Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fausta_ro spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Fausta,

io zic ca nu o sa regreti, stai linistita. Si noi tot la IFA Mare trebuia sa stam, dar s-a deschis Palace (cel din centru) si am stat acolo.

Toata lumea are acces la dotarile complexului in egala masura (parc, club copii, animatori, spectacole). O sa vezi ca o sa fie bine.

Nu am cum sa pun poze azi, imi pare rau, dar crede-ma ca e foarte frumos.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Multumesc frumos, Caprioara.
Cateva lucruri te rog sa scrii, daca ai timp:
1. cum se ajunge la hotel ( am gasit pe net mai multe harti care il arata ba in stanga, ba in dreapta Nessebarului )
2. cum se poate ajunge de la hotel la Nessebar - orasul vechi cu alt mijloc de transport decat masina personala ( macar in vacanta asta l-as lasa pe sotul meu sa bea si el, saracul, o bere...)
3. cum este mancarea?
4. chiar nu se poate lua nimic de mancare in camera? Fiica-mea are obiceiul sa ceara de mancare la cele mai ciudate ore si am inteles ca prin jurul hotelului nu prea ai de unde sa cumperi.
5. exista ceva entertainment pentru adulti? sotul meu isi tot face iluzii cu seri gen Abba, Beatles, etc., despre care a citit pe diverse site-uri
6. din pozele vazute de mine pe net, plaja arata cam jalnic, iar umbrelele si sezlongurile se platesc. Este adevarat? Barul de pe plaja e free la all inclusive?
7. Am mai citit ca este o problema sa prinzi sezlonguri libere la piscina daca nu te trezesti foarte dimineata. M-ar interesa daca este asa, ca sa am timp sa imi pregatesc sufleteste sotul, sa nu-si faca iluzii cu dormitul lui pana tarziu...
8. sunt tantari? ca sa stiu sa ne dotam cu aparate anti

Orice alte tips and tricks sunt binevenite.
Multumesc frumos pentru raspunsuri si iarta multimea intrebarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fausta,

sa incerc sa-ti raspund, dar mai bine suna-ma, ca ti-am dat nr. pe PM:

1. cum se ajunge la hotel ( am gasit pe net mai multe harti care il arata ba in stanga, ba in dreapta Nessebarului )
-pe drumul spre Burgas, treci de Nessebar ca sa ajungi la IFA

2. cum se poate ajunge de la hotel la Nessebar - orasul vechi cu alt mijloc de transport decat masina personala ( macar in vacanta asta l-as lasa pe sotul meu sa bea si el, saracul, o bere...)
-autobuz, dar noi am fost cu masina, asa ca nu-ti pot da detalii

3. cum este mancarea?
-este buna, gasesti de toate; prajiturile le-am cam pandit, ca se terminau imediat ce puneau ospatarii tavile; trebuia sa fi atent cand mai aduceau ca sa fugi sa iei

4. chiar nu se poate lua nimic de mancare in camera? Fiica-mea are obiceiul sa ceara de mancare la cele mai ciudate ore si am inteles ca prin jurul hotelului nu prea ai de unde sa cumperi.
- in principiu nu ai voie, dar te descurci daca trebe; fa in asa fel incat sa nu te fluturi cu mancarea, fi mai discreta si nu vor fi probleme, mai ales ca-i vorba de cupil

5. exista ceva entertainment pentru adulti? sotul meu isi tot face iluzii cu seri gen Abba, Beatles, etc., despre care a citit pe diverse site-uri
- a fost un comedy show intr-o seara, circ in alta (la astea am fost cu piticu); karaoke (pe care l-am ratat); si era si disco, da mai tarziu si noi ne culcam la 11.30; altfel, in timpul zilei te cheama la dartz (asa s-o scrie ?), volei, tenis de masa si altele.

6. din pozele vazute de mine pe net, plaja arata cam jalnic, iar umbrelele si sezlongurile se platesc. Este adevarat? Barul de pe plaja e free la all inclusive?
- plaja e mica dar mie mi-a placut ca nu-l puteam pierde pe pitic din ochi chiar daca eu intram in apa si el ramanea sa se joace pe mal sau invers; pe plaja se platesc sezlongurile si umbrelele; noi mergeam seara (de la 5 la 7) cand nu luam sezlong si stateam pe nisip; nu e bar pe plaja ci la piscina

7. Am mai citit ca este o problema sa prinzi sezlonguri libere la piscina daca nu te trezesti foarte dimineata. M-ar interesa daca este asa, ca sa am timp sa imi pregatesc sufleteste sotul, sa nu-si faca iluzii cu dormitul lui pana tarziu...
- eu ma trezeam devreme (inainte de 8 sigur) sa ocup sezlonguri, ca sa stau chiar langa piscina sa-l vad pe cupil mai bine; nu am fost atenta daca la cele mai din spate era problema; insa asa e peste tot din pacate...

8. sunt tantari? ca sa stiu sa ne dotam cu aparate anti
- noi am luat aparatul; am avut vreo doi tantari, ce sunt multi copaci in parcul din fata.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Caprioara, esti o scumpa. Daca mai apar intrebari, am sa-mi permit sa te sun. O zi frumoasa!

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/abiolan1975/album?.dir=/4d73re2&.src=ph

Fausta,

asta e tot ce pot sa-ti arat azi - facute cu telefonul de la balconul camerei din Palace. Se vad in stanga si dreapta cele 2 hoteluri mai mici :Bay si Mare. Mare se vede in imaginea 6 si 15. Insa ele au fiecare in fata cate o piscina. Si mai este si cea a copiilor cu tobogane cu apa si clubul pentru copii, care sunt comune (ca pozitie sunt chiar in fata la Hotel Mare).

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Absolut superb! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

In Nisipuri exista Aquapolis, n-am fost personal, dar am auzit ca este mult mai frumos decat la Mamaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Danielai - multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Caprioara cum sunt preturile la Nessebar? La masa la restaurant (dar daca ati avut AI banuiesc ca nu prea le stii) sau la orice altceva?

As vrea sa-mi dauseama cum e fata de Albena pt ca la anul vrem sa mergem in zona Sunny Beach - Nessebar, dar daca e mai scump ca Albena...

Iar noi vrem hotel numai cu mic dejun.

Multumesc.

Mergi la inceput

Lavi,

Nu stiu preturile la restaurant.
Preturile eu zic ca sunt mai mici decat la Albena, dar nu prea am facut shoping, asa ca nu bag mana in foc.

Fausta,

Imi pare rau, dar nu am reusit sa pun poze azi. Suna-ma intre 12 si 1 sau dupa 4 pm daca mai vrei sa-ti spun cate ceva, iti povestesc cu placere.
Legat de drum, noi am iesit din tara pe la Ostrov, unde am stat doar juma de ora in vama (am fost 3 masini), apoi am mers Silistra-Dobric-Varna si apoi pe drumul spre Burgas (atentie ca Burgas e dupa Nessebar), trecand prin Obzor, Sunny Beach si in sfarsit Nessebar, prin care am intrat si iesit, desi cred ca se putea merge pe centura. Imediat dupa Nessebar, la cam 2 km, sunt cele 3 hoteluri IFA Beach. Prin Bulgaria au fost 250 km.
Daca nu ne mai auzim Drum bun si conced placut!!!! Sa va intoarceti sanatosi si multumiti si sa ne spuneti impresiile.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Lavi, nu stiu sa-ti compar cu Albena-ca n-am fost, dar pot sa-i spun ca in Nessebar o masa pentru doua persoane ne costa cam 25 de leva (cu un fel principal, salate, bere si uneori desert). Mai frumos si mai putin aglomerat decit Nessebarul este Sozopol, o statiune mai la sud-este si mai ieftin. Cind mergeti cu masina si nu depindeti de All Inclusive, merita sa coboriti sa vedeti cit de frumos e litoralul lor.
Cei care stau in Albena si nu au masa platita pot incerca si Balcicul, are multe restaurante si foarte decente (preferatul nostru e Lotos).

Mergi la inceput