Piticlonti de iulie-august 2004 (235)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

...neatza,doamna zuzu la raport,mai intai urarrilii de rigoare..
Dana ema felicitari,sarcina usoara si sa faci doua fete sanatoase si frumoasa ca si tine!!!!
Andries,pentru ca nici eu nu mai apuc sa intru pana luni iti urez o nastere in 10 minue maxim,sa te refaci repede si sa faci un bb sanatos!!!
Cristalino eu faceam din lapte uht,la un litru puneam 8 pastile e calciu(sau 4?) da n-o manc niciodata goala,amestecata cu banana sau in piure de cartofi...
Meii am si io un site cu joculetze da' io-s gica contra nu prea o las sa se joace bagati,aia cu http,www si poissonrouge si.com...
Sa aveti un weeek-end placut cu vreme frumoasa,va pup cu mult drag

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andries - mersi de sfat - acum nu stiu ce medicatie ai avut tu, dar ceea ce ne-a recomandat noua face parte din categoria medicamentelor neuroleptice, iar efectele lor secundare ma fac sa mi se zbirleasca parul, mai ales gindindu-ma cum ar fi ele la un copil...poate ca fac o greseala, dar prefer sa nu-i administrez astfel de medicamente, o sa incerc insa mai degraba o abordare homeopata (apropos aveti cumva o recomandare in acest sens????).
Eu nu o sa intru peste weekend asa ca nu am cum sa-ti urez pina luni decit azi - nastere usoara, fara probleme pentru tine, un bb sanatos tun, mincacios si cuminte!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - deci pompoane ??? Cand e cezariana ???


Lipsesc si io o ora si uite ce pierd ...


Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc de urari fetelor!! luni dimineata e programata, sper sa fie bb2 cuminte pana atunci!!

Gabi neuroleptice mi se pare un pic cam mult, eu ma gandeam doar la vitamine, complex B, chestii de genul asta, hai cel mult un sirop calmant sau de dormit daca e copilul prea agitat. Din ce mi-a spus mama eu o singura data am luat o perioada de doua luni tratament cu luminal, dar a fost cu ocazia unei operatii si a fost dat strict pentru a nu fi copilul mic agitat si a strica suturile.

Va pup!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Andries, operatie usoara si fara probleme, cum te simti stiind ca exact luni iti vei tine comoara in brate? Eu care am nascut si pe Dea tot natural am stta mereu la panda in ultima luna si tot pe nepregatite m-a luat. Era casa plina de mesteri si eu amestecam de zor in oala cu sos de rosii candm-am trezit fara dop, cu membranele rupte. Am avut timp sa ajung la baie, sa ejectez maistorii la casele lor, sa ma imbaiez printre scule si resturi de faianta, sa imi pun un pachet de vata in izmene si sa ma intorc la bucatarie pt a termina sosul de rosii inceput. Apoi l-am luat pe Dani in brate, l-am pupat si i-am explicat ca plec la medic s-o aduc pe Dea acasa, sa ma ajute s-o scot din burtica. Ma privea cu ochii mari si aburiti de lacrimi indecise, nu stia ce sa faca, sa planga sa nu planga. Statea lipit de pieptul meu si respira greu oarecum, stiam ca ii vine sa planga dar ca se abtine. Dupa ce am plecat la maternitate a intrat pe pilot automat parca (dormea, manca, dar nu era reactiv) si asa a stat si inca pe cand Dea a implinit o luna. Acum si-a revenit Slava Domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata!
Eu pe Luca il fac actor!! Am zis ! Ieri a stat 2 ore si ceva si a vazut Cronicile din Narnia! Doar gurita nu i-a stat!
Andris, sa ai o nastere usoara si un copil sanatos!!!
Carmen felicitari pt Ionu!!!
Roxana ..gata de vacanta?? Gradinita o sa fie in sediul unei biserici baptiste (fara vreo legatura insa)..Ce mai face Pat?
Alice ..primit!
Monica ieri Luca a scos ceva de genul...Catelus cu parul cret..te-a visat azi noapte in vis :))..si m-am gindit la Maria!!!
Adela succes cu tratamentul...Dar l-a si examinat pe Tudor?
Gabi...m-ai spart cu 800 euro..dar este ..nu in regie proprie nu? Zi ca DA :))...Despre tratament ...este atit de discutabil..dar in primul rind eu stiam ca acest diagnostic nu se pune inainte de 6 ani..Pai daca tu-l vezi pe Luca..zici ca are ADD!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

off, si n-am reusit azidimineata sa recoltez pishu, ca am avut o noapte zbuciumata, asta mica s-a foit agitata rau nonstop de la 23 la 8 a.m. Am luat-o pe la 7 din patut, se lipea de mine, punea capul pe pieptul meu, apoi se intorcea pe partea cealalta, degeaba am pandit-o eu cu punguta ca n-a facut nimic, a smuls-o, s-a rostogolit, asa ca am dat abort si reluam luni incercarea ca numai sterila nu se mai putea numi punga colectoare la cum ajunsese. tare dificila e recoltarea la varsta asta cand nu mai sta locului defel, umbla cu manutele peste tot, se ridica in fund cu punga cu tot, trage de ea ca fosneste si e curioasa....

Septilinul ar fi ok pt Dea ca sa-i fortific un pic imunitatea oare ? Olivia, Roxi, si cine mai are tangente cu medicina, ce ma sfatuiti?

merg sa vad cum o fi noaptea asta, azi am umblat pe afara 4 ore jumate, Dani a alergat jumate din timp. A picat dupa dushul de seara instant intr-un somn profund. Normal ca inainte ne-a adrenalizat un pic ca s-a gasit sa sara in pat cu o lingurita de silicon de-a Andreei in gura, si desi avertizat fiind ca e periculos si ca-i poate intra pe gat, prea obosit sa recepteze sfatul, s-a aruncat la un moment dat pe burta cu lingurita in gura si i-a intrat serios pe gat (noroc ca era de silicon si nu de inox), dupa care s-a calmat, mai ales ca taica-su speriindu-se de ce-a facut, i-a strigat in timp ce-i tragea lingurita din gura "ce faci cretinule?" - si nu-s deloc de acord cu nominalizarile astea chiar daca esti stresat de ceea ce face copilul

weeeknd placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andries, recuperare rapida si un nichita sanatos si voios!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata fete gurese. Mai cat puteti scrie de pe o zi pe alta. Incerc sa tin pasul cu voi...dar e asa de greu.

Despre noi numai de bine...sau ma rog asa suntem noi optimisti si le vedem, ca asa...tusim de trei saptamani, mucim tot asa(ma rog cu intreruperi de cateva zile).

Noi suntem bine, mergem la gradi, le rupem bine pe ambele limbi, adica pe romana foarte bine (cu stalcitul de rigoare dar care are un farmec special)...mai ales cand spunem soparla...a se citi "op..a". Totul a pornit de la o poveste cu 2 soparle mama si copilul...si adela ii povestea bunicii, ca soparla mica e ei si aia mare a lui mami...era mamaie pe jos de ras. Iar narodul de tacso ia spus ca soparlele papa mure...va inchipuiti ce a iesit.

Am invatat sa coloram foarte frumos, deja a colorat 3-4 carti cu zeci de pagini fiecare, are rabdare sa faca asta. E receptiva l;a orice,...dar e si foarte foarte incapatanata.

Eu intru sa vad ca sa-i spun bine ai venit puiului Nichita.

va pup dulce.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata :-)
Kim - pupici actorului !
Polux - ma bucur ca ai intrat si mai ales ca sunteti bine ! Multi pupici la voi !
Andries - tinem pumnii stransi-stransi pt luni, asteptam vestile bune ! Sa ai o nastere rapida si un bb sanatos ! Recuperare usoara si mult laptic !

WE frumos tuturor !


Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput