Parcare mama si copilul ! E necesar?
Raspunsuri - Pagina 5
jenn spune:
Capcaunule...reclamatie am facut la Pol Cta.Inainte de a pleca am intrebat ce si cum,nu am aflat nimic concret!Ce era sa fac, sa ma mut in Ro ?Sunt absolut convinsa ca respectivul nu era la prima blocare abuziva...Lali,merci d eprecizare,dar vara trecuta nu am vazut nicio masina pe platforma sigilata...Sigilarea e o masura f buna,zic eu.
danaiulia spune:
ASA-I la NOI sa moara si capra vecinului...
Am uitat sa precizez ca masina e de serviciu
deci nu incalc regulile pt. ca am bani. Prima data am vrut sa parchez la 15 m de o statie care era de fapt pt maxi taxi, deci are luuungime.........
Ulterior am parcat cam la 25-28 de metri de indicator adica dupa indicator deci nu in zona marcata.
Legat de plata ...da, nu am platit pt ca am contestat decizia comunitarului intrucat in oras la noi aceste ridicari se fac cu asistarea de catre politia de la circulatie care constata infractiunea si o penalizeaza ca atare, iar de platit la fata locului domnul comunitar nici nu a pus problema, desi masina nu era nici sigilata nici ridicata cand am ajuns dar am inteles ca pt toate masinile care ajung in locul de depozitare a unie firme multilateral dezvoltata el primeste un comision....
Oricum, am facut sesizare pt ca a fost un Abuz evident, spre norocul meu am luat nr. de tel. de la martori si la aceasta ora in oras de fapt este o adevarata lupta intre OPC firma de ridicari si politia comunitara.
La finele lunii trecute, reprezentan#355;ii CJPC BN au remis presei un comunicat de pres#259; prin care informau c#259; "CJPC Bistrita-Nasaud a sanc#355;ionat contraven#355;ional firma SC Dumcor SRL cu amenda de 5.000 lei si s-a dispus oprirea temporar#259; a ridic#259;rii autoturismelor în toate parcarile din municipiu care nu sunt semnalizate corespunzator #351;i nu au înscrise pe tabli#355;ele indicatoare aten#355;ion#259;rile specifice din care s#259; rezulte clar c#259; exist#259; riscul ridic#259;rii autoturismelor".
Deci pt carcotese : nu incalc legea pt ca vreu ca baieti sa creasca responsabil , stiti voi puterea exemplului, port centura chiar si pt 100 de metri fiinca si ei trebuie sa o poarte in scaunelele lor, mu sfifez autoritatile pt ca nu imi place sa ma expun si da daca aveam un nr. de telefon de la o televiziune , oricare , as fi chemat-o fiindca nu aveam musca pr caciula.
Restul sunt doar comentarii...
Cu multumiri pt cei care au inteles ceea ce am vrut sa scriu , nu printre randuri.
Am plecat sa-mi iau puiu de la gradi.
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaiulia Am uitat sa precizez ca masina e de serviciu |
Tabloul este si mai complet. Cu copilul in masina de serviciu. Firma stie?
danaiulia spune:
Scuze pt greseli sunt grabita si nu am pus chenarul de rigoare acelui pasaj decupat din Bistrita online

danaiulia spune:
Imagineaza-ti ca da, si am dreptul sa o folosesc in localitate cu foaie de parcurs si dupa orele de program.
emanouela spune:
mei si ala de l-a sunat pe al tau sot sa-i zica ca masina TA DE SERVICI , folosita cu foaie de parcurs, e ridicata ......etc etc....ceva e putred in Danemarca
putred de a ajuns si la mine mirosul.
Laura25 spune:
Ce nu ati inteles? Sotul este proprietarul masinii de servici.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
jenn spune:
Hai sa nu fim acum mai catolici decat papa!Si aici daca ai masina de servici ,nu e interzis sa iti iei copilul de la scoala cu ea!
Laura25 spune:
Si eu am un amic, agent de vanzari, care foloseste dupa orele de program, masina de servici in interes personal. Si da, firma stie, asta e politica firmei cu toti angajatii care au masina de servici.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me