rosu?". Raspuns: da, am desenat verde . O intreb "de ce mami?" Raspuns : asa am vrut eu! Q.E.D.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Fetelor cred ca e ceva general ceea ce se intampla cu copiii nostri. Citesc ce scrieti voi si il regasesc pe Alex in mai toate ipostazele.
Amik: daca gasesti o rezolvare, dupa ce citesti acele carti, da-ne si noua de veste.
Chiar ma gandeam, apropo de jucarii, ce sa-i cumpar de Mos Nicolae si de Mos Craciun ? Nu am nici cea mai mica idee, pt ca nu se mai bucura pe deplin de mai nimic. Ceva idei aveti sa-mi dati si mie?

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Magda - am eu idee, ca daca tot am asa o fetita cuminte , i-a si facut deja lista lui Mos Craciun (cu ajutorul meu), iar aceasta contine: o papusica, un culcalator , un bradut si o masinuta.

Noi, parinti ascultatori (sic), ne-am conformat. Am achizitionat deja un laptop de-ala de jucarie (pentru +4 ani) si o papusa (gen Barbie, cu o papusica mai mica pe post de copil, patut si calut) pentru Mos Craciun si un joc logic (ceva cu asocierea si numere) pentru Mos Nicolae. Mai avem masinuta si copilu' va fi satisfacut...

Andra - eu cred ca ai nostri copii sunt telepati, ca si a mea vrea sa-i cumpar tot magazinul cand mergem la cumparaturi. Ultima data chiar i-am zis: mama, si fabrica de bani sa avem, tot nu ti-ar ajunge!
Si a mea promite ca nu mai cere, dar are un singur defect: uita repede .

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

madic, ce Mos harnic esti...

noi nici lista nu am facut.

tare suparata sunt si eu ca nu vad sa se BUCURE la jucarii noi...

cred ca barbie e o prima optiune.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
aha deci...probleme cu scandal in magazine...io vreau d-aia...si d-aia...etc...cred ca am mai jucat in filmul asta!
eu incerc sa-i explic...ca nu am bani decat pentru o jucarie...si il aduc unde vreau eu..in principiu. cand face scandal, nu primeste nimik!se pune jucaria inapoi in raft si gata! credeti-ma! a mers!!!!
de mos nicolae stef va primi doar dulciuri.
de mos craciun ma gandesc sa-i iau trenulet electric...ca e disperat dupa trenuri!
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Hai ca mai iau o pauza, ca sint satula de tabele

Gaby - problema mea cu Luca nu e ca ar si lua jucariile din raft, ca intelege ca nu le luam, dar ma dispera cum "cerseste" mereu alte jucarii, desi are acasa unele la fel in mare, si nu se atinge de ele cu lunile, ma enerveaza ca acasa in loc sa se joace cu ce are, prefera sa rasfoiasca cataloage si sa ceara Eu tin minte ca avea bunica-mea un Nekerman sau doua, de cite ori mergeam la ea evident ajungeam si la rasfoitul lor, si-mi doream atitea lucruri, mai ales ca atunci nu se gasea mai nimic la noi, dar imi puneam dorinte in gind, sau inventasem o chestie cum ca daca pun degetul pe 3 jucarii, pe alea le voi capata (desi stiam ca n-am sanse), dar niciodata nu ma protapeam in fata parintilor/ bunicilor sa le cer, nicidecum in magazine...Of, of!!!

Madic - din ciclul "copilul creativ": am admirat azi la gradi operele grupei lui, au facut niste arici din coca cu tzepii din spaghete, fr. draguti...singura problema e ca al lui Luca era un melc L-am intrebat de ce nu i-a facut si el tzepii, si mi-a zis ca el a vrut sa faca un melc . Am vazut si desenele pe care le-au colorat, diverse animale, desenele fetelor erau aranjate, nu depaseau conturul, al lui era cel mai "explodat" dintre toate parca, era o vaca colorata cu negru si mov, mai mult hasurata de fapt, nu conta unde e contur si unde se termina......am un feeling ca pictor nu-l facem

Magda - eu mi-am propus sa nu-i iau aproape nimic de sarbatori, in lumina celor povestite mai sus. Oricum am in stoc de la casa retro un puzzle mare dragut si un copac din lemn in care se agata cu siret fructe, frunze si gargarite, pe astea i le voi da de Mos Niculae sigur, nu cred ca o sa-l dau pe spate, dar mi se par niste jucarii frumoase, educative. Si o sa-i iau ceva dulciuri, ca si cu ele e innebunit tare .

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna fetele,
revin si eu, dupa ce n-am mai intrat pe net de o suta de ani.

vroiam sa le multumesc in special fetelor care m-au sunat cat am fost in spital.

sper ca sunt bine puiutii vostri si s-au acomodat la gradi. noi am scos polipii (de fapt mama s-a ocupat de asta cat eu eram in spital) si acum am reinceput in forta.

cat despre mine stau aproape numai in pat si incerc sa trec de 32 s; la spital am stat vreo 4 sapt si am dezertat (nu de alta dar inca nu-mi simt fundul de la arcurile patului din spital :D). acum mai am o sapt de injectii pt maturarea plamanilor lui bb si sper sa tina colul meu handi inca un pic.

va pup, cand mai prind un laptop va scriu

24 +

Mergi la inceput