GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8
Raspunsuri - Pagina 2
My_Lady0091 spune:
CE IMI PLACE...CAND MAI VIZITATI SI CASA NOASTRA VIRTUALA...EHE....SI EU ASCULT COLINDE SI CANTECE DE CRACIUN DE O SAPTAMANA...ABIA ASTEPT...E PERIOADA DIN AN CARE IMI PLACE CEL MAI MULT...SI SIMT CA ANUL ACESTA VA FI DEOSEBITA...
GUSTA MA BUCUR CA FII-TA E SMECHERA SI II SCIRIE LUI MOS NICOLAE DE DOUA ORI...CE VINA ARE COPILUL...DACA MAI FACE RECTIFICARI SI ADAUGIRI...NICI UNA!!!!!
VOUA NU VI SE PARE VRAJEALA CU VIRUSUL ASTA H1N1..ALIAS GRIPA PORCINA?????EU NU CRED CA SUNT ATATEA CAZURI....INAINTE MAI PREZENTA...CE SI CUM..ACU SE LIMITEAZA A NUMEROTA CATE CAZURI AU MAI APARUT....DAR DETALII....NEMA..TARE IMI MIROASE MIE A JEG POLITIC SI MANIPULARE A POPULATIEI PRIN....,,NEINTINATA,, MASS-MEDIE!!!!!!!!!
FETELOR AZI NOAPTE AM VISAT IAR CA FUMEZ...EU M-AM LASAT DE FUMAT DE CAND AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA.....SI AM MAI VISAT CA NASC...MAMA CE SENTIMENTE MA CUPRINSESERA PRIN SOMN...CIUDAT
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
gusta spune:
Anna i-am dat Decaris o jumatate de pastiluta si dupa 7 zile alta jumatate.
Alina astea sunt ganduri pe ultima 100 de metri de gravida.Are deja puiul o pisica de 60 de euro asa ca mosul nu isi mai poate permite nimic.
Marilena si Mara Augusta
ramona7575 spune:
Ce peisaj de vis!!! Abia astept sa ies afara si sa fac poza Visinatului , acum doarme dus, Doamne ce cuminte a fost azi-noapte comparativ cu cosmarul de noaptea trecut... s-a trezit la 4 si i-am dat doar suzi iar la 6:30 i-am dat tzitzi si vorba multa pana la 8 cand a adormit pana la 10... bineinteles ca si eu am motait, cand m-am trezit ma durea capul de atata somn... Deci, o zi asa, una asa.... nu stiu ce sa mai zic si cu dintisorii, vad ca acum nu mai are nici bale desi aseara avea, ii pusesem bavetica... m-am uitat in gurita atat cat mi-a permis dar nu am vazut mare lucru, parca era ceva alb...
Imi maiginez ce frumos este la Slanic...
Gusta, cand am citit ca scrie fetita lui Mosu` deja mi-l vedeam si eu pe Stefan la masuta compunand scrisorica mosului...
My.lady - in legatura cu gripa asta, sotul a facut Mexic in perioada cand s-a raspandit si chiar vorbea cu localnicii care spuneau ca este o vrajeala mare, niste interese financiare... acum nu stiu ce sa mai zic, de-o fi sa crapam de gripa, asta e, nu ne putem pune cu Dumnezeu. Cei care mor, mor din alte complicatiinu taman de gripa...
Va pup,
http://community.webshots.com/album/571...X?start=84
alina2700 spune:
Meeeeiii dar ce harnicie pe voi!Lipsesc si io o zi si va faceti de cap!
Ramona si pe noi ne-au chinuit mult dintisorii chiar daca nu se vedea nimc, nu e o regula!La fel si cu temperatura si celelalte simptome...chiar nu se poate generaliza oricumcan chiar sunt aproape sa iasa se vede in gingie daca te uiti cu atentie...e ca o liniuta care nu e la fel cu gingia....na ca te-am lamurit bustean
Alina asa viseaza mamicile inainte sa nasca si chiar si dupa...asa ca nu incerca sa-i gasesti interpretare,e pur si simplu un vis!Despre finutii mei ce sa-ti spun...sunt bine,au fost in luna de miere s-au intors ,acum muncesc.Sunt fericiti intr-un cuvant!
Anna incearca si o cura de multivitamine pentru Ioana pentru pofta de mincare,atat timp cat nu are si alte simptome...despre cearcane nu pot sa-ti spun ca asa e Alex baietelul meu cel mare dar asta pentru ca are un ten palid...de cate ori am intrebat medicul nu a facut asociere cu viermisorii...acum tu stii mai bine ce si cum!
Gusta noroc cu vremea ploioasa ca te mai vedem si noi!Si da!Poate te invrednicesti sa ne vizitezi!Nr meu de tel nou il mai ai?0626483059.Sau poti sa-mi dai buzz pe mess cand ai timp de vb ca eu de obicei sunt logata dar stau pe invizibil...iar de verificat cine e sau nu online ....rar cand imi da voie piticul stii tu cum e...singurica cu treaba in gat si cu bebe mic!
Karmen ce memorie ai...auzi ca am zis io de ziua mea...nu mai tineam minte ma lasa cred si neuronul meu blond!Frumos care va sa zica afara...de vis hm.... pai de aia ne ducema noi in vacanta ca aici zapada lipseste cu desavarsire...si eu iubesc mult luna decembrie cu zapada,braduti,colinde...mancare buna...hahaha nu am voie ca sunt la regim
Pupici!
alina2700 spune:
AAAAAAAHAAA NU AM TERMINAT!
Mada are personalitate gagica si David se mai ratoieste la mine din cand in cand!O fi vreun puseu de crestere...sa dintisori...cine stie ai sa vezi tu!Si iar mancare???Auzi tu ardei umpluti sa trimiti si la mine...dar sa scoti caloriile prima dataPupam Roberta cea inalta
AnnaBaby spune:
Alina suntem in plina cura de vitamine dar degeaba...
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Cine se baga sa "construiasca" inceputul fiecarui capitol???
Eu va dau date :
nascuta : 6 martie 1975
stefan: 27 aprilie 2009
http://community.webshots.com/album/571...X?start=84
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Cine se baga sa "construiasca" inceputul fiecarui capitol??? Eu va dau date : nascuta : 6 martie 1975 stefan: 27 aprilie 2009 http://community.webshots.com/album/571...X?start=84 |
date pt ce anume?
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
alina2700 spune:
Pai cred ca Anna se baga sau Gusta ca io nu ma pricep
Date pt ca sa stim si noi cand tre' sa bem
la mine : Alexandru Claudiu 14 august 1997
David Luca 12 februarie 2009
si io 31 octombrie 1975
gata