Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asiii,felicitari!Sa va bucurati de minunile voastre!
Ledi,hai ca mai e u pic,sa ai o nastere super usoara!
Ioana,
Sorina,te-am trecut in lista,acum sa vedem si cand ne nimerim!
Dana,"d'a'rar si face'a-r-ar ai naibii jegosi!
Bey,io astept sa ninga!Ma uit la tele si e zapada mareee prin nord,pe la munte numa la capitala ploua!Huo!Vreau sa ningaaa!Nu dati da?Stiti cat iubesc ninsoarea!
Pup iu all!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

valeeeee la mine ningeeeeeee ..hai vii????
asi
Leditia te pup abia astept sa fac galerie
Duoamnaaaa mii dor da tine
va pup pe toate.

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Vale:si la mine ningee!!!Hai la noi!!

------------------
Flori 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

ciau dragalaselor,

Asi ma bucur mult pentru voi, sa fiti sanatosi si fericiti toti 4 !
Liana mai stii, poate chiar eram una langa alta. Am fost si la general si la privat. Doamne ajuta sa ajungeti cu bine la termen.
Vale inca nu ne-am prins una pe alta, dar nu au intrat zilele-n sac.
Leditia tin pumnii, mai e un pic, bafta maxima !
Floricel pup fata, si la tine mult a fost putin mai este, Doamne ajuta !

sa imi tineti pumnii va rog ca ma apuc de citostatice
pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7

sa imi tineti pumnii va rog ca ma apuc de citostatice

E clar ca mi-a scapat un mesaj de-al tau de mai demult Doamne ajuta sa fie totul bine!!Te pup si te imbratisez cu drag

------------------
Flori 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Voi ce stiti despre PRIMOLUT Nor 5 prea multe pe google nu am gasit despre el.Voian sa aflu ce rezultate sa obtinut in urma unui tratament cu el ,ceea ce am inteles e ceva din grupa-Progesteron-.Eu am niste dereglari hormonale mai mult in faza lunetara si am intreba medicul daca e vorma despre Prolactina si raspunsul a fost Da,am uitat sa-l intreb eram asa in ceata incit am uita sa-l intreb daca e scazuta sau ridicata.
Sintomele mele sunt ca am ciclu lunar dar nu e constant la acelasi numar de zile (24-30)deci difera de la luna la luna,ovulatie am dar dupa ea pierd citeva picaturi de singe inainte de ciclu cu o saptamana mai precis din ziua 18 si pina in a 21 zi.
As vrea sa iau si naturale (Brinca Ursului ,Tinctura de Zmeura si Naprasnis)dar nu stiu ce sa fac poate i-mi fac bine sau mai rau paralel cu acest medicament.
Cind e Prolactina scazuta sau marita ca sa stiu si eu pt cultura mea sunt 0 la acest subiect legat de ea.
A mai folosit cineva Primolut?????

Mergi la inceput

Sorina noi suntem aici te sustinem..si te tinem de mana//va fi bineee..nu stiu de ce faci ..io nu cred ca mi'a scapat..te pupp
nu mi'ai spus la care?general privat egal dar unde?
iuli imi pare rau nu stiu ce sa'ti spun.

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Floricel mersi mult, am scris eu intr-un mesaj despre ce e vorba, dar nu l-am lasat mult.
Liana te pup si pe tine si mersi. Operatia am facut-o la "Goldenes Kreuz" (privat), tratamentul il fac la AKH. Saptamana asta incep. Daca ai nevoie de translator pe germana sa imi spui, ca te ajut, cu asta m-am ocupat pe vremuri, ca "second job", am autorizatie de vreo 14 ani. Nu stiu cum voi putea dupa perfuzie, ca poate imi va fi rau, dar inainte cu mare placere.

ca sa nu o mai iau pe carari laturalnice, va spun ca este vorba de cancer la san. Poate ajut si pe altele zicand" controlati-va periodic ! Si aveti si grija cu tratamentele, ca hormonii fac si mult rau. Dar eu stiu ce doriti cu toatele, ca si eu am dorit, si as lua totul de la inceput chiar daca as stii ce urmeaza, pentru ca ma uit la copilita mea si merita tot. Si am si un baiat de milioane, care nu il lasa pe sotul meu sa vina cu mine ci vine el, nu ma scapa din ochi si face totul pentru mine. Imi pare rau ca sufera atat, dar ne ajuta Dumnezeu si trecem si peste asta. Oricum Dumnezeu m-a ajutat sa descopar nodulul, ca puteam sta mult si bine cu el, nu doare, nu se vede, e parsiv rau cancerul asta. M-am trezit efectiv intr-o noapte cu gandul ca trebuie sa ma verific, si am pus mana fix pe el.

va pup pe toate si aveti grija de voi !

Mergi la inceput

Sorina le stiu pe amandoua dar eu nu merg acolo..imi pare rau ca trebe sa stau in pat ca veneam sa te sustin..da sa stiica sunt aproape si sunt alaturi de tine..te imbratisez cu drag si te puppp..multumesc de ajutor..dar ma descurc cat de catmai apelez la maini

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sorina, draga mea, sint alaturi de tine si te imbratisez stins, strins. O sa fie bine, pt. tine, pt. puii tai, pt. familia ta! Iti doresc ca lupta sa fie usoara si victoria sa fie aproape!

Mady19+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput