Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 13
Lona spune:
Si-a petrecut cineva vacanta la Mimoza - Nisipuri, demipensiune?
Urmeaza sa ne hotaram pentru un sejur la inceput de septembrie, si sunt un pic speriata de ce citesc (parizer congelat, salam prajit...).
Care ar fi preturile pentru un pranz? Ma gandesc daca n-ar fi mai convenabil un AI...
cosmi spune:
Salutare tuturor!
Informatiile voastre sunt binevenite!
Vrem si noi sa mergem pe litoralul bulgaresc spre sfarsitul lunii august...
De agentia Boiana ati auzit? Stiti ceva despre ei?
Am facut o rezervare prin ei; am primit un invoice; urmeaza sa platesc, dar nu stiu absolut nimic despre ei!
Va rog, daca stiti ceva nu ezitati sa-mi scrieti!
Merci!
Crengu, iata adresa webcam-ului:
http://www.albena.bg/index.php?p=tour
Vacanta minunata tuturor!
Va pup!
Mickyyy spune:
Lona, euo sa merg la mimosa peste o saptamana, daca tu zici ca pleci abia in septembrie, o sa-ti povestesc eu ce si cum e pe acolo.
Intr-unul din capitolele mai vechi scria cineva (BebeBeca daca am retinut bine nick-ul) ca ar fi stat acolo, dar n-am gasit si alte amanunte despre hotel in povestirile ei, i-am trimis un Pm acum cateva zile s-o intreb ce si cum, dar probabil n-a apucat sa-mi raspunda pana acum.
Cat despre Ai ai avantajul ca le ai pe toate la preturi mai mici, dar marele dezavantaj e ca esti legat de hotel, nu mai apuci sa colinzi prin alte statiuni (ca pierzi din mese si-i pacat daca tot le-ai platit), nu-ti mai vine sa iesi sa bei o bere si la alte terase, si tot asa. Pe mine nu ma incanta prea mult ideea de AI, sa fiu legata de un loc, mai ales ca's "zgarcita" si n-o sa-mi vina sa merg la nu stiu ce pizzerie pe care o lauda toata lumea sa mananc o pizza de nu stiu cate leva, stiind ca de la hotel o primesc gratis, chit ca nu-i aceasi calitate.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
moneug spune:
Buna, noi plecam pe 25 august la Nisipuri la hotel Iberostar Obzor. Vreo informatie despre acest hotel imi poate da cineva?
crengu75 spune:
quote:
Originally posted by moneug
Buna, noi plecam pe 25 august la Nisipuri la hotel Iberostar Obzor. Vreo informatie despre acest hotel imi poate da cineva?
Neaparat sa ne dai tu informatii cand vii, caci acest hotel a fost primul pe lista mea dar apoi m-am razgandit. Nu cred ca a fost cineva de pe aici acolo fiinca citesc subiectul de la inceput si nu am auzit pe nimeni. Dar as vrea sa stiu pareri despre acest hotel. poate merg la anul. Eu am mai vrut la LUNA, care tot din reteaua Iberostar face parte si se da anul acesta prin august in functiune, dar nu chiar in Nisipuri.
Concediu placut tie si la toata lumea.
Crengu, mami lui Cristian
danielai spune:
Iberostar Obzor e chiar pe plaja si arata f bine. E in partea de nord, unde e zona mai linistita a statiunii.
maddy26 spune:
Cosmi , Boiana este cea mai mare agentie bulgareasca .Sunt super seriosi!
Eu am cumparat printr-o agentie romaneasca , care la randul ei lucreaza prin Boiana ..Daca la ai nostri le ia cateva zile ca sa raspunda la o nenorocita de intrebare, cei de la Boiana mi-au raspuns in cateva minute .Au fost super draguti si mi-au facut toate mofturile .( vedere la mare /pat matrimonial /etaj superior).Data viitoare singur am sa merg direct la ei ...
Te pup si sa ai o vacanta perfecta .
rov spune:
maddy, te rog spune-ne si noua cum ai luat legatura cu Boiana si agentia romaneasca care lucreaza cu ei. Multumesc mult!Concediu placut!