GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 10
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Mamicile si burticile din Bacau
Alina(My Lady)(27 februarie 1985) de Marie Rebecca Ayanna29 noiembrie 2009
Ramona(6 martie 1975)de Stefan 27 aprilie 2009
Anna(29 martie 1980)de Ioana-Maria 11 iulie 2008
Karmen(3 aprilie 1979)de Roberta-Ioana 3 iunie 2009
Mada(2 iunie)de Eva Maria14 august 2009
Maria-Mihaela(13 iunie 1982)de Andi Matei 21 octombrie 2009 si Amalia-Cristiana 14 octombrie 2004
Marilena(Gusta)-(15 iunie 1981)de Mara Augusta 31 mai 2005
Alina(31 octombrie 1975)de David Luca 12 februarie 2009 si Alexandru Claudiu 14 august 1997
Andreea (Patrisuca) (4 mai 1986) de Patricia 31 august 2009
Sarbatoritii lunii Iunie
2 iunie->Mada
3 iunie -> Roberta-Ioana un intreg anisor
13 iunie ->Mihaela adica subsemnata
15 iunie ->Marilena(Gusta)
Raspunsuri
mihaela amalia spune:
la mamici si toti bebicii si sa avem un nou capitol plin numai de vesti bune.
fratiorii
patrisuca spune:
buna fetelor!
am avut cateva zile ft grele cu printesa mea,a facut febra si diaree,in prima faza am crezut ca e de la dintisori, apoi am crezut caa racit un pic cu vremea asta inselatoare.de fapt am mers la pediatra si are enterocolita,microb dobandit de la nepotica mea.(sta in bucuresti si a venit la noi sapt trecuta, s-a simtit ft rau si a stat in spital aici in bc vreo 4 zile numai in perfuzii saracuta , are 1 an si jumatate).mi s-a parut suspect ca facea febra prea mare ca sa fie de la dintisori, 39,1,am avut niste zile si nopti de cosmar!!nu am dormit aproape deloc noaptea de frica sa nu o scap la febra mai mare,era atat de molesita saraca de-mi adormea in brate,nu mai vroia sa manance, acum de 3 zile ii dau antibiotic si si-a mai rvenit un pic,dar are dureri mari de burtica,si nu mai mananca decat san , nu mai vrea altceva. aveti grija de puiutii vostri, si feritii de microbi si spatii inchise, a mea nu prea a fost bolnavicioasa, dar asta ne-a dat peste cap. pediatra mi-a spus ca nici gand sa-i iasa dintisorii acum, chiar daca o mananca gingiile si ii curge saliva in continuu, abia peste vreo 2 luni primii dintisori. va pup dulce
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Miha, pt.noul capitol...
Andreea, imi pare rau sa aud ca micutza are prbl.de sanatate. Ai grija sa ii dai protectie la stomac, sa nu ii strice flora intestinala (Biotixs) daca ia antibiotic, sper ca ti-a zis dr.
Noi continuam sa mergem cu voiosie prin casa, ne jucam cu tati si suntem plini de viata. Tati a primit contractul si pleaca pe 30 aprilie, asa ca de ziua lui Stefan (27 apr.)o sa fie acasa .
Pup fetele !
patrisuca spune:
buna ramona da exact biotix mi-a prescris pediatra,dar nu prea vrea sa primeasca,ma chinui putin cate putin sa-i dau. pup pe stefan cel dragalas
patrisuca spune:
in premergator cand l-ai pus pe stefan? ca ma bate un gand..am postat subiect cu intrebarea asta, si mi s-a spus ca abia cand se ridica ea in picioare in patut. ce spuneti?
ramona7575 spune:
Fetelor,
Stiti vrea-un medic dermatolog bun in Bacau. Sotului iesit o galma sub bratul stang si il cam doare.. Poate im ati raspunsul pana maine noi am gasit ceva la Medical Top (dr.Laura Constantin, stiti ceva?)
patrisuca spune:
dr stefanescu parca o cheama, are cab la piata sud, am si eu 2 galme de ceva tp, dar tot aman. pup
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patrisuca in premergator cand l-ai pus pe stefan? ca ma bate un gand..am postat subiect cu intrebarea asta, si mi s-a spus ca abia cand se ridica ea in picioare in patut. ce spuneti? andreea mamicuta patriciei |
Eu l-am pus in premergator aproape de 7 luni, cand statea bine in funduletz. Parca asa e regula...
La inceput il lasam cate un pic, cand era mai marait.
In legatura cu dr. dermato., mi l-a recomandat si AnnaBaby, am gasit si pe net referinte bune despre ea, sper sa ajungem maine la ea si sa ne dea o veste buna.
Pup
patrisuca spune:
am primit multe critici pt intrebarea daca sa o pun in premergator..multe spun ca nici nu se foloseste pt ca e ft periculos pt sanatatea copilului..desi ma indoiesc pup
Karmen_ spune:
Eu am pus-o pe Roberta in premergator de la 5 luni si jumatate, intai cateva minute pe zi, apoi, treptat, am lasat-o mai mult. Cu o incaltaminte buna si supravegheata atent, nu are nici un fel de probleme si nici nu-i dependenta de el. Nici un medic n-o sa-ti recomande premergatorul. Ei spun, si oarecum pe buna dreptate, ca e mai bun pt mamici decat pt copii. Prietenii mei care au copii mici -8-9 luni, nu le-au luat premergator, dar bebelusii nu stau ca lumea nici macar in fund la varsta asta. Se tot mira de Roberta ca se intoarce pe toate partile, fara sa se clatine. Daca l-ar vedea pe Stefan al Ramonei, cred ca ar zice ca-i geniu. Si eu sunt o mare admiratoare a lui. I-am innebunit pe ai mei cu un "baietel din Bacau care merge la 10 luni!!!"
Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta