O alta Timisoara (12)
Buna Timisoara,
De ce era nevoie de un alt topic? Si de ce O alta Timisoara? Pentru ca suntem un grup de fete din Timisoara care inca nu ne-am gasit locul aici pe la "Prieteni dintotdeauna", vrem si noi un locsor al nostru, unde sa putem scrie, nestingherite de persoane rauvoitoare.
Si rugam frumos moderatorii sa nu ne fie inchis topicul si sa primim cine stie ce trimitere.
Ne simtim bine asa, nu vrem nimic altceva decat sa fim lasate in pace.
Asadar: fetelor – poftiti la taifas!
poze
www.dropshots.com/timisoara" target="_blank">filmuletze
Taifasurile noastre:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73628&whichpage=1" target="_blank">(1),(2),(3),(4),(5),(6),(7),(8), (9), (10), (11)
Raspunsuri
Giova spune:
ce bine ca s-a schimbat capitolul....chiar eu ma nimersec sa scriu.
poze noi cu Marco:
http://good-times.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=560517486&security=DRVUZb
poze de la Slatina:
http://good-times.webshots.com/album/560621399khJqaN
maine vin finutii, sper sa aduca si pozele facute de fotograf. abi astept sa le vad.
reiau de la cap. trecut:
venim si noi, dar la ce ora ne vedem?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Mirona spune:
Gio - bun regasit la capitol nou - si eu am raspuns la capitolul vechi:
ne vedem pe la 6.30 - 7 in parcul din Dacia.
Vb si cu Adina si Ingrid - poate vin si ele cu copiii. pupici
Miro
Giova spune:
eu as zice cat mai repede, caci pe la ora 19 e cam frigut. si nici nu ne putem intinde nu stiu cat, caci se intuneca si suntem cu copii dupa noi.
Adina nu stiu inca daca vine, iar cu Ingrid nu cred ca ajung sa vb. azi.
fug la facut bagaje.
eu la 18.30 sunt in parc.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
deya spune:
imi cer scuze ca ma bag in subiectul vostru
angy stiu ca esti suparata pe mine vroaim doar sa ii urez La multi ani puiului tai.
Mirona spune:
quote:
Originally posted by deya
imi cer scuze ca ma bag in subiectul vostru
angy stiu ca esti suparata pe mine vroaim doar sa ii urez La multi ani puiului tai.
deya
care-i faza???
Angy - la multi ani! pentru puiul tau si te mai asteptam si pe aci.

fetelor - a descarcat careva pozele? le punem in albumul comun? privat sau public?
astept raspuns - fug sa spal vasele - cand ma intorc ... ma apuc de poze.

mama ce ma dor inca maxilarele de la atata ras. Va iubesc ... si abia astept sa se intoarca Gio sa tragem si o tătărească.

va pupez
Miro
Giova spune:
Dani de Alina!!! sa bea parintii tai cat mai mult whisky azi
.
Miro bai ce curioasa esti, cine stie care o fi faza, lasa fetele in pace
.
pozele poti sa le pui pe public, eu nu am treaba. nu stiu daca ajung sa descarc cele 3 poze facute cu tel. sa vedem.
fug la treaba.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
mitzuka spune:
Ceau...
Ce nasol ca a fost asa scurt...mai vreau....
Eu am descarcat pozele dar le am acasa..cand ajung le pun..dar unde le pun..ca yahoo nu s-a inchis?
Va las ca am muuuult de lucru...Pusi!
La multi ani pentru Dani al Alinei!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:

Buey Gio - ce te bagi??? Vrei si tu detalii??? 

fetele - am si eu poze - dar cu yahoo photos s-a inchis (maine) am trecut pozele pe flickr - dar tre sa mai asteptam pana le transfera astia de acolo aici.
Tot incerc sa pun vre-o poza si nu reusesc.
Mai asteptam. Pana atunci poate primim si pozele de la Giulia.
pupicim si mai vorbim
Simina - calro ca mai facem una - stai sa revina Gio.
P.S. Gio - drum bun!!! si distractie si vreme faina.
Miro
Giova spune:
chiar asa....cine trimite toate pozele catre flick-ul ala? Miro unde esti?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Mirona spune:
gata fetele - reusesc sa pun poze. Uitati www.flickr.com/photos/13838019@N06/sets/72157602081614217/" target="_blank">aici fost intalneala.
Acum ma duc sa creez un set pentru intalnirea de ieri si voi veti pune acolo pozele.
pupici.
Miro