Dieta Rina (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Inaf78

si eu sunt azi la ziua de APA!
ieri ziua de fructe a fost cumplita!!! am avut o durere atroce de cap, de ziceam ca sigur azi nu pot numai cu apa! dar pana acum am rezistat, nu mi a venit deloc foamea si nici vreo pofta... in schimb aproape am terminat o sticla de 2l de apa plata, cu lamaie.
maine urmeaza cantaritul si masuratul...
ce pot sa va spun e ca oricum NU conteaza cat va arata maine cantarul, eu deja mi am luat blugi cu un numar mai mic... si asa am hranit ambitia de a merge mai departe...
ziua de azi sigur va fi un mizilic...deja de maine voi fi alta si voi vedea altfel viata si dieta...SUNT hotarata sa MERG pana la CAPAT!!!
ziua de astazi va fi usoara, cea mai usoara dintre toate!!!

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Ina,dupa asa mesaj nu-mi mai vine sa mananc prostii. Pe mine una m-ai ambitionat si mai mult! Tine-o tot asa,la cat mai multe kg si cm josss!!!

28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Emi,hai ca m-ai facut sa rad cu kg betonate rau!
Inca ceva,nu trebuiesc schimbate zilele intre ele.

Deci..am terminat si ziua a cincea cu bine .Azi am mancat oua. Eu ma cantatesc zilnic ,nu pot altefel,stiu ca nu-i bine dar asa imi dau seama in care zile imi merge bine sau nu.

Maine parca as manca fasole batuta cu muraturi, sa vad. Un lucru bun s-a intamplat cu mine ,nu mai mananc absolut nimic intre mese. Azi de ex intre pranz si cine au fost 5 ore sa rontai nimic.

Felete,cum a trecut ziua de apa??

28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

rezultatele depind si de obiceiurile alimentare de dinainte ca eu tare mai rontaiam intre mese si acum daca nu-i mai dau,consuma din rezerve

si apoi kg acumulate in cativa ani vrem sa le dam jos in cateva zile?

hai,curaj ca vor aparea si rezultatele!!!

67kg la 27.01......65kg la 01.02....targhet 57kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

pai pana acum bine! dar am mancat si coaja de lamaie de la lamaia din apa......de foame binenteles...in total 3 l apa plata cu lamaie pana acum...
problema e ca inca ziua nu s a incheiat inca!!! cel putin inca 4 ore am inainte...Doamne ajuta sa rezist!!!

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

N-a trecut...mai este inca tot ziua aia

Sotul n-a rezistat decat pana pe la ora 17 si ceva cand a intrat in ziua urmatoare, de proteine.
A zis ca din momentul in care s-a facut noapte pt. el s-a terminat ziua.

Eu inca sunt pe baricade cu apa si ceai (neindulcit) dar am si eu 2 exceptii: 1 pahar de lapte si 1 pahar Galactogil (pt. facut laptic. Ce sa-i fac, mi-e frica sa nu-l pierd asa ca am luat preventiv).
Una peste alta zic ca am rezistat destil de bine desi la un moment dat ma cam luase cu ameteli (atunci am bagat lapticul).

Sa vedem maine la cantar daca vad vreo diferenta.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 64,5 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 9,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Felelor va pup pe toate sima bucur sa vad ce ambitioase sunt prins zona felicitari si spor in continuare. Eu am acum o perioada super aiurea ca astept ceva rezultate ce intarzie sa apara si nu am pot concetra tot dau rateuri de aceea nu am mai postat. Nu renunt o mai tin asa cu rateuri saptamana asta dupa care o sa contorizez ca si cum as incepe din nou, alta varianta nu am mai buna . Nu m-am ingrasat macar deci tot e ceva..
Felicitari care sunt deja la ziua de apa si trec la etapa a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si eu ma cantaresc zilnic, tin chiar un fel de jurnal.
Scriu cate kg am avut in dimineata respectiva, ce am mancat, cu ce am trisat etc.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 64,5 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 9,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

si eu pe baricade. cred ca am aproape 4 l de apa bauti. pana acum am rezistat. culmea e ca nu mi-e foame. dar pofte am cu duiumul.la ziua de proteine pot manca limba cu masline? voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nu m=-ati uitat??? a fost ziua Anei,a facut 1 anisor am avut o graamda de munca...dar am revenit

vad ca v-ati inmultit??

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

la proteine poti manca limba, dar doar cu 5 masline. m am uitat prin carte si doar cantitatea asta am gasit o = 5 masline. poate ca din cauza ca maslinele au multe calorii...

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput