Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 2
mess4u2000 spune:
diana2004, si noi am avut all inclusive. Programul meselor este urmatorul : 7.30-10 mic dejun; 12.30-14 pranz; 18-21 cina; 11-17 snaks-uri intr-un corp separat de restaurantul principal, unde se servesc pizza,crenwursti,cartofi prajiti,fructe,inghetata. Noi pe acolo treceam doar pentru inghetata fiindca eram satui de mancare.
Am stat in corpul inalt, la etajul 6 si in camera noastra era aer conditionat, fara telecomanda. Nu am inchiriat telecomanda caci nu a fost nevoie. Fiind zona de deal mai inalt si poate si din cauza brizei, seara uneori a fost chiar rece, adica am iesit in pantaloni si bluza cu maneca lunga.
Am iesit pe la Vama veche si am stat cam mult in vama, dupa cum am mai spus erau vreo 30 de masini acolo. Am platit 150 mii lei si 6 eur.
Am ajuns tarziu la hotel, cred ca era 14.30-15, nu mai stiu, dar nea-m cazat imediat. Chiar ne-au fost carate bagajele in camera. Si am platit parcarea 4 sau 5 leva. e o parcare langa hotel.
velma, locurile de joaca sunt pe plaja, ca si cele cu bani. Nu am inchiriat sezlong si nici nu stiu cat costa. Am stat pe fisia dintre apa si primul rand de sezlong sau in spate. mai toti romanii am vazut ca au stat asa. Desigur erau si exceptii:) Dupa cum am mai spus, masa e foarte variata si cred ca vei gasi ce sa-i dai de mancare micutului. Noi ne-am descurcat foarte bine cu copilul, dar singura problema era ca nu avea rabdare sa stea la masa. Iaurtul este simplu, cu fructe si nu mai stiu ce. cel cu fructe am mancat si eu si cred, sunt aproape sigura, ca era iaurt clasic amestecat cu fructe, ceea ce e forte bine. Sper sa nu ma fi inselat. daca mai aveti nevoie de ceva va stau la dispozitie.
camelia
velma spune:
Camelia, multumesc frumos! Suna bine ce spui tu si se pare ca ati avut o vacanta reusita. Poate ne arati si niste poze...
nunus spune:
Multam' Dia , esti foarte draguta! Don'soara are 4 ani si 3 luni. Ma bucur ca ti-au placut pozutele si sper sa-ti fi risipit orice grija legata de concediu. Astept sa te intorci si sa povestesti cum v-a fost acolo.
diadaniela spune:
Nunus,te mai deranjez cu o intrebare.
fiica-mea e trecuta si pe pasaportul meu si pe pasaportul sotului .
ne mai trebuie vreo declaratie ,ceva la vama?
voua v-a cerut ceva? stiu ca la vama,atunci cand iese un parinte din tara cu copilul,iti trebuie o declaratie data de celalat parinte.
daca copilul iese cu amandoi parintii nu mai e cazul ,nu? sau da?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
nunus spune:
Nu-ti mai trebuie, stai linistita. Cea mica era trecuta doar la mine in pasaport si nu au intrebat nimic.
puparici multi
crengu75 spune:
Daca si-a facut cineva imputernicire la notar pentru masina in leasing sau pe firma, spuneti-mi si mie cat costa, ca mie mi-a luat azi 500.000 lei, pret de prieteni, adica cel mai ieftin!!!!!
Nu s-a atins nimeni de prosoapele alea lasate pe plaja cat timp ati dormit la amiaza?
Si deci dimineata, sa-mi arunc un prosop de pe geam pe un sezlong ca sa fiu sigura ca prind unul liber, nu?
Ca vad ca nemtii astia fara somn ocupa, cu noaptea in cap, toate sezlongurile de la piscina.
Crengu, mami lui Cristian
nunus spune:
Crengu draga, sa stii ca nu. Cum le lasam, asa le gaseam. In prima zi am avut oarecari temeri... Iar apoi le lasam fara grija, pentru ca baietii care se ocupau de bucatica aia de plaja erau tot timpul prin zona... "Nemtii nostri" nu erau chiar asa matinali: ocupau sezlongurile de la piscina dupa ora 6.00.
crengu75 spune:
La 6???Dar voi la ce ora mergeati la plaja? Sau , la ce ora va treziti in concediu? Eu speram sa dorm un pic mai mult, macar pana la 8. Sa fim pe la 9-9.30 pe plaja.
mess4u2000 spune:
crengu75, si eu am platit 450000 pt. masina firmei, asa ca, se pare, asta-i pretul.
camelia
crengu75 spune:
Mie mi-a spus ca in mod normal trebuia sa dau 1.200.000 lei. Dar ptr. ca ma cunoaste, sa dau "doar" 500.000.
Voi cum scrieti numele cu rosu, de ex." cregu" cu rosu? Nu ma refer la efectul de glow, ca ala stiu ca , costa mult. Dar am vazut si la nou venit ca poate scrie numele celui caruia i se adreseaza cu diverse culori. Stiu ca e off topic, dar as fi recunoscatoare de un raspuns.
Multumesc,
Ramoss, ce mai faci? Cum stai cu bagajele? Tu cat ai dat la imputernicire?