Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura T spune:
Lona, si noi am fost ca si Bebebeca, de 1 mai la H.Mimosa 4* in Nisipuri si am fost foarte multumiti. Mancare multa si buna (demipensiune bufet), camera maricica si curata, 4 piscine terasate cu 2 topogane mici intre...Daca mai vrei sa stii ceva anume, intreaba-ma, iti raspund cu placere.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
maddy26 spune:
Rov draga , sa stii ca a fost o adevarat aventura ...
Nici nu am avut idee de Boiana sau altele cand m-am apucat de cautat vacanta ...Am rezervat prin Europa TRavel , dar cand am vrut sa vad confirmarea hotelului ..au inceput problemele ..Au cotit-o cat au putut si pana la urma mi-au zis ca au rezervat prin Paralela 45 ...Am luat legatura cu Paralela 45 - tot in ideea de a obtine confirmarea ..Aici - la fel ca si la Europa - nu putem /nu stim /nu vrem ..ca panala urma sa recunoasca ca si ei la randul lor au rezervat prin Boiana MG.
Plina de spume am contactat Boiana .Aici am intalnit niste oameni extrem de profesionisti si dispusi sa te ajute .Mi-a raspuns o tipa Natalia la email in cateva minute si m-a linistit .Mi-a confirmat ca rezervarile au fost facute la hotel si ca a transmis confirmarile catre Paralela 45 si Europa Travel.
Apoi am corespondat mai multe zile la rand ..Orice idee imi traznea ..ea ma rezolva imediat : pat matrimonial /vedere la mare si tot felul de chestii de genul asta ..
Eu va recomand cu caldura sa cumparati vacante direct de la ei , mai ales ca pe site-ul lor preturile sunt mai mici decat cele pe care le-am primit eu de la agentiile romanesti .(www.boiana-mg.com).
Daca nu va descurcati , anuntati-ma si va dau adresa de email a Nataliei . .
Va pup .
aissa spune:
Am intrat si eu acum pe site-ul Boiana....mi se pare ciudat ca nu gasesc Albena?? Sau o avea alta denumire? Si ce e cu Nisipurile de aur - Seagull zone? Sunt 2 statiuni diferite? Oricum eu prospectez pentru la anul dar pur si simplu eram curioasa.
Cristina si ghighiloi
rov spune:
Maddy, mii si mii de multumiri. E bine de stiut pentru anul viitor....ca acum e tardiv.
Toate cele bune.
Bebe Beca spune:
Maddy, trebuie sa te contrazic. Tarifele agentiei Boiana sunt putin mai mari decat tarifele practicate de cel putin o agentie romaneasca.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
maddy26 spune:
Beca, probabil ca te referi la o anumita agentie ...
Eu pot sa spun doar despre agentiile cu care am intrat eu in contact ..
Fata de Europa Travel si Paralela 45 sigur au preturi mai mici ..este vorba cam de 5EUr /zi /persoana ..Eu zic ca nu-s de aruncat ..La un cuplu se aduna cam 70 Eur pe saptamana.
Pupici la toate fetele ..si daca mai aveti noutati despre Sunrise si nisipuri ..eu va astept ..ca inca n-am plecat !
Mickyyy spune:
Laura, pana apare Lona pot sa te intreb eu ceva despre Mimosa ?!
Ma intereseaza cum e cu curatenia, se face zilnic, la cerere, sau cand isi aduc aminte?
Pentru copii, in afara de piscina sau loc de joaca, mai ofera si altceva? Ma gandesc la scaune de copii la masa, scria in prezentare ceva si de gradinita, animatori, etc.
Si inca ceva important, cazarea se poate face oricand, sau trebuie sa astepti pana la ora care e trecuta acolo ca inceput de cazare? Pentru ca noi vom ajunge undeva in jur de 12 acolo, si daca ne pun sa ne plimbam pana la 18, ma lipsesc!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Bebe Beca spune:
Micky, iti rasp[und eu pana vine Laura. Curatenia s-a facut in fiecare zi, sunt animatori, dar nu stiu daca sunt in mod special pentru copii. Cazarea se face dupa ora 12, cel putin pe noi ne-au pus sa asteptam pana la 12 ca sa ne putem caza.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Mai am o intrebare, stiu ca s-a mai discutat putin in trecut, dar nu mai am timp sa caut prin toate cele 3 capitolele, cam care sunt preturile la hotel si pe plaja la bauturile uzuale (bere, suc, apa minerala, etc) si cam cat costa un pranz acolo (noi avem doar demipensiune). Sau altfel spus, cam cum sunt preturile lor fata de preturile noastre, adica fata de cele din Bucuresti care in general sunt mai mari decat in restul tarii.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)