Nou stil de viata (231)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Daniela, suntem inca singurele; toata saptamana de fapt. Iar Marei ii este dor de C si ma intreaba tot timpul cand vine tati ei. Asa ca ieri am fost in parc, la locul de joaca, la cumparaturi, s-a vazut si cu ceva prieteni... ne-am facut tot felul de programe impreuna.

Zuzi, am gasit ceva faianta; acum astept sa-mi trimita draft-ul de design in 3D sa vad cum arata. De fapt este faianta pe care o alesesem si cu 1 luna si jumatate in urma, dar am zis sa nu ma arunc si sa mai vad. Dar pana la urma tot pe asta am ales-o. Sa vedem cum arata... Anyway, am fost pe santier in fiecare zi in ultima saptamana... greu frate, greu.

Gusta, si la mine la fel! Daca doua zile mananc mai relaxat, se vede imediat. Varsta...

Mamica Dulce, mai ai pisoi?

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vik, eu am avut la 18 ani 48 de kile:)), si intre 48 si 52 am pendulat toata facultatea. Dupa ce am nascut fata am ajuns relativ usor la 52 53, ba am avut si 51 pt cateva luni.
Cred ca totusi asa arat eu cel mai bine, p-acolo.
dar imi dau acum seama ca si la 55, 56 sunt ok.

Zuzi, sunt convinsa ca o sa ajungi macar la un 50 si ceva, eu te sustin si te incurajez din toata inima!

fetele, am fost azi la bazin.
mai sportivelor...abia am rezistat ora aia! si cand ma gandesc ca pot sta cat vreau dpdv abonament...practic am nelimitat de la ora 8 pana la 16 (cu 250 de ron), de luni pana vineri.
Credeti ca e ok doar cu inot?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

TZUNI

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

salutare.

Am prins o clipa libera si-am dat navala pe Dc, . Laptopul s-a stricat, deci suntem acum doi pe calculator. Am si musafiri in vizita, veniti de vineri si nu-mi vad capul de treburi.

...asa ca va pupacesc pe toate. Aveti grija de voi.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Daniela eu ziceam la acu ceva mai multe capitole in urma ca m-am cantarit pe un astfel de cantar. Eu am FAT % 15,5%.. Da eu is subtirica :) Mi-a mai calculat si BMR-ul, FFM, TBW si tot felul de chestii de genu..
Ce week-end fain ai avut cu sora ta

Gabi niste poze cu Mara nu ne pui? Evt. pe privat :)

Zuzi felicitari pt curcan

Delia spor la citit.. Am si eu o gramada da nu literatura

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Fetelor imi cer scuze pentru faptul ca inca nu am pus poze, dar le voi pune in curand.

Pe Tzuni nu am vazut-o (atat cat m-am putut uita, pt. ca la un moment dat noi eram aproape de platou, in lumini, iar cei din spatele camerelor erau in intuneric). In plus nu puteam sa intreb de ea (pt. ca nu stiu numele de familie), si poate ea nu vrea sa se stie de forum si de toate cele. Asa ca poate m-a vazut ea pe mine, sau nu?!

In ceea ce priveste modul cum am ajuns la emisiune, este mai complex. Cert este ca intr-o zi a venit seful meu si ne-a anuntat ca a doua zi va veni Catalin Maruta la firma. La inceput am crezut ca glumeste, dar a doua zi chiar a aparut (este vorba despre o combinatie intre seful meu si el, pe care nu o pot dezvalui aici). Cert este ca a venit la noi la firma, am facut poze, iar tipul este super de treaba. La final ne-a lansat invitatia de a veni la emisiune. Binenteles ca n-am stat pe ganduri, mai ales ca seful nostru a fost de acord ( a trebuit sa plecam de la firma pe la ora 15.00). Si uite asa am ajuns pe platourile de la Buftea, la o emisiune in direct.

In ce priveste raportarea kilogramelor cu inaltimea, as vrea sa va spun ca la mine, conform calculelor, la inaltimea de 1.65 ar trebui sa am 55 kilograme. Dupa ce o viata (timp de vreo 15-17 ani) am fost obeza, cand am ajuns (dupa operatie) la 61 kilograme, aratam groaznic. Toata lumea ma sfatuia sa ma mai ingras ca asa nu se poate, asa ca la 65-67 kilograme cred ca sunt tocmai bine. Acum, la 66 kilograme, multa lume mi-a spus ca arat tocmai bine si sa nu mai slabesc. Binenteles ca eu vreau sa fiu sub 65 kilograme, respectiv 64 kg., dar nu mai mult.

Hai ca azi am limbarita, asa ca va las si va doresc o zi frumoasa maine.
Maine voi merge la sala, asa ca am sa intru pe seara.
Apropo, maine mai dam vreun raport?

Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna seara dragelor!

Va multumesc mult de tot pentru aprecieri si incurajari! Trebuie sa va spun ca ma simt tare bine sa va citesc si sa fiu aici cu voi!

Vika, sa stii ca eu nu am fost tot timpul mare sportiva, dar sport pot sa spun ca am facut aproape tot timpul, insa nu cu atata constiinciozitate. Schiem de mici, si eu si rolo si macar cand se apropia iarna, eu faceam ceva pentru conditia fizica, sa pot sa-mi dau drumu pe partie sa nu ma lase genunchii...Acum de cand cu dieta asta, m-a lovit rau obsesia si din februarie, merg constant la sala. Trebuie sa-ti spun ca desi in poze nu se vede, eu am aceeasi problema daca vrei sa-i zic asa, cu a Andei, la mine e chiar mai vizibila diferenta intre umeri si solduri, e diferenta de cel putin un nr la haine, coapsele mele sunt generoase, voluptoase chiar, poate sa confirme si Delia! Acum de-asta trag asa de tare la sport, sa ma modelez un pic, mai am de dat cam 2-3 centimetri din circumferinta coapselor si pot sa ma declar fericita. Talia mea e subtire, am 63-64 de cm in talie, dar circumferinta coapselor n-o declar . Cat despre raportul inaltime greutate, la mine aproape se nimereste 110 - inaltime, la 173 cat am la 63 as arata decent, dar nu sunt satisfacuta, cel mai mult imi place statutul de slabatura cum ii spui tu, la 57-58. Acum am 59, dar cred ca nu mai cobor, la cat sport fac mi-au crescut muschii care sunt mai grei decat grasimea pe care incep sa o inlocuiasca, drept pentru care ma bucur de fiecare milimetru pierdut, chiar daca nu scad in greutate. Totusi, piticu din creier ar vrea sa mai am 57 odata...daca sacrificiul nu e prea mare.

Danielag, fetelor, tre sa va zic ca nu mai tin regimul draconic, mananc relativ decent, incerc asa mai monty si cat de disociat pot, dar mananc mai bine. Cateodata, inainte de alergat si sport mai bag cioco, putina, in special neagra si...cateodata dimi, la cafea.Miucul dejun e tot fructe, la asta nu vreau sa renunt, as vrea sa zic niciodata, oare voi putea? Sper ca da!

Anda, tu ce mai faci? ce mai zici, nu te-am mai vazut de-o vreme, sper ca totul e ok la voi!

Delia, vezz ca vin in Bucuresti cum ti-am zis, tare as vrea sa ne vedem la o cafea, la un film..din pacate nu am mult timp, trenul de intoarcere e la 20...daca nu te incadrezi de data asta nu e nici o problema, dar te sun eu...

Gata, nu mai stau, mai am de intins hainite si de calcat 3 chestii. Mi-a venit rochita de la Promod si vreau s-o imbrac maine. Pentru ea mi-am luat azi niste ciorapi nebunatici, cu niste dungi groase negre cu mov, cumva circulare, regulate...de mi-ar sta bine...

Va si va tin la curent..maine dimi viu la raport, sa vad daca in seara asta am dat ceva jos cu Booty express si abs...desi am mancat niste branza si 3 muscaturi de painica cu ceapa dupa ! E asa de buna painea aia cu ceapa de la Auchan, crima nu alta, io care nu mananc paine nu ma pot abtine cateodata!!! opriti-maaa!!!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ioi Zuzi, acum vad ce-ai scris de curcan, yammi, nu am mai mancat asa ceva de un secol! Singura chestie faina pe care am facut-o in w/e a fost tort cu mascarpone, dar curcan juicy la cuptor, asa ceva ... am vazut ca mananci oua de dimi si chiar am citit azi un articol cate de ok e sa mananci oua dimineata, cica chiar mai bine decat cereale...hmm asa o fi? m-am hotarat sa manancsi eu oua, dar daca iau la MD doar fructe, le voi amana pt pranz, oricum maine am hotarat ca voi manca 3 oua

chiar am plecat, va pup,
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaera spune:

Buna seara, fete frumoase si slabe!

Va citesc de multa vreme (cu intermitente, ptr ca nu reusesc sa tin pasul cu tot ce scrieti) si de-abia acum m-am mobilizat si eu sa scriu aici. Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Sa va spun cate ceva despre mine. Imi doresc sa-mi schimb si eu regimul de viata si de mancare, in special sa reusesc sa traiesc cu mai putine dulciuri si fainoase, care-mi plac mult de tot. Nu stiu daca voi reusi, dar cu ajutorul vostru sper ca macar sa reduc cantitatile. Si bineinteles ca vreau sa slabesc si sa incep sa fac sport!
Am 168 cm, si acum un an ajunsesem la performanta de-a avea 75 kg. Aratam diform si m-am speriat rau de tot. Cu chiu cu vai am inceput din iarna sa o iau in jos si in timpul verii am inregistrat cele mai mari victorii in lupta cu kg!!! Am ajuns la 65!! dar asta cu abtinere de la mancare si cu ceva sport (jogging, mers pe bicicleta, sala). Problema este ca in septembrie m-am intors in Bucuresti si aici nu am cu cine face sport si nu m-am mai tinut de el ca inainte. Nu vrea nimeni sa alerge cu mine? sau sa mearga la sala, aerobic etc?

Problema e ca sub 65 nu reusesc sa scad, ba chiar incep sa iau in greutate daca mananc dupa pofta inimii. Potrivit chestionarului initiat de Vikinga, eu ar trebui sa am 58 de kg la 168 cm, si intr-adevar asa imi statea cel mai bine, dar n-am mai avut greutatea asta de ani buni de zile. Cum sa fac sa ajung si eu la 58? adica sa slabesc 7 kg? bineinteles ca fara sport nu cred ca voi reusi! Daca puteti sa-mi recomandati vreo sala de sport (fitness sau aerobic), nu foarte scumpa, in zona Muncii, iancului, hala traian, va rog mult sa ma ajutati!!! Jogging nu face nimeni in zona asta?

gata, deja m-am intins prea mult! daca nu va e cu suparare, o sa mai intru aici, mi se pare foarte buna ideea de a avea un grup de sutinere in lupta cu kg!
Pupici la toata lumea si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Deci cam asa stati voi la greutatea ideala, vad ca cele care pun pe fund si coapse tre sa traga mai mult. Si eu care eram convinsa ca mai degraba ceva fund in plus decit burta si solduri. Roxa asa e, vad si la mine genul asta de probleme de constructie se rezolva si cu dieta dar si cu mult sport.Eu plec sa o caut pe Tzuni, vin in 3 zile. Miine lipsesc la raport. Poate dau si de Anky.Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput