Dieta Rina (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Terry,multumesc pt ca ai trecut kg pierdut in listuta!

Si bafta multa celor ce sunt la ziua de apa!!! Nu va lasati!! Maine va masurati?

28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata si de lamine
eu n-am ce raport sa dau ca daca n-am tinut dieta de 3 zile decat cu antibiotic...asa ca la mine e cu plus in loc de minus, dar imi revin eu si ma pun din nou pe treaba
asa pt raport azi dimi aveam 65,3
cand ma gandesc ca vineri inainte sa ma apuce boala aveam 63,7...
de maine incep regim iar si sport la greu, intr-o saptamana vreau sa ajung la 63 kg, dup acare ma linistesc si o iau usurel

la mine azi e ziu a24 dar am inceput mai tarziu pt fetele care au inceput pe 4 ianuarie cred ca azi e ziua de apa, succes
eu azi am spanac cu 2 ochiuri , la pranz, la cina doar spanac, daca mai ramane daca nu...rabdari prajite

maine imi fac fasole batuta ca mi-e tare pofta, cu ceapa pe deasupra si muraturi

felicitari slabutelor

pupici la asca

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Atunci nu am cum sa reincep de azi ca am mancat deja 2 mere
Maine cu carnea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza_tania spune:

salut fetelor, m-am intors :)
azi dimineata aveam 63.5 kg, cam nasol, ce sa zic, dar asta e, avand in vedere ca nu m-am mai tinut de treaba de vreo 2 saptamani.
de azi sunt din nou la ziua de proteine. cred ca o sa mananc niste oute fierte cu legume cand ajung acasa, ca sigur n-am timp sa fac mancare, si la cina ceva sos de rosii aromat si cu cu carnita. (in paranteza adaug pentru fetele mai noi ca nu vreau sa slabesc prea mult, asa ca e o optiune personala sa mananc mai multe feluri de proteine, numai in ziua de proteine, numai un singur fel de proteina la o masa, si cu pauza corespunzatoare intre mese de 4 ore)
cum am mancat toate prostiile saptamana asta, sigur mai trebuie sa trec o data prin dezintoxicare si prin cumplita senzatie de foame din prima saptamana . in plus, intentionez sa nu mai fumez, asa ca acum sufar cumplit.
sa speram ca lunea viitoare de vedem cu ceva rezultate. fetelor cu apa, sa ne ziceti si noua de ce e asa benefica ziua asta de apa dupa ziua de fructe :)
va tin pumnii fetelor cu ziua de apa.
luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

si eu sunt azi la ziua de APA!
ieri ziua de fructe a fost cumplita!!! am avut o durere atroce de cap, de ziceam ca sigur azi nu pot numai cu apa! dar pana acum am rezistat, nu mi a venit deloc foamea si nici vreo pofta... in schimb aproape am terminat o sticla de 2l de apa plata, cu lamaie.
maine urmeaza cantaritul si masuratul...
ce pot sa va spun e ca oricum NU conteaza cat va arata maine cantarul, eu deja mi am luat blugi cu un numar mai mic... si asa am hranit ambitia de a merge mai departe...
ziua de azi sigur va fi un mizilic...deja de maine voi fi alta si voi vedea altfel viata si dieta...SUNT hotarata sa MERG pana la CAPAT!!!
ziua de astazi va fi usoara, cea mai usoara dintre toate!!!

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_cristiana spune:

neata fetelor,
de o saptamina sunt la mentinere. nu am putut sa tin regim pt ca am avut mai multe evenimente fericite in familie. reincep de miercuri 3.02. de la 73,5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns queenye spune:

Bravoo inaf!!!!! Sa ne spui si noua maine cum a fost, sunt convinsa ca la o asa ambitie va fi cea mai usoara zi dintre toate!! Bafta fetelor, va pun pumnii sa treceti cu bine ziua asta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele,

Offff....si eu la ziua de apa.
Sa vad daca reusesc s-o tin pt. ca eu il am si pe cel mic caruia trebuie sa-i dau laptic.
Cel mult o sa mai adaug niste lapte degresat si o fac zi de lichide nu numai de apa.
Momentan ma chinui s-o tin cum trebuie.

Acum la raport: azi dimineata cantarul spunea 64,5 kg (dupa ce ieri a aratat si 64,4 ...uraciosul a luat-o in sus in loc s-o ia in jos).
Sa vedem maine ce o mai arata.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 65 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 10 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

Rallu, in carte, la ziua de APA se mentioneaza ca poti bea si ceaiuri, supa de legume, sucuri de fructe si legume proaspete. Avand in vedere ca tu inca alaptezi, poate ar fi bine sa nu o tii asa de strict, adica numai cu apa plata cu lamaie.

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

bune si felicitari ,la mine a trecut cred eu bine ziua de ieri mai ales ca ma fost in vizita la socri si aveau placinta cu mere ,sarmale si miroseau am servit doar varza lasata de baietelul meu ,nu stiu daca am trisat sau a fost bine .La mine nu se vede nici o schimbare la cantar cred ca merg sa-mi cumpar un alt cantar ca nu se poate chiar nimic de 5zile (azi am mancat la pranz doar o salata cu varza ardei castr. cu un pic de branza niste supa si atat )e bine sau e anapoda

Mergi la inceput