GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8

GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8 | Autor: AnnaBaby

Link direct la acest mesaj

1, 2, 3, 4, 5, 6,7

Mamicile si burticile din Bacau

Alina(My Lady)(27 februarie 1985) de Marie Rebecca Ayanna29 noiembrie 2009
Ramona(6 martie 1975)de Stefan 27 aprilie 2009
Anna(29 martie 1980)de Ioana-Maria 11 iulie 2008
Karmen(3 aprilie 1979)de Roberta-Ioana 3 iunie 2009
Mada(2 iunie)de Eva Maria14 august 2009
Maria-Mihaela(13 iunie 1982)de Andi Matei 21 octombrie 2009 si Amalia-Cristiana 14 octombrie 2004
Marilena(Gusta)-(15 iunie 1981)de Mara Augusta 31 mai 2005
Alina(31 octombrie 1975)de David Luca 12 februarie 2009 si Alexandru Claudiu 14 august 1997

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sa avem un capitol fain! Spor la scris!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

EU INCEP PRIN A SPUNE:LA MULTI ANI ROBERTA....BEBE DE KARMEN!!!!!!

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Bumbuletului meu mic ii ies dintisorii, are multe balute si are ceva alb in gurita iar temperatura este 38,3, neobisnuit pentru el.
Sper sa scapam repede de cosmarul asta ca e tare obositor, azi a fost cuminte si a dormit cu orele (de la 11 - 14 si acum iar s-a culacat , sa vedem cat doarme...
Multi ani fericiti Roberta, micuta frumoasa foc, sa le aduci parintilor numai bucurii
Pup Alinutele noastre, avem 2...
Laura pe unde mai umbli ? Miha, tre` sa fii tare mandra de fetita ta.
Pup, pup...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

eu am de doua zile meciuri cu fiica-mea
e teribil de plangacioasa pana la patru
nimic nu-i place plange intr-una,nu doarme refuza sa manance....n schimb azi a gangurit si ciripit de parca ma certa ca am certat-o,apoi s- alinat....
ufffffffffff
cred ca e puseu de crestere..
sunt franta...
am facut si mancare iar,ardei umpluti
ca e foamea mare...vreau sa spal niste rufe si sa ma culc
va pup fetele..

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Buna dimineata, mamici! Roberta a papat acum vreo ora si cum n-am somn, m-am gandit sa intervin si eu putin...

My_Lady_Alina, mersi frumos de urare. Abia astept sa-i vina randul Beccai la urari...Pupici de la noi pt voi!

Ramona, mersi si tie . Te rog sa ne mai tii la curent cu ce i se intampla lui bebe Stefan, cum se mai manifesta cand ii apar dintisorii, pt ca ma intereseaza in mod deosebit. Roberta isi freaca toata ziua gingiile cu manuta si ii curg balutele intr-un hal...

Alina, chiar tu ne-ai zis pe forum ca pe 31.10 e ziua ta. Luna trecuta. Asa ca de Halloween m-am conformat

Si daca tot am terminat cu nominalizarile, vreau sa va spun ca la Slanic e un peisaj superb. S-a asternut zapada si e de poveste...Sa nu radeti: zilele trecute cautam niste cantecele pe net sa o adorm pe Roberta si-am dat peste...colinde. Asa ca noi oricum suntem in ton cu vremea.(prea normala nu-s nici eu)
Probabil ca a nins si la Bacau la ce ger este...Ce bine ca nu ne ducem la serviciu ...parerea mea

Va pup pe toate si pe bebelusi si somn usor ...totusi, e 1 si ceva...

Karmen, mami de Roberta-Ioana
http://family.webshots.com/album/574765348LOWrwl

Mergi la inceput

Neata fetele. Ce peisaj fain e afara! Abia astept s-o scot pe Ioana la zapada, chiar si asa racita cum e! Sunt curioasa ce reactie va avea. Ca anul trecut era prea mica sa schiteze vreun gest...
In alta ordine de idei, cred ca si eu ii calc pe urme Ioanei, vad ca de aseara ma incearca gatul, la mine asa debuteaza racelile, cu durere de gat, continua cu nas infundat. si apoi cu tuse, toate astea treptat, la interval de cateva zile. Asa ca banuiesc ca nu e gripa asta nenorocita care ne bantuie...

Sunt tare dezorientata ca nu stiu ce sa fac cu Ioana. Adica vreau sa depistez daca nu cumva are viermi, ca ma gandesc ca din cauza asta nu vrea sa manance, plus ca e si cam incercanata. Dar stiu ca la coproparazitologic trebuie sa repeti de n ori pana iese ceva, si de asemenea stiu ca la sange se poate vedea daca sunt paraziti sau nu. Dar parca nu vreau sa o duc la intepat. Nici nu stiu ce sa fac...

O propunere: sa scrie toata lumea data nasterii ca sa le trecem in listuta la primul mesaj din fiecare capitol, asa ca sa nu ratam cu felicitarile pe nimeni!!!
Deocamdata stiu de Alina pe 31 oct. Parca a mai scris cineva, dar sincer nu-mi amintesc, imi cer scuze, si nici nu am timp sa caut in urma.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

A, si inca ceva, sa scriem si datele de nastere ale puilor nostri!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Of zapada ce imi faceti voi mie ,deja imi e dor de acasa.

la fetele cu bebe mici acel inceput de balute si pumni in gura e semn de dinti.

Anna eu i-am facut lui Mara copro in ro si nu a iesit nimic dar crede-ma ca i-am dat niste pastilute de viermisori ca ea statea si cu funduletul in sus si se freca la nas si a inceput sa mai manance .

Alina (mylady) eu nu prea am ce spune,ca puiul e mai maricel ,romaneste nu prea vorbeste si prostii face in fiecare zi ,acuma depinde s-a gandit ea ca daca ii scrie de 2 ori lui mos nicolae(deseneaza) o sa primeasca 2 cadouri si noi i-am cam pus pofta in cui.

Alina ce mai faceti poate ajung anul asta in vizita dar sincer nu stiu cum ca puiul e la scoala si numai cand are o vineri liber sa ne urnim cu autobuzul.

Ma duc sa imi fac cafea si sa o beau in liniste ca dupa 12 vine copilul si s-a dus linistea mea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta am tot citit despre simptomele astea de viermisori, mai ales de oxiuri, dar Ioana nu le are pe toate. Nici nu stiu daca chiar trebuie sa fie toate. Ma gandesc ca e destul sa fie prezente unul sau doua...de exemplu durerile de burtica, nu cred ca le are, ca nu da nici un semn, sau mancarimile la nas sau la fundulet, la fel, deloc...doar lipsa poftei de mancare (la care eu banuiesc mai mult mofturile) si ochii incercanati. Cat despre somn agitat, ea asa a dormit de mica mica, deci la fel nu pot sa banuiesc ca e un alt simptom...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anna sa stii ca pastilele de virmisori nu ii fac rau,poti sa ii dai daca tu crezi ca ar fi ceva.Uite Mara nu avea cearcane dar ti-am zis la analiza nu i-a iesit nimic iar eu am zis ca mai bine ii dau stiu macar ca am facut ceva.Iar la luat sange nu vreau sa mai tin copilul ca nu e o experienta frumoasa.

Vedeti ce face linistea cu mine si vremea urata de afara imi da mancarici la limba.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput