NU MERGETI LA VOT ... de ce ai vota?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Deci, mergem la vot ca sa nu voteze doar prostii, dar votul meu (daca merg )implica pana la urma, ca fac parte din "prostii"
Comic tare!
Eu n-am auzit niciodata inainte de alegeri, ca nu sunt bani pentru alegeri,asa cum nu sunt bani pt sistemul sanitar, invatamant ,etc.
Din nou ,foarte comic !
E aproape la fel ca inainte de '90 ,votai nu votai,tot Ceausescu iesea, acum votezi nu votezi, tot un mincinos iese.
Nu-i asa ca-i comic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mirela, ne sfatuiesti sa mergem la vot ca sa nu voteze cei spalati pe creier si fara discernamint. Dar daca ai de ales dintre o o adunatura de imbuibati mincinosi, hoti, fosti comunisti si securisti si de coloratura citeva curve si fete cu succesuri, pe cine votezi? Adica sa-mi stric eu o ora dintr-o duminica pentru astia? Nu, nu cred ca le dau o lectie ca nu ma duc, dar efectiv nu am cum sa ma duc si sa votez niste lepre doar ca sa am senzatia ca mi-am facut datoria. E ca si cum, la alt nivel, te-ar intreba cineva daca vrei sa te conduca Hitler sau Stalin si ai merge sa alegi. Astia ar trebui safie toti inchisi, nu sa stam noi sa dezbatem daca mergem sa votam sau nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Mirela, ne sfatuiesti sa mergem la vot ca sa nu voteze cei spalati pe creier si fara discernamint. Dar daca ai de ales dintre o o adunatura de imbuibati mincinosi, hoti, fosti comunisti si securisti si de coloratura citeva curve si fete cu succesuri, pe cine votezi? Adica sa-mi stric eu o ora dintr-o duminica pentru astia? Nu, nu cred ca le dau o lectie ca nu ma duc, dar efectiv nu am cum sa ma duc si sa votez niste lepre doar ca sa am senzatia ca mi-am facut datoria. E ca si cum, la alt nivel, te-ar intreba cineva daca vrei sa te conduca Hitler sau Stalin si ai merge sa alegi. Astia ar trebui safie toti inchisi, nu sa stam noi sa dezbatem daca mergem sa votam sau nu!

de acord, cu unele amendamente: ma voi prezente, ma voi chinui sa aleg dintre 2 rele, pentru ca anu vota deloc inseamna ca esti de acord cu opinia majoritatii iar votul meu inseamna ca imi spun punctul de vedere, care. chiar daca nu este dominant, exprima ceva. A nu vota = a tacea, a nu avea opinie iar eu nu vreau sa domine opinia celor care voteaza dupa ce au primit o sacosa sau o marire l apensie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui cici

Deci, mergem la vot ca sa nu voteze doar prostii, dar votul meu (daca merg )implica pana la urma, ca fac parte din "prostii"
Comic tare!
Eu n-am auzit niciodata inainte de alegeri, ca nu sunt bani pentru alegeri,asa cum nu sunt bani pt sistemul sanitar, invatamant ,etc.
Din nou ,foarte comic !
E aproape la fel ca inainte de '90 ,votai nu votai,tot Ceausescu iesea, acum votezi nu votezi, tot un mincinos iese.
Nu-i asa ca-i comic?

EXACT

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYSHA 2
... ma voi prezente, ma voi chinui sa aleg dintre 2 rele, pentru ca anu vota deloc inseamna ca esti de acord cu opinia majoritatii iar votul meu inseamna ca imi spun punctul de vedere, care. chiar daca nu este dominant, exprima ceva.

Exprima, e adevarat, dar ce exprima?
Cand au ajuns in turul 2 la prezidentiale Iliescu si Vadim, am fost si l-am votat pe Iliescu, mi s-a parut ca daca castiga Vadim ne ducem in iad. Am ales raul cel mai mic, dupa cum gandeam atunci.
Dar acum, care-i mai putin rau? Poate cineva sa spuna cu onestitate (si fara interese...) ca spera in verticalitatea unui candidat?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am fost la vot o perioada. Am sperat. Ca astia sunt altfel decat ceilalti.
Apoi am fost la vot si mi-am anulat votul (i-am votat pe toti, sau ma rog, cat a ajuns tusul de pe stampila) .... acum nu ma mai duc
Ma duc la gratar, ma relaxez.

Ma duc la vit ca sa nu voteze numai prostii dar de fapt fac parte dintre ei, prostii, daca ma duc, cum bine zicea cineva ...

Imi pare rau dar nu am pe cine vota.
Nici unul dintre politicieni, de la niciun partid nu merita sa pierd 10 min. din viata mea pentru a-l vota. Asta e marea mea dezamagire actuala.
Dreptul la vot? Dreptul de a alege intre 2 hoti? Nu, nu mai vreau sa aleg intre hoti. Ma simt cumva partasa pentru ca uneori a iesit partidul sau candidatul votat pe mine si ala s-a dovedit ca e un hot. Deci votandu-l l-am ajutat sa fure ...

Asta e, eu nu mai votez pana n-oi fi convinsa ca am pe cine ...

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nici eu nu merg la vot.Nici nu vreau sa aud.Al meu sot tot incearca sa ma convinga dar NU VREAU, am niste "draci" pe politicieni astia.Chiar aseara am vazut la stiri:auzi..sa-si schimbe parcul auto, sa-si purifice aerul in sali, sa-si faca sere...niste idioti...

Sorana 34+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu, nici daca as vrea, dar NU VREAU, nu pot sa merg la vot....pentruca...nu poci...si gata!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Nu e corect sa nu mergi la vot. Cineva tot va fi ales, chiar daca nu voteaza toata lumea. Si toti au membri de partid care ii voteaza, sau sustinatori care sint sau nu ca si tine. Daca votezi ai un cuvint de spus, daca nu votezi aleg ceilalti si poate iti place poate nu iti place ce aleg.

Eu cred ca singura cauza pentru care sint atit de multi trogloditi prin parlament este pentru ca nu voteaza toata lumea. Daca ar vota toti si nu numai unii pe care poate ii "pacaleste" multa lume, alta ar fi configuratia oamenilor politici actuali.

Dar nu inteleg de ce subiectul asta e sticky si care e mesajul, de fapt, sa se voteze sau sa nu se voteze?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Hai sa facem Partidul Celor Care Nu Voteaza si sa ne votam intre noi!
Si eu am fost intotdeauna la vot (o data cu copilul, bebelus, pe ceata si a racit asa de rau ca m-am blamat: nu merita niciunul sa-mi imbolnavesc copilul pt el!!). Ultimele dati am fost si am votat cu partide care clar nu aveau nicio sansa sau cu independenti de care nici nu auzisem!
De ce nu mergeti la vot, votati cu un partid mititel, fara sanse, dar care poate-poate va inspira un dram de incredere ca ar fi altfel? Asa, non-votul (sau votul anulat) al vostru nu se va "duce" tot la cei pe care CLAR nu vi-i doriti.
Eu, cel putin, asa voi face.

Mergi la inceput