NU MERGETI LA VOT ... de ce ai vota?
Raspunsuri - Pagina 5
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Ma roade subiectul VOT fiindca se apropie. Daca nu ma duc la vot vor merge toti PSD-istii pensionari si din nou vom vedea la tv pt Antene laude cu mama ce procent tare si mare am avut! Daca ma duc ma doare mana sa votez fiindca intr-o oarecare masura toti sunt hoti deci cum stabilesc eu care-i hotul mai mic. Daca ma duc si votez pe toti ca sa se anuleze voturile , cica, tot nu rezolv nimic fiindca la acest vot nu este nevoie de 50+1, deci cu cine sa votez? Cred ca o sa-mi scol pe unii in cap dar voi incerca cu PNL-ul. Au fost doar doi ani curat la guvernare, tot timpul au fost sicanati si contrati de PDL si de PSD in orice initativa au avut asa ca le mai acord o sansa. PSD au avut sansa lor timp de aproape 12 ani sa fim sinceri si si-au baut joc de toata lumea, PDL-ul din pacate nu are oameni capabili suficienti si pare foarte nesigur efectiv gelatinos....PRM-ul are doar o latura pozitiva: dragostea pt catei iar restul partidelor sunt nesemnificative. Nu dati cu bolovani in optiunile mele electorale va rog:) |
Asa si eu; altceva in plus n-am ce scrie
aaa, doar atat: imi staruie in minte ideea ca daca nu votez, oricine va iesi si va mai face tampenii, magarii, etc, nu voi mai avea nici un drept sa-i critic sau sa protestez. Daca i-am votat-greseala mea si rusine sa le fie, le bat obrazul; daca am votat pe altii-am avut dreptate sa nu-i votez pe ei. Daca n-am votat pe nimeni-atunci de ce ma bag???
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Rufus spune:
Poate ne spun fetele din Canada, de ce n-au mers la vot decat 50 si ceva% din canadieni?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Rozi spune:
citat din mesajul lui Rufus Poate ne spun fetele din Canada, de ce n-au mers la vot decat 50 si ceva% din canadieni? |
Asa, si daca absenteismul a vrut sa dovedeasca ceva. Si, daca a vrut, sa ne spuna daca s-a schimbat ceva prin acest singur gest.
micha08 spune:
Parca nu m-as duce la vot dar nu vreau sa las votul meu pensionarilor PSD-isti, parca m-as duce sa fac votul meu nul dar ma gandesc ca gestul meu nu va schimba nimic, parca m-as duce si as vota dar...CU CINE? Toti sunt niste hoti!!!
Tatal meu are o vorba" Suntem o tara de prosti condusa de cativa hoti". Si incep sa cred din ce in ce mai tare ca are dreptate.
Saraca tarisoara noastra!!!! Oare ce viitor o asteapta cu astfel de politicieni?????
iileana spune:
citat din mesajul lui micha08 Saraca tarisoara noastra!!!! Oare ce viitor o asteapta cu astfel de politicieni????? |
Eh, asta da intrebare.
--------------
Asa.
Fiti atenti, ca nu-i simplu.
Inainte de a va hotari, asa, la nivel teoretic, daca mergeti la vot, studiati intii cam ce vi se ofera spre stampilat.
Precum stiti, ne-am vazut visul cu ochii ( ) si tura asta vom vota "persoane, nu liste", yeeee :).
In paralel cu discutii despre partide &stuff, vedeti si daca va spun ceva numele care va sint propuse. Eventual ginditi-va daca va plac cum cinta, cum regizeaza, cum se descurca la emisiuni mondene candidatii din colegiul vostru electoral. A, nu, Oana Zavoranu nu mai candideaza :(((
Eu m-am lamurit de www.evz.ro/articole/detalii-articol/823027/Lista-candidatilor-pentru-colegiile-uninominale-din-Bucuresti/" target="_blank">aici ce si unde as putea vota daca as vrea. (e doar ptr Bucuresti)
Dupa acest demers, am hotarit ca daaaaaa, o sa votez, pentru ca sint intr-o super-fericita situatie: vorba cintecului, "am cu ce, baaa". Am pe ce asterne stampila fara sa ma capatuiesc ccc cu oaresce cosmaruri :).
Daca locuiam citeva strazi mai incolo, insa, era mai greu....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
belleane spune:
M-am uitat si eu pe impartirea pe colegii, m-ati facut curioasa si observ "ca canditatii" sunt niste necunoscuti sau niste persoane pentru care nu m-as deplasa pana la vot.
La noi oricine ajunge la putere uita de unde a plecat sau ajung numai cei care se duc acolo doar sa se imbogateasca?
Ce-i impiedica pe oamenii cinstiti si competenti sa ajunga candiati?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
Adrianaa spune:
citat oamenii cinstiti si competenti sa ajunga candiati? |
nu sunt pe liste.
NU VOI MAI VOTA NICIODATA!!!! S-a dus orice urma de speranta pentru normalitate.
simali spune:
Eu m-am simti intotdeauna datoare sa votez. Datoare pentru femeile care au stat in inchisori si au suferit batai si umilinte pentru ca eu astazi sa am acest drept.
Ma voi documenta si voi citi despre fiecare candidat din orasul meu. Voi gasi intre toti negrii unul sau doi gris si-i voi vota pe ei. Am macar datoria sa incerc. De fiecare data. Am datoria sa arat ca atunci cand barbatii spuneau, la 1800, ca femeile sunt incapabile sa gandesca limpede si sa-si asume o responsabilitate atat de mare cum este politica, se inselau.
Poate ca votul meu nu va shimba lumea. Dar stiu ca astfel dau copilului meu un exemplu de responsabilitate sociala.
alice
sirimie spune:
Exista vreo lista exacta cu ce strada face parte din ce colegiu?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
citat din mesajul lui sirimie Exista vreo lista exacta cu ce strada face parte din ce colegiu? |
- www.euroavocatura.ro/stiri/1139/HG_privind_delimitarea_colegiilor_uninominale_pentru_Camera_Deputatilor_si_Senat" target="_blank">HG privind delimitarea colegiilor uninominale
- www.evz.ro/media/other/f08990192be5a6dda19b58e7e0f18f189cd3347d.pdf" target="_blank">un extras ptr Bucuresti
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details