Nou stil de viata (231)

Nou stil de viata (231) | Autor: mephala30

Link direct la acest mesaj

Nou stil de viata: 228, 229, 230

daca vreti sa ne cunoasteti: Albumul "stilatelor"

www.esnips.com" target="_blank">Filmulete cu exercitii fizice, Diete pentru fiecare
Sign in>e-mail: noustildeviata@yahoo.com si parola: slabitifrumos

Serife de serviciu:

1. Anda
2. Zuzilici
3. Carolinah
4. Delidana
5. Daniela
6. Carmen

Intrebari pentru noile venite:

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
4. Ce intelegeti prin "a manca sanatos"?
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi?
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?

Podiumul:

1. Criscosty - 10.4 kg
2. Hcclara - 8.4 kg
3. L_carmen - 7.5 kg
4. Anda - 6.7 kg; Vikinga, Zuzilici - 6.2 kg
5. Mamicadulce, Rolo - 5.5 kg; Sabina, An-k, Gusta - 5 kg

Clasamentul actualizat: marti, 21 octombrie 2008:
---zi de raport: MARTI---

Categoria "fulg" : 50 - 60 kg

Carmen ------- 1,64 m : 63 kg___61 kg, 59.5 kg ................... 54 kg
Roxana ------- 1,73 m : 61 kg___59 kg, 60 kg ................ 57 kg
Tlaura ------- 1.64 m : 60 kg___55.5 kg, 55 kg ........................ 53 kg
Yubi --------- 1,58 m : 58.1 kg___60.8 kg, 60.4 kg ................. 53 kg

Categoria "usoara" : 61 - 70 kg

Gabrielama --- 1,68 m : 63.8 kg___63.1 kg .................60 kg
Gusta -------- 1,65 m : 68 kg___62 kg, 63 kg ...............60 kg
Hopes--------- 1,63 m : 65.3 kg___64.8 kg, 65.5 kg ............... 60 kg
Mihaera------- 1,68 m : 65 kg___65 kg ..................60 kg
Nastad ------- 1,54 m : 65 kg___62.9 kg ................ 55 kg
Sabina-------- 1,61 m : 71.0 kg___66 kg, 68 kg ........... 55 kg
Tumpi -------- 1,57 m : 63.4 kg___62.8 kg, 63.3 kg ............... 56 kg
Tzuni -------- 1,78 m : 68.0 kg___70.5 kg ............... 65 kg
Vikinga ------ 1,74 m : 76 kg___69.8 kg, 70.5 kg ...............66 kg
Violeta------- 1,65 m : 65.5 kg___65.5 kg, 66 kg ....................64 kg

Categoria "medie" : 71 - 80 kg

Mamicadulce -- 1,77 m : 79 kg___73.5 kg, 73 kg ................ 67 kg

Categoria "grea" : 81 - 100 kg

Criscosty ---- 1,62 m : 91.4 kg___81.5 kg, 81 kg .........70 kg
Donna79 ------ 1,63 m : 90 kg___89 kg, 88 kg ............75 kg
Dordia-------- 1,66 m : 98.7 kg___97.1 kg, 97.4 kg ........... 80 kg
Eftimie ------ 1,70 m : 91 kg___89 kg, 89 kg ..............85 kg
Rolo --------- 1,75 m : 90 kg___85.5 kg, 84.5 kg ..................60 kg
Zuzilici ------1,60 m : 94.4 kg___89.8 kg, 88.2 kg ...........70 kg

Mentinere:

Anda----------- 1,70 m : 52.3 kg (59 kg - 52.3 kg)
Anky----------- 1,68 m : 58 kg : (58 kg)
DianaR -------- 1,67 m : 54.2 kg : (58 kg - 54.2 kg)
Delidana ------ 1,72 m : 67 kg (69 kg - 67 kg)
Hcclara-------- 1,74 m : 64.5 kg : (72.9 kg - 64.5 kg)
Ioana---------- 1,70 m : 53.3 kg : (56.2 kg - 53,3 kg)
L_carmen------- 1,64 m : 58.5 kg (66 kg - 58.5 kg)
Luna75 -------- 1,69 m : 57 kg
Mik------------ 1,58 m : 49.2kg
Olo------------ 1,74 m : 64 kg
Puskin -------- 1,65 m : 69 kg : (71.4 kg - 69 kg)

Au slabit in 2007:

1. Violeta - 20.8 kg
2. Carmen - 16 kg
3. Puskin - 11.3 kg
4. Ina - 11 kg
5. Dordia - 10.3 kg
6. DianaR - 9.5 kg
7. Mamicadulce - 7 kg

Au luat o pauza:

Larissa ------ 1,68 m : 61 kg___62 kg............... 55 kg
Adi dalma ---- 1,65 m : 40* kg___36.5* kg.............0* kg
Alicia------1,71 m :71 kg___68.6 kg..........................66 kg
An-k ---------1,65 m : 97 kg___92 kg................70 kg
Carolinah ---- 1,67 m : 60 kg___ 57.9 kg............. 55 kg
Cornelia ------- 1,74 m : 88.0 kg___ 86 kg................70 kg
Crystina ---- 1,60 m : 69.0 kg___ 66.9 kg .................55 kg
Dbunny ------1,70 m : 64 kg___64 kg .........................? kg
Doroty ------ 1,77 m : 76.0 kg___72 kg ................. 69 kg
Emma ------1,60 m : 70 kg___70 kg .........................60 kg

Gabi_fer----1,66 m : 59 kg___59 kg.................... 54 kg
Gety--------1,60 m :77 kg___73.1.........................69 kg
Liris--------1,74 m : 72 kg___68.2 kg ......................66 kg
Madelaine --- 1,60 m : 69.4 kg___65.3 kg.................60 kg
Noe --------1,70 m : 65 kg___62 kg .................60 kg
Olgutza ------- 1,76 m :79 kg___78.1 kg....................70 kg
Onitza -------- 1,67 m : 63.5 kg___61.5 kg.............55 kg
Ruxij -------1,65 m : 83 kg___79 kg..........................65 kg
Sigrid ------ 1,68 m : 87.5 kg___83 kg ...................70 kg
Tamara-----1,76 m :71 kg___69 kg .........................65 kg

Prietenele noastre dragi:

Cami,Khristin, Ina cu Vlad, Diana Mirela , Alina71, Dordia cu Tudor, Louisea si Danielag

Isi aniverseaza ziua de nastere:

Alina71 - 5 octombrie
Maria Diana (Gety) - 9 octombrie
Diana Nicoleta (aka Dordia) - 15 octombrie
An_k - 19 octombrie
Roxana (aka Olgutza) - 21 octombrie
Carina (Anda) - 22 octombrie
Ioana (aka Tumpi) - 24 octombrie
Alexandra Marina (Olgutza) - 27 octombrie
Lilly (Crystina) - 27 octombrie
Vikinga - 25 octombrie

Zile de nastere:

Gabrielama ---------------- 12 ianuarie, cu Mara (7 aprilie)
Ioana ---------------------- 17 ianuarie, cu Delia (28 august)
Ruxij ---------------------- 17 ianuarie, cu Matthew (17 februarie)
oLo (Mihaela) -------------- 19 ianuarie, cu Emma (12 ianuarie) si Anais (27 mai)
Anky ---------------------- 11 februarie cu Bianca (2 februarie) si Cris (12 mai)
Sigrid (Dana) -------------- 26 februarie, cu Adela (4 decembrie)
Liris (Simona) --------------27 februarie, cu Robert Alexander (30 septembrie)
Yubi (Carmen)---------------------4 martie, cu Mihaela (28 martie)
L_carmen ----------------- 5 martie, cu Alexandru Mihail (15 august)
Puskin(Ruxandra) -------- 7 martie
Larissa ------------------- 23 martie cu Alexia (13 iulie)
Crystina ------------------- 1 aprilie, cu Lilly (27 octombrie)
Madelaine ------------------- 1 aprilie, cu Roland (18 noiembrie)
Eftimie -------------------- 20 mai, cu Eduard Costin (28 februarie)
Tzuni (Mihaela) ------------ 24 mai, cu Maria Sara (20 iulie) si pisica Lola (6 februarie)
Gety (Georgeta) ------------ 28 mai, cu Maria Diana (9 octombrie)
Luna--------------------- 2 iunie cu Rana (29 septembrie)
Donna79 ----------------- 12 iunie
Gusta (Marilena) --------- 15 iunie cu Mara Augusta (31 mai)
DianaR -------------------- 18 iunie, cu Vladut (16 mai) si Timeea (18 mai)
Mephala (Carmen) ------- 6 iulie, cu Iustin (5 iunie) si Teodor (6 septembrie)
Mik (Mihaela) -------------- 12 iulie, cu Guilhem (25 martie), Virgile (24 iunie) si Marcy (19 decembrie)
Hcclara (Claudia) ---------- 13 iulie cu Luca (21 februarie) si Marc (12 septembrie)
Khristin ----------------- 14 iulie cu Yasmine (3 decembrie)
Mamicadulce (Anca) ---- 24 iulie, cu Leon Marc Stephan(1 decembrie)
Sabina ------------------- 3 august, cu Sofia (11 septembrie) si Gheorghe (6 septembrie)
Zuzilici (Ana Maria) ------ 8 august, cu Isabella Maria (21 aprilie)
Hopes (Gabriela) -------- 12 august, cu Eduard Gabriel (30 noiembrie)
Violeta ------------------ 23 august
Criscosty --------------- 26 august, cu Dany (30 ianuarie)
Nastad (Doina) ---------- 29 august, cu Oana Mihaela (3 aprilie) si Doru (23 iunie)
Roxana ------------------ 14 septembrie, cu Serban (22 iunie)
Danielag ---------------- 20 septembrie
Doroty ------------------- 22 septembrie, cu Sabin (23 ianuarie)
Anda ------------------ 28 septembrie, cu Carina (22 octombrie)
Alina71------------------5 octombrie, cu Melisa (6 iulie) si Deniz (19 decembrie)
Dordia (Diana Nicoleta) ----- 15 octombrie, cu Stefan (14 noiembrie) si Tudor Dumitru (17 aprilie)
An_k --------------------- 19 octombrie, cu Bianca (14 martie) si Anthony Gabriel (8 ianuarie)
Olgutza (Roxana) ---------- 21 octombrie, cu Alexandra Marina (27 octombrie)
Tumpi (Ioana) ------------- 24 octombrie
Vikinga -------------------25 octombrie cu Aldo (15 noiembrie) si Nadja (30 martie)
Noe --------------------------2 noiembrie cu Bia (14 martie)
Rolo (Raluca) ------------------ 7 noiembrie, cu Ileana (15 aprilie)
Tlaura--------------------- 18 noiembrie, cu Andrei (26 septembrie)
Delidana (Delia Nicoleta) --- 19 noiembrie
Emma---------------------- 1 decembrie
Cornelia ------------------ 28 decembrie, cu Eduard (21 iunie) si Eric (13 iulie)

Carmen cu Iustin si Teodor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Carmen, multumim pentru capitol nou.

Eu am o durere de cap nasoala rau de tot, parca am o sageata infipta-n creier. Cred ca stresul e de vina. Pentru scoala am de citit vreo 3 carti intr-o saptamina, acum citesc de zor la Marile Sperante (noroc ca-mi place cartea si am vazut filmul acum vreo 10 ani), trebuie sa ma obisnuiesc din nou cu ritmul si sa incerc sa nu ma urc pe pereti la ora de sintaxa engleza .
Inca n-am reusit sa ma mobilizez sa merg la sala, imi trebuie un sut, ceva, nu stiu nici eu ce.
Mi-a venit sotul de citeva zile si acum am concurenta la calculator, de aceea nu mai scriu asa de des.

Mamicadulce, Tzuni a decis sa ia o pauza de forum, trece printr-o perioada mai "sensibila" - eu sper sa revina alaturi de noi.

Roxa, felicitari pentru sport!

O duminica frumoasa!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao gagiiiici!

Delia si daca-ti zic ca vin de la alergat ma crezi? Azi am avut voie carbs si am mancat niste prajitura, io am facut tort de visine si mascarpone si prietena mea tort de mere. Am mancat cate o feliuta mica din fiecare si ca sa reduc dezastrul am mers in parc. Am alergat 16 ture Delioooo!!! Mi-a inghetat nu alta . Spor la invatat si citit. Faina carte Marile Sperante, cred c-o reiau si eu...deocamdata am primit o trilogie in englza ceva sirop bunicel de Nora Roberts...ma apuc in curand de ea...

Va pup pe toate si noapte buna!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa-boxa, m-ai omorit, 16 ture?!? Felicitari, draga mea, se pare ca esti dependenta de sport si eu cu dependenta asta sint total de acord. Ai fost singurica la alergat? Of, de ce nu stau si eu in Cluj.....

Restul trupei ce face, fetelor, ati luat o pauza?
Eu ma bucur ca de citeva zile am reusit sa intru in blugii mei preferati...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Deli felicitari e mare lucru! Daca nu faci sport macar sa nu maninci aiurea, ca se pune..Roxa tu dintotdeauna ai facut sport sau acum cu slabitul kg-lor astora te-ai focusat pe asa ceva? Si cit mai ai de slabit? Pt ca daca faci atita sport tre sa arati bine, nu ar fi nevoie sa slabesti atit de mult. Probleme de constructie nu pari sa ai, cum e la Carina cu tendinta de a pune pe coapse sau ca mine de a pune pe burta si solduri. Lol vb ca alea din revistele de femei, da' alea-s cu poze 90% din continut meyMamica dulce tu o poza nu pui sa te vad slabuta;), zgircitoFetelor vreau si eu sa fac printre voi un sondaj: la voi se potriveste acel calcul cu -110 din inaltimea in cm pt o greutate normala si -115 pt categoria slabatura?In care grupa va incadrati? Si aici ma refer si la fetele ce au ajuns la greutatea dorita cit si la cele ce au ca target un anumit numar de kg.La mine de ex 174-110=64kg, stiu ca arat f bine daca la kg astea am si o conditie buna, adica cu muschi cu tot, ca si astia atrina mai mult si altfel as arata la 64kg fara sport. Intr-un cuvint 64kg ar fi ideal dar si un 66kg ar fi ffff bine!La 174-115=59kg cu tot cu o masa musculara revigorata cred ca as fi scheletica cu muschii pe oase, nu cred ca as arata f rau dar definitiv mult prea slaba pt gustul meu. Mai jos de atita sub nici o forma nu ar fi posibil.Iar limita de sus, chiar si cind o sa mai inaintez in virsta va fi intotdeauna 174-100=74kg, asta ar fi limita pe care nu ar trebui sa o mai trec niciodata, peste pragul asta m-as considera dolofana.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici,
Dau cafea la toata trupa ca am facut pentru toata lumea.
Io m-am porcait putin in w.e. Am fost la Comarnic la socrii si iara am jurat ca nu mai merg da' nu stiu de ce nu ma tin odata de cuvant. M-am enervat vineri seara cand am ajuns, soacra-mea nu avea nimica de mancare si nu aveam ce sa ii dau copilului si replica ei "desteapta" a fost : "las ca mananca maine dimineata". Asa m-am enervat si imi parea rau ca nu era si fii-su acolo s-o auda. Bogdan a veniot doar sambata ca era plecat la Oradea.
Am mancat un mar in glazura, ZUZII tu esti de vina pentru asta ca mi-ai facut pofta de acum cateva saptamani si am mancat pastrama la gratar in ziua de fibre. Asa ca astept sa vad ce zice maine cantarul.
Gusta sunt de acord cu fetele, nu pune la suflet rautatile ia o pauzarilor. Lasa-le sa vorbeasca si traieste-ti mai departe viata cu sotul tau si minunatia voastra de fetita.
Sa stii ca si eu fac parte din grupul femeilor care au fost si sunt barfite din cauza diferentei de varsta cu sotzu. Bogdan e cu 5 ani mai mic ca mine si pentru un "oras" ca si Comarnicul (un sat daca ma intrebi pe mine) asta e foarte ciudat. Macar cand e sotzul mai mare lumea nu comenteaza asa dar cand e mai mic ia o pauzarile comenteaza mai rau.
Soro, te admir si imi doresc sa ma apuce si pe mine chefu' ala mare de alergat dar nu stiu de ce nu vrea inca.
Va las ca io iar am o zi nasoala la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

sa aveti o saptamana buna si cu multe kg pierdute!

Eu sunt suparata pe mine si pe metabolismul meu; frate, cum ma relaxez putin, cum pun 1 kg. Si sa nu credeti ca relaxatul asta inseamna mare lucru... Asa ca azi mi-am adus mancare de acasa, pentru fiecare dintre mesele zilei si asta am sa fac si restul saptamanii.

Meniul de azi arata asa:

MD: o felie de paine cu dulceata dietetica + cafea cu lapte fara zahar
G: strugure
P: jumatate de pulpa de pui fiarta, cu legume fierte la abur si sos de mustar
G: un iaurt
C: nu stiu inca, probabil o salata de legume

Si aseara si sambata am facut cate 30 de minute de tae-bo.

Vik, sa-ti raspund la intrebare - eu am 1,68 inaltime (sau 1,70 dupa unele masuratori). La 60 de kg, la conformatia mea, eu sunt slaba; daca scad sub 60, sunt scheletica; am avut sub 60 si eram minuscula. Asa ca pentru mine, 60 de kg reprezinta "idealul" de greutate. Din pacate, se pare ca un ideal foarte greu de atins.

Roxana, 16 ture de stadion???? Nu pot sa cred!! Bravo tie! Cati km inseamna?

Va las, ca dupa 2 zile libere luate saptamana trecuta, nu stiu ce sa fac mai intai.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Slaba miscare se vede ca a fost weekend.

Vik sa iti zic eu am 1,65 si daca as avea 55 de kg nu as arata normal ca eu am un bust voluminos,am ajuns la 57 si imi placea cum era ,si sper pana la craciun sa mai ajung odata.

Gabriela eu numai zic ca din cauza de 2 zile de porceala greutatea a inceput sa urce.

Roxa felicitari chiar ca esti super tare,eu nu cred ca as avea asa o rezistenta.

Rolo nu ma mai gandesc la rautati ca chiar nu isi au rostul in viata mea.Multumesc de cafea e numai buna.

Astept si celelalte fete la o cana de cafeluta .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata la !

Ma asteptam sa va gasesc mai vorbarete peste weekend . Eu am fost plecata la sora mea, am stat la soare, am facut gratare si am plantat bulbi de lalele pentru primavara viitoare.

Carmen, multumim pentru capitolul nou. Cum esti? Nu esti prea vorbareata in ultimul timp...

Violeta, nu ne-ai zis daca ai vazut-o pe Tzuni la emisiune... Ziceai ca ne pui ceva poze. Eu astept .

Vik, sa raspund si eu la sondajul tau: pentru mine 110 scazut din inaltime e ceva mai mult decat trebuie. Asta pentru ca nu am greutatea distribuita uniform. Eu de la talie in sus sunt slaba rau, dar compensez de la talie in jos. Totdeauna cand m-am ingrasat, am pus pe coapse. Deci eu zic ca depinde foarte mult de conformatie. Daca as avea kilogamele distribuite uniform, probabil ar fi ok. Eu am o inaltime de 1.70 m. Greutatea ideala pentru mine e pe undeva pe la 57 de kg.

Apropo de greutatea ideala, m-am cantarit in weekend pe un cantar care estimeaza si grasimea din corp si mie mi-a iesit 24.5% din greutate. M-am uitat pe niste tabele si sunt la limita dintre fitness si normal (io am ras, ca numa' fitness nu ma vad). Voi v-ati cantarit pe cantare de-astea? Ma gandesc ca pentru cele care fac sport si nu vad o scadere in greutate, s-ar putea vedea foarte bine o scaderea a procentului de grasime total.

Roxa, da' vad ca esti sportiva rau! Felicitari! Dar eu tot nu stiu cum poti face sport cu regimul tau... sa nu te superi pe mine. Nici eu nu mananc mult, dar eu nu fac sport (astept sa ma repar cu o anumita chestie de sanatate si vreau sa ma apuc din nou, anul trecut in vara mergeam la sala de 2 - 3 ori pe saptamana).

Delia, felicitari pentru faptul ca ai intrat in blugii preferati !

Gabi, cum a fost in weekend? Tot singurica cu Mara, sau ati fost in formatie de trei?

Mai vin pe aici, acum ma cheama datoria...

Va pup pe toate si va trimit o imbratisare mare, mare.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata si de la mine dragele si frumoasele!!!

Delidana, merci!
Vikinga-si eu tot dupa tabelul ala ma iau, adica 10 kg mai putin decat inaltimea. Eu la 1,77 ar trebui sa am 67 si asta e si targetul meu. Adevarat e ca si la 70 arat slabuta ..si acum la 73 sunt ok (zice lumea,eu inca nu)in ideea ca port 40 la pantaloni si intru si in 38, dar de la brau in sus nu prea e bine.
Sper sa imi ating targetul pana la Craciun, de azi incep iar serios.Ultimele doua saptamani a fost vacanta aici in Germania si am avut proiectul la facultate (pe care l-am incheiat cu bine si sunt tare mandra, sunt si in ziarul de Bonn si altele doua ,la Deutsche Welle si pe website-ul de la Unversitate-sunt tare mandra de mine In orice caz la fac. a fost mancarica buna zilnic la cantina,plus dulciuri la discretie si alte minuni...nu m-am ingrasat decat un kil pe care l-am dat deja jos..dar de slabit nici vorba. De azi reincep scoala si cursurile de pregatire, iar umblatura,alergatura si lipsa acuta de timp. Deci slabesc !!

Se mai organizeaza vreun concurs? Daca da-cine ma ia in echipa-promit ca are de castigat

Vikinga, o sa pun poze, numai asteapta putin sa fac una faina,intreaga.Mie imi face tot timpul fi-meu ,dar numai portet....

Va pup, o zi insorita si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!
Vik incep cu sondajul tau si-i spun ca cel mai bine imi sta la 50 kg. Insa cand m-am maritat aveam 52 si n-am aratat rau deloc.(zic eu) Telul de-acum e 60 in conditiile in care vin...de unde vin. Dar daca ajung la 60 sigur ma voi forta s-o iau la vale spre 50.

Mephala multumim pentru deschiderea noului capitol. Cam tacuta in ultima vreme. Sper sa-ti intri in ritm cat mai repede si sa ne spui mai multe.

Anda tu pe unde te-ascunzi?

Roxana esti tare! Felicitarile mele.

Rolo atunci nu-ti mai zic ce pap daca fac pacate pe-aici. Sa speram ca n-o sa se vada la cantar prea tare.

Marilena nu mai zici nika de Mara. Ce "nazbatii" mai face ea? Sau a trecut de faza asta?

Gabi ai gasit fainata pana la urma?

MamicaDulce felicitarile mele. Iti trebuie o petrecere ceva ca sa sarbatoresti evenimentul nu?

Daniaela . Acum de unde ne scrii? De la Iasi sau de la Buc.?

Delidana spor la citit.

Tzuni ma gandesc la tine.

La noi e long weekend asa ca azi sunt acasa. Aseara am avut invitati la masa de ziua recunostintei si-am facut un curcan la cupotor ... mama, mama. Pana si pieptul mi-a iesit juicy sau cel putin asa m-au laudat invitatii. Cert este c-a iesit bun totul altfel nu vad de ce-au cerut refill.
Meniul meu de ieri si sambata: (dezastruos)

Sambata:
MD - 1/2 wrap cu salata de tuna + cafea
P + C - paste - www.nonnositalianfood.com/resources/_wsb_500x332_NonnoF.jpg" target="_blank">Angel hair Primaveracu pui. + www.gallopinggooches.ca/Garden%20Salad.jpg" target="_blank">Garden salad
Vreau sa zic ca atat m-am putut umfla cu salata ca ...pastele abia le-am gustat. Asa ca F a decis sa le luam la pachet.

Duminica:
MD - scrambled eggs + salata de rosii + castraveti + ardei + ceapa
P - ciorba de curcan
C - curcan cu salata verde si yams + 2 patratele de pacinta cu mere.

Azi as vrea sa nu mamanc...nu-mi trebuie nika dar sa vedem mai incolo cum ma descurc cand m-o pali foamea. Deocamdata nici 7 nu e la mine asa ca merg sa-mi fac cafeaua.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput