Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Sorina

------------------
Flori 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sorina, te imbratisez si eu cu drag si-ti doresc multa sanatate!
E o piatra grea de incercare si sunt sigura ca Doamn-Doamne te va ajuta sa treci cu bine peste acest hop. Cred ca factorul psihologic are o importanta majora, si te simt (poate ca ma insel) cu un moral bun.
In vara mi-am facut o mamografie, avand ceva semnale ca ceva nu e in regula si avand in vedere tori acesti ani de tratamente am zis ca e indicat. Am un nodul mic, iar dr. mi-a zis sa-l las in pace, deocamdata, dar sa-l controlez din cand in cand.
Cine stie ce va fi peste cativa ani...

Din pacate si din nesimtire nu am mai fost la ginecolog de 1 an. Ieri am aflat ca o colega de serviciu (36 de ani) are cancer de col intr-o forma avansata. Ingrozitor!
Ar trebui sa stunem STOP ignorantei!

Pup fetele

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

offff sorinache drag... aici sunt si eu, alaturi de tine, si te pup cu drag !!! si da, va fi bine !!!!!

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sorina, Doamne ajuta! Iti doresc multa sanatate! Clar cineva acolo sus te iubeste de ti-a trimis gandul sa te controlezi!

Eu cu vointa stau bine, am mers asta vara si mi-am faut papanicolau si control si mi-am propus sa fac in fiecare vara. La mamografie ma gandeam ca e cam devreme, dar uite ca nu poti sti niciodata.

Anca, am primit pozele de la tine! Ce ai mai facut cu gradinita? Noi cand facem o kindereala sa ne iasa parul prin caciula?

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Androixo, am rezolvat-o. Incepe din ianuarie. Cand ne intalnim??? Zau daca stiu! Stabilisem ceva detalii si cu ralu si tot n-am reusit (iertare Ralu).
Mi-au dat astia de la Directia pt Protectia Copilului un pomelnic de acte pe care trebuie sa le facem pana in ianuarie. Sunt disperata ca nu am timp. Acum si pt gradi am nevoie de alte acte + logopedul. Alerg ca tampita de-mi ies ochii.
Dau de stire cand ma eliberez un pic.

Pup fetele!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sorina sunt sigura ca va fii bine.Eu sunt cu cele mai bune ganduri alaturi de tine

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

buna dragalasele mele si multumesc din inima pentru sustinere si urari.
prima tura a trecut cu bine, multumesc lui Dumnezeu.
sper sa treaca totul cu bine.

va pup si sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sorina multa,multa sanatate iti doresc!

POZE CU NOI
Minunica mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

va invitaici la un nou capitol

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput