Indemnizatia MAMELOR(2)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramonika spune:
deci daca e ordonanta de urgenta nu se aplica retroactiv, daca e lege, da.
intrebarea e in cat timp se poate da o lege din asta? stie cineva. e posibil sa adopte legea pana la 1 ianuarie?
mai am o idee de popularizare a subiectului, poate nu stiu mamicile ca exista asa subiect. sa faca cineva reclama pe la odisei, la mamicile gravidute si la cele care au copii pana in 1 an si ceva.
nu am timp sa fac asta azi (e ziua copilului meu). poate are timp cineva sa faca o reclama la subiectul asta si sa o posteze peste tot pe la topicele cu mamici afectate. 
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
elara spune:
Salut. Aseara Alina (Alinuk)a fost contactata de Realitatea tv si dat fiind ca nu se afla in localitate azi dimineatza am fost eu la ei, la ora 9.00.
Din pacate, acum nu mai am sprijinul ce il aveam in primavara cand s-au organizat primele proteste. Atunci soacra mea era in somaj tehnic (timp de cateva luni) si fiica mea statea la ea de dimineatza pana trecea sotul in drumul sau de la serviciu spre casa sa o aduca. Tatal meu ma ajuta cu cel mic, statea cu el, il plimba pe afara....Atunci era si el somer dar acum, Slava Domnului, din iunie s-a angajat. Partea proasta pt mine e ca fiindca sunt singura cam toata ziua cu amndoi si nu amia m deloc ajutor, nu mai am posibilitatea de a fi prezenta ca in primavara pe forum si de a ma implica la fel de activ in organizarea altor proteste.
Insa sunt PENTRU NOI MANIFESTARI si consider ca oricat de putine am fi impactul va exista cu siguranta si va fi unul pozitiv, asa cum s-a intamplat si prima data. Dupa cum stim si vedem clar si in ultimele zile presa e sensibila la acest subiect si ne sustine si apoi e in avantajul nostru ca nu suntem foarte multe...dovada clara ca economia PENTRU STAT e INFIMA!!!
Va pup si voi ajuta cat si cu ce pot. 

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Christy76 spune:
Nu am mai intrat pe forum de multa vreme pentru ca efectiv nu am avut o clipa libera ! Am nascut si abia am scos-o la capat cu durerile de burtica ale puiutului meu. Insa nu se mai poate ! dupa ce m-au stresat in perioada sarcinii, idiotii astia de politicieni imi mananca zilele si acum dupa ce am nascut ... Pentru mine este clar ca o masura care sa afecteze indemnizatia vor lua cu siguranta. Important este care va fi aceasta. PDL sustine pana in prezent reducerea concediului iar UDMR reducerea cuantumului indemnizatiei. Nici una nu e buna pentru noi, e clar asta, motiv pentru care nu ne ramane decat sa protestam ! Poate obtinem macar o reducere mai mica a perioadei (poate la un an si jumatate), ca de reducerea cuantumului (care e o varianta si mai rea) sper sa nici nu se mai discute ...
Ioanna81 spune:
buna ziua,
dupa refuzul UDMR ridica vocea si cateva deoutate PDL. sper sa nu le inchida gura, insa
http://www.realitatea.net/femeile-din-pdl-se-revolta-nu-suntem-de-acord-cu-reducerea-concediului-maternal_777805.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
elara spune:
Referitor la propunerea de a se face o manifestare la Kidex, eu sunt de parere ca am putea avea si noi probleme dar le-am crea si organizatorilor probleme cata vreme acela e un spatiu privat si inchiriat si e foarte posibil sa fim foarte frumusel si elegant invitati afara.
O alteranativa viabila zic eu ca ar fi sa se iste un PROTEST SPONTAN undeva in apropiere, la Casa Presei...Presa ar fi oricum pe acolo...Sunt si parcuri in apropiere...Daca s-ar desfasura pe spatiul public...nu ar mai fi o problema pentru expozanti...
Elara, fericita mamica
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
onitza spune:
Nu vreau sa pun raul in fata dar suntem fortate de imprejurari sa ne asteptam la tot ce e mai rau de la domnii politicieni care voteaza legi cu reviste pe picioare sau numarand dolarii sau jucandu-se pe laptop.....de oamenii de calitate este condusa Romanica noastra. 
Fapt pentru care as reveni cu intrebarea de mai sus: este cineva in masura sa ne spuna in cat timp s-ar putea vota legea?
FI-miu face anul in februarie, sunt intr-o ceata totala.
Sa te tot bucuri de sarbatorile care vin. 
elara spune:
Puiul meu tocmai a implinit un anisor. Asa ca te inteleg perfect.
Si ma mai ingrozesc si noile propuneri pentru Codul Muncii: 12 ore de munca obligatorie???? Si noi cand mai traim? Cand ne mai vedem copiii? familiile? Cine le asigura o educatie corespunzatoare daca parintii lipsesc din viata copiilor lor????? Cand mai platim o factura? Ne transformam in roboti?
Nici nu-mi pot imagina ce ar fi sa lucram zilnic de la 8.00 la 20.00 sau 9.00-21.00... 

Elara, fericita mamica

Naty (10.04.2009) si
s30 cu
Alex