Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 15
diadaniela spune:
Nunus ,m-am intors.
a fost de vis! mi-a placut la disperare . in ultima seara am plans.
ce sa-ti spun ? tu sti cum e ,ca ai fost acolo.
nu mai merg pe litoralul romanesc niciodata.
mi-a placut hotelul ,mi-a placut piscina( nu m-am miscat de la piscina),am baut coktail-uri Cosmopolitan ca o alcoolica,m-am ingrasat 2 kg,m-am distrat ,etc,etc,etc.
nu mai am cuvinte!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
nunus spune:
... Si eu ma ingrasasem vreun kilogram (nu mi s-a mai intamplat demult), iar in ultima seara eram cam nostalgica (deja).Copilu' isi dorea... sa ramanem in Bulgaria. puparici
criss1902 spune:
Imi puteti spune daca pe litoralul bulgaresc este ceva parc de genul Aqua Land? Noi mergem de sambata la Nisipuri .Mai pleaca cineva acolo?
Multumesc
Mickyyy spune:
criss, si noi plecam la nisipuri, dar abia luni, pe 14.
De Aqua Land bulgaresc n-am auzit nimic, dar cum eu n-am fost niciodata acolo, le las fetele care au fost sa confirme daca da sau nu.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Caprioara spune:
Ne-am intors si noi de la Nessebar aseara. A fost super!!!
O sa pun poze si o sa scriu amanunte cand am timp (acu am multa treaba la job - ca dupa conced, deh).
In legatura cu Agentia BalkanAir, am o datorie morala sa spun ce am aflat, de ce au fost probleme. Ei au contract cu hotelierii pentru camere, iar hotelierii pot in anumite conditii speciale sa le retraga camerele- daca va puteti imagina, hotelierii au invocat evenimente de tip "forta majora" si asa s-a intamplat ca au avut cei de la agentie probleme. O magarie...
Deci nu a fost vina agentiei iar cei de la agentie chiar s-au straduit sa ne compenseze schimbarea destinatiei (initial era Albena), iar noi am fost de acord (pentru ca oricum ne-a convenit mai mult) si au fost extrem de draguti si in final am stat chiar la cinci stele, la Hotel IFA Beach Nessebar Palace. Deci au fost extrem de draguti si nu pot decat sa-i laud pentru felul cum au rezolvat totul in favoarea clientului (respectiv noi ). Asa ca io la anu tot cu ei vreau sa merg .
Repet, a fost SUPERB ! Mai ales pentru copii, dar si pentru cei mari.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
fausta_ro spune:
Caprioara, poate pui amanunte si poze azi sau maine, noi plecam poimaine dimineata la IFA Beach Nessebar Mare. Am avut initial la Riu Evrika si am schimbat pentru IFA. Apoi am citit niste reviews pe internet si m-am cam speriat, destula lume nemultumita. Mi-e teama acum ca am facut o prostie ca am schimbat .
Iti multumesc mult!
Caprioara spune:
Fausta,
io zic ca nu o sa regreti, stai linistita. Si noi tot la IFA Mare trebuia sa stam, dar s-a deschis Palace (cel din centru) si am stat acolo.
Toata lumea are acces la dotarile complexului in egala masura (parc, club copii, animatori, spectacole). O sa vezi ca o sa fie bine.
Nu am cum sa pun poze azi, imi pare rau, dar crede-ma ca e foarte frumos.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Karina spune:
quote:
Originally posted by scumpioara
Buna ziua!
Urmaresc cu mare interes tot ce ati scris aici!
Am o mare problema: voi pleca la Albena cu fetita mea de 2 ani si 9 luni, care este dependenta de olita. Ma gandeam ca mi-ar fi muuuult mai usor sa cumpar acolo una ieftina si sa nu ma mai car cu olita de acasa.
Oare am unde sa gasesc olita sau trebuie sa o car pe cea personala? (daca am merge cu masina ar mai fi cum ar mai fi, dar cu trenul...deja se complica lucrurile).
Plecam pe 10...asa ca astept instructiuni!
Multumim
Noi ne-am intors ieri de la Albena si desi n-am fost f. atenta, sincer n-am vazut olite prin magazine.