Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciller spune:

buna tuturor, noi plecam pe 14 la Nisipuri - H Berlin Green Park, stie cineva amanunte despre hotel, servicii etc?
au mai fost si altii care au intrebat, dar nu am vazut nici un raspuns, poate eu am mai mult noroc. multaM FAIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

din cate retin eu, cand cautam sa rezervam vacanta asta la bulgari, oferta asta cu restaurant a la carte o seara era la anumite hoteluri de la Nisipuri, nu la Albena!
Poate am retinut gresit!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

luciller noi plecam simbata la Green Park, si eu am mai intrebat dar vad ca nici un raspuns, vom vedea. din pacate eu nu ma intorc pina in 14, avem cazare pina in 12 dupa care plecam un picutz si pe la munte la bulgari si stam 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata!

Firutza- multumesc foarte mult pentru raspuns
Din ce am citit mai sus va petreceti vacanta la Albena, distractie frumoasa si fara surprizae neplacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Berlin Green Park daca nu ma insel e chiar la intrarea in statiune, arata bine, e gen club. Putin cam departe de plaja si centru.

Masa a la carte trebuie sa fie mentionata in oferta, nu se acorda peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

De azi dim profit ca nu prea am de lucru la serviviu si mai arunc cate un ochi la web camul de la Albena.
E mai nor azi dar arata super!
Hai vacantza!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciller spune:

quote:
Originally posted by lucas

luciller noi plecam simbata la Green Park, si eu am mai intrebat dar vad ca nici un raspuns, vom vedea. din pacate eu nu ma intorc pina in 14, avem cazare pina in 12 dupa care plecam un picutz si pe la munte la bulgari si stam 3 zile.

lucas, daca aveti acolo net(gratis!) si mai ai timp si chef sa ne scrii, te asteptam cu vesti!!! Oricum, vacanta placuta, timp bun si distractie maxima.
Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, pe noi in vama(Vama Veche) ne-au bagat in fata ca eram cu copii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

crengu lapte pt copil poti sa cumperi de acasa Fulga UHT la cutiute de 250 ml cu pai. Exista si in varianta simplu, si in varianta cu cacao, costa in jur de 12-14.000 prin Carrefour. Noi tot din astea folosim in concediu si Silvia (de 4 ani) e f incantata sa-si bea laptele cu paiul.

Avantajul lor - pot fi pastrate la temp camerei si nu trebuie incalzite.

Exista si La Dorna, dar are numai 200 ml. Noi preferam sa bea 250.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

lavi, laptele asta poate fi tinut la temp. camerei?
eu nu-i dau niciodata cacao, nu are voie, dar as vrea sa-i cumpar simplu.

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput