Parcare mama si copilul ! E necesar?
Raspunsuri - Pagina 3
Elle_seb spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui AndraP_87
De ce ar fi ilegale?! |
Sunt ilegale in situatia cand parcarea cu pricina indeplineste SIMULTAN 2 conditii impuse de lege:
1. autoturismul este parcat neregulamentar si
2. reprezinta un obstacol pentru circulatie.
Nu va mai mirati asa.
"Consiliile Locale inteleg sa isi depaseasca atributiile prevazute de lege si sa actioneze ca un parlament local. Un regulament adoptat in baza unei hotarari a Consiliului Local nu poate contrazice Codul Rutier. Sanctiunea este anularea regulamentului in contencios administrativ", a afirmat Piperea in articoulul acesta:
http://news.corect.com/business/auto/ridicarile-de-masini-sunt-ilegale-si-pot-fi-contestate-vezi-cum
"Casa de avocatura arata ca instantele din Romania au decis deja ca motive de nelegalitate care atrag nulitatea procesului-verbal sunt nerespectarea formei impuse de lege pentru procesul-verbal intrucat contine si masura ridicarii, descrierea insuficienta sau lipsa descrierii locului unde a fost savarsita fapta, in vederea aprecierii gradului de pericol social al acesteia de catre instanta, nerespectarea dreptului contravenientului de a formula obiectiuni, nerespectarea altor dispozitii procedurale impuse de regulament, cum ar fi prezenta politistului la ridicarea masinii sau prezenta martorilor."
Nu vorbim despre masini parcate pe linia de tramvai, e o mare diferenta.
Vorbim de cauzuri in care masina este parcata intr-un loc in care nu incurca circulatia sau in sectoare de drum unde exista semnul cu parcarea ilegala.
_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau
Elle_seb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cllaudia Mie totul imi suna a parcare neregulamentara. A si precizat ca mai inainte a vrut sa parcheze in statia de autobuz si a fost claxonata de catre politist. Daca nu era politistul acolo probabil isi lasa masina fix in statie, de trebuia sa ocoleasca toate autobuzele ca sa opreasca in statie. Faptul ca in cazul asta e vorba de o femeie cu 2 copii mici nu schimba situatia. Tocmai, ca sunt si copii implicati cauti cat de cat sa le oferi un exeplu corect si bun de urmat. Nu parchezi in statia de autobuz sau in alte locuri interzise, doar ca sa le arati ca mami si tati au bani si cumpara orice si pe oricine ... |
Aici ai dreptate. Cum naiba sa parchezi in statia de autobuz?!
_
jenn spune:
In cazul masinii ridicate cu un copil in ea,era vorba de un copil de 12 ani ...care nu cred ca se ineca cu saliva!Pur si simplu dormea,tatal a intrat sa ia ceva si atunci au ridicat masina!
Elle_seb spune:
Nu conteaza ca avea 2 sau 12 ani. Era un COPIL care a fost ridicat cu tot cu masina. Daca are 12 ani e mai putin important? Daca acel copil de 12 ani ar fi intrat in panica, ar fi deschis masina si ar fi incercat sa coboare de pe platforma?
_
trutzi spune:
Nu stiu cum e la tine la bloc dar, noi avem locurile de parcare impartite. Cei care stau pe fata au locuri rezervate pe fata si nu au voie sa parcheze pe spate si invers.
Nu sunt atat de nesimtita sa ii fur locul de parcare al unui alt vecin.
La noi la bloc nu sunt pb ptr ca ne respectam locurile de parcare.
De ex in timpul zilei eu ii cedez locul meu unei doamne care lucreaza la un magazin. Oricum ar ramane gol. La fel fac si ceilalti vecini, ca mai avem si coafor, farmacie langa bloc. Dc vin mai devreme si am locul ocupat ma duc la magazin si o rog sa mute masina.
Normal ca mai gasesc locul ocupat dar, asta e.
| citat din mesajul lui cllaudia Ei, dar tu, de ce nu parchezi in spatele blocului daca zici ca sunt locuri si acolo iar in fata unde e Posta gasesti mereu masina blocata. Poate cei care vin la Posta nu sunt din zona si nu stiu ca in spatele blocului mai sunt alte locuri de parcare.... _ "Copilul nu datoreaza parintilor viata, ci cresterea" - Nicolae Iorga |
Cu ajutorul lui Dumnezeu
anul acesta
andacos spune:
Intreb si eu...dar nu se intocmeste un proces verba...ceva un act in momentul in care se ridica masina?Daca nu apare proprietarul in timpul ridicariii...nu trebuie instiintzat?Instiintzarea se trimite apoi la domiciliu insotzita de ceva foto...compromitzatoare!![]()
Eu nu cred ca ridicarea unei masini se face fara baza legala!Deci e clar ca ai parcat neregulamentar!
Despre existentza locurilor de parcare pentru mama si copil,mie mi se pare ca unii abereaza la greu!Pai nu sunt locuri de parcare indestulatoare si voi vretzi parcari cu regim special?
In oraselul meu
nu exista decit parcari pentru persoane cu handicap!Atit!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
emanouela spune:
parcare mama si copilul e la marketuri, hipermarketuri, mall uri, magazine mari, gen Ikea si altele.....nu in statiile de autobuz sau in parcarile de pe strada. asa ca nu-ti inteleg indignarea, pe bune. ai parcat de aiurea, nu stiu cum de ai luat permisul de tie ti se parea normal sa parchezi in statia de autobuz
iar parcarea e interzisa la 25 m inainte sau dupa statie.....deci care e problema ta????? din ce expui tu aici, problema ta nu se pupa cu titlul topicului...
emanouela spune:
o data ridicata pe platforma, nu ai voie acolo, scrie in lege. ma distreaza ca tie legal ti se pare ca te-ai legitimat
....stau si ma intreb, atata ti-a ralas din legislatie???? ca tre sa te legitimezi si tot ce faci e perfect legal????? plangere sa depui pt ce????????????? ca ala ti-a ridicat masina conform legii???????? zi merci ca ti-ai luat masina si nu te mai "lauda" cu fapta asta, ca nu e de lauda....ma iau si nervii ca unii considera ca-s mai presus de lege si iaca asa se duce tarisoara aia in jos, vertiinos. poi fata draga, stii ca in afara nu puteai face tu invarteama asta si sa iei masina fara sa te doara, dar doara rau la buzunar?????
andacos spune:
| citat din mesajul lui emanouela . poi fata draga, stii ca in afara nu puteai face tu invarteama asta si sa iei masina fara sa te doara, dar doara rau la buzunar????? |
Ihi!
Chiar sunt curioasa daca a platit ceva!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit