Indemnizatia MAMELOR(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

M-am uitat si eu la emisiune. Cata forta transmite mamica de tripleti!!!
Fantastic! Jos palaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_i spune:

Asa cum a propus Alinuk putem sa organizam un protest cu ocazia Kidex. Credeti ca ziua de sambata ar fi Ok pentru toata lumea? Poate daca este weekend vin si taticii si alti sustinatori cu noi.
In ceea ce priveste redactarea textului sesizerilor pentru forumurile europene si internationale ar trebui sa cerem ajutorul lui avocat specializat in drept international. Din pacate eu sunt doar economista (mk) si nu cred ca am competentele si cunostintele necesare dar poate intrebam in stanga si-n dreapta si printre cunostintele noastre si gasim un consilier.
Eu am scris si celor de la PC care s-au oferit sa ne ofere consultanta juridica si astept raspunsul lor.
Astept propuneri sa stabilim ziua si ora protestului.

Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mamicile de pe miresici au inceput sa se mobilizeze deja.Putem si noi face ceva? Haideti sa incercam!
Ariadna da-ne te rog startul cumva.Spune-ne ce putem face si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui d_melli
Are perfecta dreptate Mazare, in tara asta ori in justitie ori in strada.

www.jurnalul.ro/stiri/observator/mazare-primeste-din-nou-nup-pentru-ca-a-purtat-insemne-naziste-560767.html" target="_blank">Are perfecta dreptate Mazare cu justitia, asa-i!

Mergi la inceput

E ca te-a trezit si tu si ai picat ca musca in lapte!
Ma lasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Eu as vrea sa stiu ceva concret. In februarie urmeaza sa nasc, fetita cea mica face 2 ani in aprilie. Cum o sa fie? Indemnizatia ramane 85% sau 600 ron pt ca trec dintr-un cic in altul? Sau nu -sa anuntat?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 26+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Exact in aceeasi situatie sunt si eu...vad ca nu zic nimic de noi...ceata si stres

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, eu zic ca daca ne adunam doar o mana de mamici nu vom face valuri. Putem face ceva sa primim sprijin din partea asociatiilor care se ocupa de copii, mamici, Liga Proalaptare, ne poate ajuta cineva sa mobilizam femeile din politica sa ne faca loby? Lavinia Sandru mai poate face ceva?

Singure nu cred ca reusim ceva...poate doar ceva reportaje la TV si atat.

La kidex vin si eu...insa ar trebui sa iscam un tzunami, nu sa facem doar valuri intr-un pahar cu apa...

Mami de Ioana, Filip si 25+

Mergi la inceput

Si eu sunt de parere ca se poate trimite o scrisoare deschisa tuturor organizatiilor de femei din partidele politice.Sunt si ele mame si pot fi sensibilizate ca s anu mai spun ca sprijinul lor ar conta enorm.Si eu ma intrebam unde a disparut Lavinia Sandru.
Ideea e ca trebuie batut fierul cat e cald pentru ca am impreisa ca pe asta se si mizeaza, ca se fac valuri doua zile prin media dupa care toata lumea o las asa cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinab

@beca si eu sunt in aceeasi situatie urmeaza sa nasca la inceputul lui martie si celalalt concediu se termina in mai. mai rau e ca nu ma asteapta postul intrucat seful meu s-a gandit sa-l dea altcuiva. eu ce fac? eu ma distrez si mai tare. in plus zice ca la al doilea copil stai cu suma minima la trecerea dintr-un cic in altul nu cu 85% ca deh nu ai realizat venit impozabil in primul cic deci nu ai voie decat 600ron, succese, doi copii sub trei ani cu 600ron/luna, daca cumva aveai alte calcule

Din cate stiu eu, conform legislatiei muncii postul trebuie sa te astepte obligatoriu (angajatorul poate il poate ocupa cu altcineva doar pana la intoarcerea ta) iar 6 luni dupa ce te intorci din CIC nu poti fi data afara. Asa ca ce a decis seful tau e una insa dreptul tau este cu totul altul. Nu cred ca-i poti obliga sa te tina dupa cele 6 luni insa macar in perioada aceea nu-ti pot desface contractul de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Eu mai am o nelamurire (in noianul de lucruri confuze care este legat de acest subiect): daca se aproba modificarile astea minunate despre care se tot vorbeste, si ma intorc la munca inainte sa faca baiatul meu 2 ani, primesc acei 500 ron/luna, dar mai beneficiez si de program redus de 6 ore? Ca in prezent asa e, cine se intoarce la munca pana in 2 ani are program de 6 ore nu 8 ore.

Mergi la inceput