Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 17
dana_micu spune:
BUNA FETELOR,
AS DORI SA STIU SI EU CATE CEVA DE HOTEL"LILIA 4*" DESI E TARDIV.DEJA AM REZERVAT 4 CAMERE DAR PARCA MI-E PUTIN TEAMA CA N-AM FACUT CEA MAI BUNA ALEGERE.NOI MERGEM CU 3 COPII MICI SI O FETITA MAI MARE SI MAI MULT SUNT INGRIJORATA DE MANCARE.
ATI AUZIT CEVA?ORICE RASPUNS CAT DE MIC MI-E DE AJUTOR.
MULTUMESC!DANA
lavi02 spune:
Caprioara si Natasa, multumesc!
Da, Natasa, si noua ne-a placut mult la Lotos!
La anul cred ca mergem vreo 10 zile in Sunny Beach si vizitam si Nessebar, Sozopol, Obzor. Daca suntem cu masina si nu suntem legati de masa, putem face plaja de dimineata in Sunny Beach si apoi sa mergem in plimbari.
La Albena plateam intre 35 si 50 de leva pt 2 persoane + copil de 4 ani - 2 feluri princ, 1 salata, 1 starter (sau variatiuni), 1 supa + apa/bere. La felul principal preferam pestele sau specialitati de-ale lor.
La Balcic am observat ca era mai ieftina mancarea. Daca supa era 3 leva la Albena, la Balcic era cam 1.5, daca felurile principale cam incepeau la 9-10 leva in Albena si urcau catre 15-17-20, cam la 10-12 erau cele mai scumpe in Balcic, etc. Si in Albena variaza restaurantele, spre corabie erau mai ieftine.
Asa ca incantati fiind noi de mancarea si atmosfera la restaurante, am zis ca la anul luam hotel cu MD. Anul asta am avut demipensiune si cina te satura, te hranea, dar nu-ti incanta ochii si papilele gustative.
Caprioara, Sunny beach cum arata?
Caprioara spune:
Lavi,
Am fost doar intr-o dimineata la Sunny Beach si pe mine nu m-a dat pe spate. Plaja e lata (ca la Albena si Mamaia as zice) dar erau sezlonguri pana in buza marii si era greu sa pui o patura langa apa (mie asa imi place sa stau). Nu mi s-a parut a fi prea curata plaja... si aglomerata. Apa e cam ca la Mamaia, mica pe o portiune mai lunga (adica cupilu care nu are 1 metru inaltime avea apa pana la piept), deci e bine pentru copii mici, insa intrarea e un pic brusca (cel putin unde am intrat eu asa era), si am cules scoici frumusele, colorate. Statiunea are multe magazine dar cu chinezarii si turcisme, io n-am considerat ca ai ce cumpara de acolo. Hotelurile par frumoase din ce am vazut.
Mie personal mi-a placut mai mult plaja de la IFA Hotels Nessebar, mai discreta si mai curata, chiar daca nu am gasit scoici la fel de frumoase acolo. Insa intr-una din dimineti s-au vazut delfini in zare, ne-au povestit alti turisti. Din pacate noi mergeam doar seara pe plaja...
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
ligia13 spune:
Hello hello!
Eu sunt la Albena, la hotel Oasis si e suuuuper.
Firutza si cele care mai veniti la Oasis, sa nu va faceti probleme. E super (dar eu nu's o fitoasa :))).
Curat , dar camera usor mica, mancare - suuuper si multa, bautura cata vrei, lume zimbitoare, piscina acceptabila, animatori in 3 limbi (franceza, engleza si germana), inghetata buna, aproape de plaja, sezlonguri incluse inpret pe plaja, ce sa va spun, mie mi se pare f bine, pot fi carcotatsa sa mai gasesc cate ceva, dar destul de putine si lucruri fff mici, gen, sucul la dozator (dar cine bea suc, cand berea e buna, si ginul tonic e la dispozitia ta :)))
Va pup si va mai pove cand ma intorc ca acuma sunt in lobby la hotel si se uita pustanii care joaca jocuri la mine!:)))
Eu si Raducu (22.04.2005)
rov spune:
Draga Ligia, mare surpriza si bucurie ne-ai facut cu mesajul tau. Imi pare nespus de bine ca te simti minunat si ca esti incantata de alegerea facuta.
Pentru a profita pe deplin de tine, te rog, da-ne si alte amanunte:
- daca ai rezolvat (gasit) cutiile de rahat de care a amintit Elena, idee minunata pentru mici atentii;
- cum depistezi sezlongurile de pe plaja, rezervate hotelului?
- ai acces la internet? In ce conditii?
- inghetata unde ai gasit-o si in ce perioada a zilei? Se termina repede?Trebuie sa o vanezi?
Bineinteles, astept raspunsurile tale dupa ce te intorci, atunci cand vei avea mai mult rgaz. Deocamdata sa ai concediu placut in continuare si sa te intorci sanatoasa.
firutza spune:
Ligia,vacanta placuta!ma bucur mult ca va simtiti bine...nici noi n-avem fite deci cred ca va fi ok,asa cum spui si tu!In eventualitatea ca mai intri pe net:la ce ora incepe cazarea?cum e vremea?va pup si apa multa ,calda si soare!!
lavi02 spune:
rov stai linistita, cutii cu rahat - plin de ele prin Albena.
Caprioara cam nasol ce-mi spui tu, adica faptul ca plaja nu ar fi prea curata si ca e aglomerat, la Albena era f libera si f curata si aveam si loc de cearceaf la malul marii, sa faca fica-mea castele langa mine. Ce-i drept am si fost in alta perioada, a 2-a parte a lui iunie, poate atunci e mai liber.
Sunny Beach (ca sa-i mai dau o sansa) am vazut ca e foarte lung, oare peste tot o fi cum zici tu? Tu unde ai fost, mai la sud sau mai la nord?
Caprioara spune:
Lavi,
Cred ca mai la centru. Vedeam in apropiere unii care se dadeau de la inaltime cu niste cordeline (nu bungy jumping - asa se scrie bre ????, ci altceva, da tot de la inaltime). Mai, mie asa mi s-a parut, f.f. aglomerat si nisipul nu era prea curat (mucuri de tigara, etc). Da e august mama, full sezon, deh... Mie imi place mai aerisit si mai discret, nu forfota. Si sa stau langa apa.
La Albena am fost cu serviciul acu 2 ani in iunie si mi-a placut plaja, si era si libera atunci.
Acu, depinde ce ii place fiecaruia.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
lavi02 spune:
Mda! Eu ma entuziasmasem cu Sunny beach pt ca e aproape de Nessebar. Si mai sunt si celelalte orasele pitoresti prin zona. Iar noi nu vrem in nici un caz all inclusive. Dar vrem neaparat hotel, nu gazda/pensiune, pt ca mergem cu copiii si vreau sa stiu ca mi se face curat in camera in fiecare zi, etc.
Cu shoppingul nu-s o pasionata, iar chinezarii erau si la Albena.