Indemnizatia MAMELOR(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Tocmai am fost sunata iar de la Realitatea. Doresc iar sa mai faca o stire cu acest subict. Cine din Bucuresti doreste sa participe? Acasa la voi sau in parculet. Ceva cu copilul/copiii, ceva dragut si sensibil ar dori sa faca, cu accent pe fetele copiilor, cum se joaca in parc...

Eu ma gandesc acecam ciudat sa tot apar eu, ca am fost si dimineata in studio si am mai fost si la Pro tv acum cateva zile..

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinab spune:

- mesaj sters - Desprecopii.com pregateste propria petitie!

Mergi la inceput

eu ma ofer voluntar sa apar la tv cu copilul, mai ales ca am o situatie si mai dubioasa fiind insarcinata deja cu al doilea dar in concediu cu primul, eu ar trebui dupa legea asta noua sa nu mai primesc 85% in continuare si sa stau acasa cu doi copii pe 600ron pt ca nu am realizat venituri impozabile in anul asta jumate cat am stat acasa. mi se pare scandalos!!!!

Mergi la inceput

Irina, unde stai? Pe mine m-au sunat deja si au insistat si a ramas ca vin la mine, la parculetul de lg mine, la ora 15.00. Chiar s-au aratat interesati sa mai gasesc mamici dispuse sa vb situatia lor. Daca stai pe la Lujerului vii si tu, iar daca stai departe ii sun si poate ii trimit la tine. pup.

La ora 17.00 o sa apara si Alina la Antena 3. M-a rugat sa va scriu ca ea nu va poate anunta personal fiindca vine direct de la munte.

Elara, fericita mamica

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_i spune:

Ma ofer sa sustin acest material. Cand anume se va filma?
Ma numesc Cristina Ioan, locuiesc in Bucuresti, am 38 de ani si sunt mama a doua fetite: Astrid Teodora (8 ani) si Iris Anisia (13 luni).

Mergi la inceput

ti-am trimis mesaj privat cu nr de telefon

Mergi la inceput

cristina, o sa le dau datele voastre (ale tale si ale irinei) pt alte reportaje ca acum au fost f insitenti sa continue cu mine dupa vizita in studio. va pup si ma bucur ca exsita si persoane care actioneaza.

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_i spune:

Draga Elara,
Astept vesti si imi ofer neconditionat tot sprijinul de care va fi nevoie pentru a nu ne lasa calcate in picioare si de aceasta data. Am trimis cate o scrisoare de protest si catre dna. Lavinia Sandru si dna.Sulfina Barbu. Daca primesc vreun feed back il transmit pe forum.

Tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna, eu lucrez cu Lavinia Sandru...momentan este plecata din tara, se intoarce numai pe 15 decembrie, DAR ea este in continuare alturi de mame, da declaratii la TV prin legaturile telefonice, discuta cu cei din conducere, inclusiv ministrul muncii.

Un lucru este clar: TREBUIE SA IESIM IN STRADA!!!...asta este cu adevarat ceva ce putem face!! Trebuie sa ne facem auzite...si singurul mod prin care am putea face acest lucru, este sa iesim in strada!
Un numar mare...cu adevarat mare!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Si inca un lucru extrem de important: deocamdata nu este luata nici o decizie cu adevarat de ei..deocamdata au aruncat "pastila" si asteapta reactiile...
Sper sa fim mai unite decat data trecuta, mai luptatoare si sa credem si in puterea noastra!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput