Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
continuati ....
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Raspunsuri
diana2004 spune:
Camelia ,iti multumesc si mai am niste nelamuriri :
-noi avem all ,intre mesele principale sint gustari ?
-la ce ora se poate intra in camera in momentul cind te cazezi ?
-ai stat in corpul inalt sau in cel mic ?
-pe la ce vama ati iesit ?
Multumesc !
nunus spune:
Diadaniela, trebuie sa fac o mica rectificare-parcarea era 16 leva pe zi, sotul meu a platit-o.
Sa ai un concediu reusit
Loreena spune:
hello
am venit si noi acasa; am fost in Nisipuri la hotel Astera; am ajuns la vama in jur de 11 ziua si am stat 2 ore si jumatate la vama bulgara; inaintea noastra "s-a bagat" un autocar polonez, ca nu era de4 ajuns cate masini erau.......vamesii aia se miscau "in reluare"; cald si cand am avut nevoie la toaleta ne-au zis ca toaleta e dupa vama.......asa ca ar fi trebuit sa stam 2 ore jumate sa putem sa ajungem ..... asa ca eu cu prietena mea ne-am luat pasapoartele si ne-am dus la noi la toilet; noroc ca ne-au lasat angajatele de acolo sa mergem la toaleta lor...; despre drumul pana la statiune prin Bulgaria: pustiu, lanuri frumoase; masini putine, drumuri proaste, benzinari ff rare si cu 20 de ani in urma noastra.....noi am luat-o prin Varna ca ne-am ratacit, acolo am vazut un OMV:); la hotal cu parcarea a fost ok; intrebati de vasco, el ne-a gasit loc si i-am dat de vreo 2 ori cate 5 leva ca nu era loc la noi la hotel; bagajele luate de la masina si duse in hotel; ne-au condus imediat in camere; am avut la etajul 8, vedere spre piscina, lateral si oricum se vedea marea; pot spune ca mi-a placut mai mult "in realitate" hotelul, decat in prezentare; este super, predomina culori alb, negru si rosu; stil modern, futurist; de bun gust......o sa revin cu detalii.......:))
Poze cu toata Familia
nunus spune:
Uite ca am reusit sa pun si cateva pozute de la Nisipuri si nu numai. Pentru tine Dia... cele cu hotelul.
velma spune:
mess4u2000,bine ai venit! Abia asteptam sa te intorci si sa ne spui cum a fost... noi mergem tot la Kaliakra si tot cu copilul (3 ani), prin urmare te-as ruga sa-mi spui cum stau cu locurile de joaca, daca ati inchiriat sezlong, (al meu iubeste tare mult apa, si banuiesc c-o sa stam mai aproape de mare), camerele au aer conditionat sau se plateste? Baietelul meu e dependent de Danao si as fi vrut sa stiu daca merg cu provizii sau ne descurcam la fata locului.
Ceva poze... se poate?
Pupici
vlada spune:
Loreena eu astept cu sufletul la gura mai m ulte amanunte si poate poze, fiindca vom merge la acelasi hotel...
Merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by vlada
Loreena eu astept cu sufletul la gura mai m ulte amanunte si poate poze, fiindca vom merge la acelasi hotel...
Merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea
si euuuuuu....de cand mergi Vlada????
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
vlada spune:
5 august. tu ...?
acum am vazut ca tu atunci ai nunta, deci nu coincide perioada...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
diadaniela spune:
wow!
Nunus ,multumesc tare mult pt poze. sunt superbe.
fetita ta e tare dulce si frumoasa. ce varsta are?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by vlada
5 august. tu ...?
acum am vazut ca tu atunci ai nunta, deci nu coincide perioada...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
eu din 15 august...mi-ar fi placut sa mai fie cineva in acelasi hotel....mai este crenguta dar la Berlin...
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august