Parcare mama si copilul ! E necesar?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Io i-as fi dat cheile. Ok, ii salt masina, e clar ca a pus-o aiurea, se fac poze, exista dovezi.
Dar n-as fi lasat-o in strada cu copiii, chiar daca asta implica ruperea si refacerea sigiliului.
In rest...ce sa zic? E clar ca ne place sa traim ca in occident...dar sa respectam legea ca la noi.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

tu, ca om, nu ca si om al legii.....probabil ca si ala ar fi facut la fel in conditii normale; dar vazant indignarea ei de aci, si din cele spuse de ea, circul de acolo.... ma gandesc ca s-a depasit cu mult normalitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn
Pur si simplu dormea, tatal a intrat sa ia ceva si atunci au ridicat masina!

Motivele astea, infinite ca numar, sunt cele care franeaza Romania. Toata lumea injura marlania si coruptia, dar cand e vorba de o urgenta, intram peste rand, parcam unde apucam, trecem pe rosu, inchidem ochii, strecuram un plic in halat, "daruim" o ciocolata, lasam la gradi copilul cu febra, negociem cu politistul, dosim prin bagaj ceva ce trebuie taxat in vama, lista-i fara capat.

Cat priveste patania lui Q7, fara punctul de vedere al politistilor si martorilor incidentului, putem considera subiectiva relatarea si indignarea aferenta. Cu atat mai mult cu cat ele nu s-au concretizat intr-o plangere oficiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Sunt de acord cu rufus,era un gest ok sa ii dea cheile de la casa.Noua in vara ni s-au blocat rotile de la masina inchiriata in Mamaia.Era parcata pe un loc de parcare regulamentar,in rand cu alte 4 masini-constantenii le stiu,sunt alveolele alea pe marginea strazii.NU in statie,etc.Platisem chiar unei tanti,tidula era in geam.Curios,doar masina noastra era blocata,alelalte bine merci.Gasim o hartie prinsa la stergatoare,ca e interzisa parcarea pe plaja,alei,bla ,bla, oricum nu ne incadram in nicio situatie descrisa acolo.Sun,vin 2 tipi in uniforme,politia locala sau ceva de gen.Frate si incepe unu sa zbiere ca e parcarea interzisa...ca legea... care lege prietene,ce zicea el acolo era o hotarare a primariei care nu avea nimic de a face cu locul ala.In primul rand a fost bine ca nu eram singuri,aveam martori...aia mai pe faza repede au facut poze ,l-am rugat sa fie mai calm,sa se prezinte...ca sa stiu pe cine dau in judecata ca nu mi se parea ok sa -mi blocheze nunai mie masina...celelalte era de Ct,se gandeau ca turistii-s fraieri si platesc!Pe scurt,s-a taiat ca maioneza cand a auzit ca nu -s de acord cu amenda,ca o voi contesta in instanta si ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

In afara lipsei unui motiv clar de blocat( ca eram intr -o parcare platita!)nu intelesesm pe ce criterii alesese fix masina aia!Pe scurt,am platit deblocarea rotii-50 ,au venit aia imediat si asta a fost!Nu cred ca daca era vreo parcare ilegala ne lasau asa sa plecam,ilegalitatea o facusera ei!Eu una in Cta nu am vazut nicio usa sigilata...deci si aici e dupa ureche!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn
Pe scurt,am platit deblocarea rotii-50 ,au venit aia imediat si asta a fost!

Ai luat chitanta, pozele si martorii, sa te duci cu toate sa le faci o plangere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Jenn nu se sigileaza usile masinilor blocate, ci a celor ridicate pe platforma si duse in "parcarea masinilor ridicate".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mai sa fie, cum se inversuneaza lume cand aude de masini scumpe!Pun pariu ca daca spunea fata ca era cu un logan amarat, erati mai indulgente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Mai sa fie, cum se inversuneaza lume cand aude de masini scumpe!Pun pariu ca daca spunea fata ca era cu un logan amarat, erati mai indulgente!

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Daca nu se scria si de invarteala care a rezolvat problema poate o mare parte taceau... asa tabloul este complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

parcare in statia de autobuz (ma mir ca politistul a fost indulgent si doar a claxonat-o nu a si amendat-o!), lasat cheile in masina, relatii pe la politisti.... trebuia sa se laude cu ce masina are si nu stia cum...

daca nu era ok parcata foarte bine ca i-au ridicat-o, ce daca are Q7; intr-un fel trebuie sa se faca si ordine in Romania....

Mergi la inceput