Gravidute cu trombofilie -cap1-

Gravidute cu trombofilie -cap1- | Autor: trombofilia

Link direct la acest mesaj

Multumim pt voturi
miki-miki mada23 tamaryllis
lavinia78 rocris75 nicole_32
balanta_tm Lia73Ac sub se deschide cu acordul desprecopii. Multumim
Va las mana libera sa faceti prima pag asa cum o doriti, pt inceput am copiat lista cu gravidute de la "Trombofilia o cauza a infertilitatii" dar tb modificata. Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa-mi dea PM trombofiliei, pt a va comunica parola. Va urez odisee placuta si sper sa ajung si eu sa scriu aici vreodata!!
Miki

Sub vechi:
Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici CAP1, CAP2_________________________________________
Gravidutele noastre
_________________________________________


Anna_Chris DPN.... 35ani, MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot. Nu a pierdut nici o sarcina, a facut anal din proprie initiativa. Operata de endometrioza la 26 ani, sotul are anticorpi antispermatici, 5IA Tratament in sarcina: clexane, acid folic, omega 3, elevit, 2magneB6, duphastonAna_PerianuDPN.... ...ani 1 sarcina oprita in evolutie, proteina C - 52% (v. n: 70-130%)/MTHFR : mutatia C 677T – heterozigot/ factor XIII - V 34 L homozigotSarcina 18+, tratament Clexane 0,6 + 0.8 (2 ori/sapt), aspenter, omega 3 + complex B, vit.C, Magneziu


Balanta_tm DPN 2 dec 2010, 34 ani, MTHFR C677T heterozigot, protrombinica (G20210A) heterozigot si PAI 4G/4G homozigot, insuficienta venoasa cronica bilaterala, FIV1 reusit la Clinica Wunschbaby Viena, Prof. Feichtinger.


Claudia79 30ani Pai-1 si MTHFR(genotipul nu-l stie), o sg trompa. FIV 2 reusit!


Creatza11DPN.... ...ani MTHFR A1298C genotip homozigot, 2 sarc oprite din ev(7s,9s). Acum insarcinata cu


DalvDPN.... ...anipovestea ei APCR, LA pozitiv, o sarcina pierduta la 23 sapt sub tratam cu clexan (doza gresita)


Danny1DPN.... 34ani MTHFR C677T heterozigot, A1298C homozigot si Tiroida Hashimoto Are o fetita, pe per sarcinii nu a facut nici un tratament, mutatiile s-au activat mai tarziu; 2 sarcini oprite din ev la 5 si 6 s. Acum e graviduta, sarcina obtinuta natural.


Didiloo DPN 18 august 2010, 26ani. Sarcina obtinuta prin FIV+ICSI la Debrecen. Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot si mutatia MTHFR A1298C genotip heterozigot. Tratament: Clexane, ThromboAss, Elevit, Acid folic, Utrogestan.


GoggyDPN.... 32ani MTHFR A1298C hetero si mutatia protrombinica hetero, 2 Fiv-uri nereusite la Giulesti,1FIV Byogenesis reusit


Letzy81DPN.... ... ani, FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap. Tratament....


Rosca DPN.... 38ani BHCG 72 in zi 12 de la ET.(FIV nr 2 la Szeged), Clexane de 0,4 din zi 1 de stimulare povestea ei, MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot, o sarcina oprila din ev la .... saptamani.

_________________________________________
Mamici fericite
_________________________________________


Avalon 39ani de , sarcina obtinuta prin FIV, povestea ei: episodul 1 episodul2 episodul3 Antecedente
Mutatia Factor V Leiden genotip heterozigot, MTHFR mutatia A1298C genotip heterozigot
- avort spontan la 6 saptamani in 2004 - sarcina obtinuta natural;
- avort menstrual in 2004 (tot natural) - dovedit cu 3 analize succesive hcg;
- sarcina oprita in evolutie la dimensiunea ce corespundea la 8 sapt dupa ce s-a vizualizat ecografic activitatea cardiaca e embrionului in 2008 - sarcina obtinuta la cel de-al 2-lea FIV.
Tratam pe per sarcinii:.............


Idaira 37ani de Carla povestea Carlei Mutatiei protrombinica G20210A genotip heterozigot, 3 sarcini pierdute: 8s, 5s si un avort menstrual, 2 IA, prima nereusita, a II-a cu succes(stimulare cu Puregon si Ovitrell).
Tratament in sarcina: clexan40 (de la 5s), Adiro100mg (aspirina micronizata doar pana la 35s), multivitamine(... +omega3+iod+vitC)


Alexuta1181 28ani de Eliza Teodora(2700 g,46 cm, cezariana la 36s) povestea ei Sticky Platelets Sindrom(SPS)=hiperagregabilitate plachetara4 sarcini oprite din ev la 13,9,5,7s .
Tratament: clexane40 .


Mcrissa 30anide Vladut MTHFR- mutatia A1298C genotip homozigot (2 sarcini oprite la 13s si 15s) Sarcina supravegheata de dr Uscatescu si dr Rotaru Octavian.


Andrutzac 33ani de Mutatia factorului XIII(G102T)mutatia V34L genotip heterozigot si Gena MTHFR Mutatia A1298C -genotip heterozigot, 1 sarcina obtinuta natural in 2007 si oprita din ev la 8s, in 2009 fiv 1 reusit cu dr Zadori-Szeged


_________________________________________
Prietene dragi
_________________________________________

Rocris75 34 ani diagnostic higroma chistica la ... saptamani. MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot 2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; graviduta a treia oara . Tratament Clexane 0.4, Aspenter 75, Acid folic 5 mg 2/zi, Medyn forte 1/zi, Cetebe 1/zi, Utrogestan


PaulaPor 26 ani de ingeras Gabriela Catalina, DN 27.04.2010 Fetita s-a nascut la 28 de saptamani cu greutatea de 900 de grame dar a plecat dintre noi dupa 13 zile - MTHFR mutatia A1298C genotip homozigot, prima sarcina, tratament in sarcina TromboAss, Clexane, Acid folic, Cetebe, Zn, ElevitInstructiuni pt semnatura:
Copiati (ctrl C) urmatoarea formula, stergeti spatiul pus de mine in paranteze si in loc de puncte scrieti mutatiile si varsta sarcinilor oprite din evolutie.
[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]................[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]

Apoi, te duci pe: Profil personal-> Editeaza profil-> Optiuni profil-> Semnatura; acolo Paste (ctrl P). Tot acolo ai si un butonas 'Vizualizeaza semnatura', ca sa vezi cum arata dupa ce scrii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Multumim pentru subiect!
Bine v-am gasit, gravidute cu trombofilie!2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

va urez succes!si eu am 2 sarcini duse la bun sfarsit cu clexane si aspenter,cu multe siptalizari[la a doua sarcina am stat 3 luni in spital],dar am reusit,ceea ce va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Multumim miki pt subiect si te asteptam urgent aici !

Fetelor, azi am avut cred primele contractii. Asa cum va spuneam, am fost nasa de botez si am alergat, am purtat tocuri, m-am agitat, apoi am dansat … Probabil din cauza nivelului muzicii bebelina mea s-a agitat cel mai violent de pana acum, m-am si speriat. Apoi am simtit niste dureri ciudate si mi s-a contractat partea inferioara a abdomenului. Acolo se simt contractiile ?

Monalac – multumim mult, esti prima persoana pe care o “cunosc” cu doua sarcini cu …finalizare, sub tratament de trombofilie.
Imi imaginez ca esti foarte ocupata cu doi strumfi dar cand ai timp te rog da-ne si noua cateva detalii:
- unde si cum iti monitorizai sarcina dpdv hematologic ?
- ai avut acelasi tratament de la cap la coada ?
- de ce ai stat in spital ?
- cum ai nascut (natural/ cezariana) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ana, Rocris cu multa placere.
Monalac ma bucur ca esti bine, te stiu de la sub vechi deschise la Clinica virtuala.

Ana citeste ac sub si vei gasi povestea lui Monalac:Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici CAP1, CAP2
Am dat link catre ele si pe prima pag.

Astept PM de la pers care se ofera sa se ocupe de prima pag.
Miki Anul asta pun d'un pui

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s,4s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

bne v-am gasit si aici, burici!
Miki, multumim, chiar eram curioasa ce mai faci, pe unde scrii ca sa trag cu ochiul sa dau de tine, vino aici, la noi.....iti punem un covoras rosu, ca la vedete si te primim cum se cuvine ....dar numai sa vi....! Mi-a fost dor de tine...

Fetelor, eu fac de la 5 sap clexane de 0,4, acum am intrat in sap 23 si tot de o,4 fac. Pana acum nu a fost nici o problema la bebe, iar ca si greutate, acum am 66 kg, am plecat de la 59. Azi avem morfofetala, sincer imi este cam frica, dar ....cu Dumnezeu inainte!

la toate si sper sa vinacat mai multe fete de la trombofilia, aici, la noi!


22+ cu un invingator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Creatza, ti-a masurat rezistenta pe artere? Ca altfel nu cred ca trebuie neaparat sa-ti schimbe doza de Clexane. Iti tin pumnii, sa ne spui cand vii de la control .


2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor multa bafta! si eu am dus sarcina la final tot cu tratament cu clexane dupa o gemelara oprita in evolutie si nu mai stiu cate avorturi la 5-6 sapt... asa ca se poate.


mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

rocris nu mi-a masurat pana acum, de azi incepe sa-mi masoare ir-urile, data trecuta cand am fost la eco la 19 sap l-am intrebat pe dr de ele si a spus ca dupa 20 de sap le masoara ca pana atunci nu au nici o relevanta...

22+ cu un invingator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

uuuuuuuu,salutare lume.iata-ma la odisee.Doamne ajuta.miki,ms si te astept.

mami de , premiata la concursul de dans 15+


avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Danny, cum e la 15 sapt. si ceva?


2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 10+

Mergi la inceput