Dieta Rina (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korri spune:

hai fetele cu apa!!!!!

eu sunt la amidoane

maine prajiiiiiiiiiiii

67kg la 27.01......65kg la 01.02....targhet 57kg

Mergi la inceput

emi_dia, scrie si in carte ca sunt perioade de plafon in care organismul mai ia o pauza
se obijnuieste si el cu noul stil de viata
si cred ca nu e bine sa te cantaresti zilnic este indicat o data pe saptamana asa bucuria e mai mare cand vezi ca se misca acul vizibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

Voi tineti regiumul in ordinea care e in carte sau adaptati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui korri

emi_dia, scrie si in carte ca sunt perioade de plafon in care organismul mai ia o pauza
se obijnuieste si el cu noul stil de viata
si cred ca nu e bine sa te cantaresti zilnic este indicat o data pe saptamana asa bucuria e mai mare cand vezi ca se misca acul vizibil

dar dupa 4 zile as fi vrut ceva sa se schimbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

Emi_dia sa inteleg ca astazi esti la ziua de proteine, nu? pai tu mai mult ai mancat cruditati decat proteine!
In ziua de proteine, CARNEA sau OUALELE sau BRANZETURILE sunt baza (cu astea trebuie sa te umflii), restul, adica painea, supa sau salata sunt ca si GARNITURA. Proteinele sunt FFF importante in cura de slabire, deaorece ele reprezinta acele Calorii Negative, adica daca le consumi, metabolismul consuma mai multe calorii ptr digestia lor, decat au ele in sine. Ptr a nu aduce multe calorii cu ele, trebuie sa fie slabe: pui, curcan, peste, branza slaba (fara smantana)...

Si mai e ceva important la acest regim, dupa cum SCRIE in carte: NU trebuie sa faci FOAMEA, adica dimineata fructe din 2 in 2 ore, in ziua de proteine ai voie o masa la 4 ore (deci in intervalul 12-20 poti servi 3 mese dac iti este foame!), in zilele de amidonuri si carbohidrati ai voie o masa la 3 ore.

Dupa cum am mai scris pe undeva, mie nu mi place sa gatesc sau sa stau la cratita (desi copilului ii gatesc zilnic!!!), dupa cum nu am nici imaginatie culinara, asa ca m am tinut de CARTE, deci nu am inlocuit si schimbat mai nimic.
Sotul ma ajuta, in sensul ca nu mai are pretentii culinare de la mine, adica nu mai vrea cartofi prajiti sau omleta (si le face singur), asta ca sa nu am ISPITE...

In rest, m am tinut de dieta (de pofta lingeam lingura copilului dupa ce termina masa, ca sa mai simt si eu diverse gusturi, de radeau ai mei de mine...) si nici nu conteaza daca am dat jos 2 sau 4 kg, atata timp cat am un numar mai mic la pantaloni!!!

Ce pot sa mai spun, ce am mai furat si eu de pe la altii (a se citi site-ul si forumul de slabit al IRINEI REISLER), e ca nu trebuie sa te cantaresti zilnic, ci la 1 LUNA (dupa cum scrie si in cartea Dieta RINA, si anume dupa ziua de APA).

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

eu ma inspir din carte dar mai improvizez

astazi de exemplu am facut fasolea de la ziua 18 si a fost buna nici nu am mancat toti cartofii

si merele coapte sunt bune in ziua de fructe

Mergi la inceput

Si mai este ceva de care trebuie sa tinem cont: de cat TIMP avem surplusul de greutate. Cele care au nascut in 2009, deci sunt recent grase (ca sa zic asa, fara suparare...) vor slabi FFF REPEDE, fata de mine, care am surplusul din 2006 (deci grasimea s a cimentat bine la mine ) si care voi slabi mai lent. Deci ar fi nedrept fata de mine sa mi pretind sa dau 5 kg in 2 saptamani. Si sa stii ca mi place si mie sa ma mint frumos, adica sa spun ca nu sunt f grasa la inaltimea mea, dar tot grasa sunt...

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

si inca ceva: in afara de mers pe jos, nu am facut miscare. din multe motive: lipsa de timp, lene, imi face pofta de mancare (la a gasi motive sunt experta!!!).

poate va mirati ca am stat si am scris cam mult pe forum, dar ce sa i faci: sunt la ziua de apa si trebuie sa fac ceva sa uit cum chioraie matele (la propriu); fii miu imi zice ca cer broastele de mancare...

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

inaf .foame nu am facut ca legumele m-au saturat ,in prima zi a fost mai greu ,la mine kg sunt din 2002 cred ca sunt betonate rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Citat:
citat din mesajul lui emi_dia_76
La mine nu se vede nici o schimbare la cantar cred ca merg sa-mi cumpar un alt cantar ca nu se poate chiar nimic de 5zile (azi am mancat la pranz doar o salata cu varza ardei castr. cu un pic de branza niste supa si atat )e bine sau e anapoda

Din cate imi aminstesc azi ai avut ziua de proteine,deci este bine ce ai mancat. Iar despre cantar nu-ti face griji ca poate ai scazut in cm.

28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Mergi la inceput