EPILARE DEFINITIVA
Sunt intr-o mare dilema...poate ma ajutati voi.M-ar interesa parerea voastra in ceea ce priveste epilarea definitiva,ma bate un gand dar inca stau in dubii.Voi ce ziceti?
Si inca ceva ...aveti idee de cabinete in iasi,galati sau prin zona care fac treaba buna?
arinaa
Raspunsuri
Indra spune:
Daca vei da un search aici cu "epilare definitiva" vei fi uimita de cite pareri, opinii, experiente vei gasi!
Succes!
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
arinaa spune:
probabil ai dreptate...dar pe mine ma interesa si cateva adrese ala unor cabinete din galati sau iasi,lucru pe care nu il gasesc daca dau search
arinaa
arinaa spune:
fetelor va multumesc pentru promptitudinea cu care a-ti raspuns la subiect, e bine de acum incolo......
arinaa
klato spune:
Arinaa, relax, nu e nevoie sa fii sarcastica
. E primavara afara, bucura-te de viata un pic!
Daca nu ti s-a raspuns e probabil din cauza ca nimeni nu are un raspuns (i.e. nu detine info despre ce te intereseaza pe tine). Si, ce-i mai important, nimeni nu e obligat sa dea un raspuns. Iar atitudinea ta nu ajuta.
Lighten up si lucrurile vor veni de la sine.
BraveGirl spune:
Poate nu stie nimeni nici un cabinet...de aia nu a raspuns nimeni...Poate ai citit celelalte subiecte si ai vazut ca eu ma epilez definitiv la o clinica din Bucuresti. Cum tu ai zis ca vrei ceva in Iasi sau Galati, am zis ca nu are rost sa-ti spun eu unde ma duc.
==========
Corina
Albumul meu
arinaa spune:
Klato,nu sunt sarcastica,sunt realista...dar cand vad ca la alte subiecte stupide(nu toate...sunt destule care capteaza atentia ) se acorda o atata importanta...iar la un subiect legat de epilare(cred ca ne priveste pe toate pana la urma)nu primesc decat raspunsuri insipide....
multumesc bravegirl ca mi-ai impartasit din experienta ta(sper sa ai o piele de bebelus dupa ce termini procedeele),cred ca la un moment dat ti-ai pus si tu intrebarile care ma framanta pe mine acum,dar poate au fost cateva "prietene" care ti-au sarit in ajutor....eu nu am avut bafta ta
arinaa
Gabbriela spune:
citeste toate link-urile de mai jos
epilarea definitiva
epilarea definitiva
epilarea definitiva
epilarea definitiva
Cat e sedinta de epilare cu laser?
epilarea cu laser -ati incercat??
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
arinaa spune:
multumesc mult Gabrriela,am reusit sa ma dumiresc cat de cat,dar mai astept pareri de la d-ne care au terminat acesta procedura.Sunteti multumite?recomandati aceasta procedura?
arinaa
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by arinaa
multumesc mult Gabrriela,am reusit sa ma dumiresc cat de cat,dar mai astept pareri de la d-ne care au terminat acesta procedura.Sunteti multumite?recomandati aceasta procedura?
arinaa
Nu stiu daca o sa poata cineva sa-ti raspunda daca e sau nu multumita...eu una mai am de facut ceva sedinte inainte sa ma pronunt...asta inseamna ca cel mai devreme la toamna iti pot da un raspuns...Conteaza f mult de cum ai tu parul si daca poti sa mergi la toate sedintele fara sa sari peste una.Lucru care e destul de greu vara cand mergi la plaja...
==========
Corina
Albumul meu
LYADA spune:
Corina,
cate sedinte ai pana acum? Ai facut 5?
Eu am intrerupt dupa 3 ca doar pe o singura zona se simtea o diferenta. Te urmaresc cu atentie caci am mers tot la Coquette, unde am inteles ca mergi si tu