Epilarea definitiva

Epilarea definitiva | Autor: boubba

Link direct la acest mesaj

Bey fetele mele dupa ce o dadui pe creme depilatoare ceruri aparate de ras si multe chinuri am ajuns la acelasi rezultat sa m-il iertati de RAHA...iritatii parul creste imediat si tepos.
A-ti incercat careva epilarea definitiva si daca da : rezultatele preturile etc PLEASEEE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

N-am incercat, dar vreau sa incerc dupa bb2.
Insa am auzit ca dupa cativa ani iti creste din nou. Nu cu aceeasi densitate, dar nu e chiar "definitiva".
Uite niste preturi: http://www.carezone.ro/prices(romana).html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Da au niste preturi de iti sta mintea in loc!
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

Chiar, ce preturi sunt la epilarea definitiva? M-ar tenta si pe mine...
Banuiesc ca in timp se "amortizeaza" investitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

100$ sedinta si ai nevoie de vreo 10...

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

OK, dar tariful acesta banuiesc ca este pentru o suprafata mai mare, nu?
Eu as incerca initial in zona inghinala, sa vad ce si cum, iar dupa aceea, cand mai adun bani, vad daca ma fac si prin alte parti. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu am incercat epilarea definitiva, nu mai stiu exact cum se numea metoda, insa iti introducea un acusor cat firul de par in radacina si il electrocuta parca, apoi il scotea cu penseta. Eu am incercat la axila, am facut vreo 3 sedinte (acum vreo 2-3 ani m-a costat 300.000 ora - ii trebuia cam o ora pentru o axila). In final am renuntat pentru ca trebuia marita intensitatea curentului si devenise dureros. Nu pot sa zic ca am scapat definitiv, insa mi s-a redus considerabil numarul de fire de par, aproximativ la jumatate. In plus, acum pot sa ma epilez cu epilatorul, inainte nu puteam decat cu ceara.
Tipa de la cabinetul unde am fost spunea ca daca nu ai asa mult par se poate rezolva mult mai usor si in mai putine sedinte, cred ca asa era. Pacat ca pe mine nu m-a invatat nimeni si am folosit lama la inceput

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

cred ca sunt multe printre noi care ar fi dispuse sa faca orice pentru a scapa de par.

chiar merita?adica am inteles ca ar fi efecte secundare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ai dreptate, Gabriela. Nici eu nu m-am gandit la efectele secundare (mi s-a spus ca nu sunt), insa la ceva timp dupa epilare m-am pomenit cu niste pete roshii la axila, doctoritza a zis ca e alergie la deodorant (deodorantul ala il foloseam fara nici un fel de probleme de ani de zile), am facut tratament, am schimbat deodorantul si tot degeaba.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu m-am interesat acum vreo 2 luni pe forum despre epilarea definitiva...intre timp am fost la o sedinta inghinal si axila.La axila am scapat deja de 70% din par...inghinal cam 40%.Cica ar fi nevoide cam de 5 sedinte, in functie de organism.Eu cred ca axila scap cu 3 sedinte.Inghinal o sa dureze mai multe sedinte.Acum sa va spun preturile: unde ma fac au 2 aparate, eu ma fac la cel nou care e cu 50% mai scump decat cel vechi.O sedinta bikini costa 75 de euro, inghinal 90, interfesier 30, axila 75.La aparatul vechi , din ce am vazut eu pe lista lor de preturi bikini si inghinal costa la fel..50 de euro.Sedintele se fac la 6 saptamani, iar pt piciaore la 3 luni.Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

BraveGirl, spune-ne si noua te rog, unde e cabinetul asta unde te faci tu?

10+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput