EPILARE DEFINITIVA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

o singura intrebare: doare?

quote:
Originally posted by BraveGirl

quote:
Originally posted by arinaa

multumesc mult Gabrriela,am reusit sa ma dumiresc cat de cat,dar mai astept pareri de la d-ne care au terminat acesta procedura.Sunteti multumite?recomandati aceasta procedura?

arinaa

Nu stiu daca o sa poata cineva sa-ti raspunda daca e sau nu multumita...eu una mai am de facut ceva sedinte inainte sa ma pronunt...asta inseamna ca cel mai devreme la toamna iti pot da un raspuns...Conteaza f mult de cum ai tu parul si daca poti sa mergi la toate sedintele fara sa sari peste una.Lucru care e destul de greu vara cand mergi la plaja...

==========
Corina
Albumul meu

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Doare suportabil.
Eu am facut 6 sedinte si sunt multumita.

Din pacate tot in Bucuresti.

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si eu as face inghinal....oare merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

pentru mine a fost o mare teapa !! am inceput acum 3 ani, in Arad, venea o data la 5-6 saptamani o doctorita de la Brasov cu aparatul minune, cu lumina intensa nu-mai-stiu-de-care, aparat de ultima generatie, nu mai stiu cat a costat, dar zicea ca doar piatra aia cu care te atinge (care trebuia sa o skimbe tot la doua luni), costa 7000 euro. in fine, am complectat formulare, urmat indicatii, nu ma epilez, bronzez, decolorez, etc. Peste doua luni ma prezint cu coama originala. am uitat sa mentionez, voiam doar la chilotel, si o anumita "freza", si anume in forma de V, pt ca asa mi se parea mie dragut la momentul respectiv...imi spune doamna cu aparatul ka e ok, nici o problema, 200 euro sedinta !!!!!! ma rezolva "cam" in 6 sedinte, sa ma prezint cu un cartonas decupat de mine in forma dorita de freza, ca va iesi exact asa cu unghiuri ascutite!!! Deja ma si vedeam cea mai grozava, cu comoara in forma de V, pe care urma sa o decolorez blonda!!!! Ce vise...Am urmat exact 10 sedinte, pe parcursul unui an intreg, deci 2000 euro costat trebusoara, cat o rabla de MASINA. Dupa fiecare sedinta cadeau cateva firicele. ce sa zic, am ramas cam cu o treime din coama, care de atunci s-a mai refacut, hormonii lucreaza, pot sa zic ca mai am jumate din cat par aveam. Singurul avantaj e ca ma pot epila singura akum, cu silk-epilul, e mai suportabila durerea la parul mai rar. Nici vorba de V, dupa vreo 4 sedinte mi-a spus ca de fapt nu se poate, sa o chelim de tot, ok, zik, o chelim, dar tot nu eram multumita. dupa 8-9 sedinte a inceput sa dea vina pe mine,ba ca am pielea prea inchisa la culoare si nu nimereste laserul bulbul firului, ca se difuzeaza lumina,ba ca eu nu pot suporta durerea si a trebuit sa lucreze cu aparatul la putere minima, desi la multe sedinte imi zicea ca e la maxim, dar apoi uita doamna. De, treceau cateva saptamani, avea multe cliente,ne mai incurca intre noi. dupa zece sedinte am renuntat, ca m-am speriat cand am facut socoteala cat va costa sa o chelesc de tot...dupa un timp m-am dus la un renumit dermatolog, care mi-a explicat ca NU EXISTA EPILARE DEFINITIVA, mi-a tinut o lectie despre firul de par si viata lui, ca oricum o parte se reface cu timpul. SI CA EL ARE O CLINICA DE DERMATO IN TIMISOARA UNDE MI-AR FI FACUT CU 80 EURO SEDINTA, ACELASI LUCRU. AM MAI CITIT SI EU REVISTE,PE VREMEA AIA NU AVEAM NET-UL SI AM VAZUT CA IN BUCURESTI E MUUULT MAI IEFTIN DECAT AM PLATIT EU. plus cate un tub de crema anestezic EMLA,la fiecare sedinta, nu mai stiu cat costa si aia, si adusul ei din Germania.... Durerea??? INFIORATOARE,pe masura ce se apropie cu laserul de mijlocul ......prefer ceara de 100 de ori. In paralel cu mine a mai urmat cineva din Arad 9 sedinte, exact cu aceleasi rezultate. DECI, in concluzie TOTAL NEMULTUMITA. Nu pot sa-ti spun ce treba fak cabinetele din Galati, ca e la vreo 800 km de mine, dar doctora mea a fuk-uito. eu zic ca prima data dute la un dermatolog sa iti explice cum sta treaba, NU ZIC SA NU O FACI, DOAR SA NU AI ASTEPTARI PREA MARI, CUM AM AVUT EU, as fi apreciat sa-mi spuna adevarul, ca doar se va rari, si cu timpul se reface. Lunga si plictisitoare poveste, SA NU TE MAI PLANGI CA NU INTERE pe nimeni subiectul, dar sper sa te ajute sa iei decizia in cunostinta de cauza. succes ARINAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am facut pana acum 6 sedinte inghinal...nu sunt multumita.S-a rarit parul, dar nu atat cat ma asteptam. Sa vad dupa sedinta asta cum se comporta....mai am cam 10-15% din par. Astept sa vad cat din el mai creste. De durut, doare destul de rau. Mai ales cand e la intensitate mare si e mai mult par. Dar dureaza destul de putin, asa ca eu suport.
Mi-e cam jena sa explic aici...eu ma fac total si as fi vrut cel mai mult sa-mi pice parul de pe labii, pt ca acolo ma doare cel mai rau la epilatul cu ceara. Mi-e mi-a cazut parul cam 50% dar nu si de pe labii... De aia sunt asa dezamagita.Fetele de la salon mi-au spus ca ala o sa cada ultimul, cam pe la sedinta 7-8.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

eu vreau sa incep cu fata(mustata.barbie...)si sa continui cu bratele(dar poate mi se va permite sa fac ambele operatiuni in aceeasi sedinta( cu costul de rigoare)

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Arinaa,daca spui ca vrei sa te epilezi definitiv pe fata-barbie plus mustata-nu crezi ca mai bine ar trebui sa-ti faci niste analize sa nu fie cauze hormonale ?...Daca sunt cauze hormonale,eu zic ca nu are rost sa te apuci,ca oricum hormonii lucreaza ...mai bine tratezi cauza...bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Adriana ai dreptate,dar la mine nu stiu cat e din cauza hormonilor,eu cred ca e din cauza faptului ca l-am starnit....epiland...pensand si uite asa firul a devenit aspru si usor inchis la culoare(negru cum ii zic eu)cel mai tare ma seaca faptul ca ma fac cu ceara si ma irit....de nu pot iesi 3 zile din casa.Beleaua e ca am porii deschisi si sunt dispusa la cosuri(zici ca sunt la pubertate),iar motivul acestora ...sau unul din ele e si firul de par(se fac la radacina lor).
E complicat....sper sa scap odata de "norocul"asta.(prin partile nostre ,surplusul de par e asociat cu mult noroc....iar eu am din belsug

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Si eu am vrut sa incep cu fata (mustata, barbie, perciuni) dar nu a vrut sa-mi faca fara niste analize. A zis ca sunt zone androgene si s-ar putea sa fac degeaba.
Dar am inceput brate, axila si inghinal, sunt la a patra sedinta. Inca mai creste, dar mult mai putin si mai subtire. Cel mai bine merge la axila, poate pentru ca e pielea mai alba. Oricum, sunt multumita de rezultate. Chiar daca nu se va elimina de tot, e mult mai bine deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Multu Corina! Azi mi-am facut timp sa caut subiectul si sa vad care e situatia dupa mai multe sedinte decat cele 3 ale mele.

De rarit in zona de sus fata s-a rarit super-bine insa intr-adevar pe lateral cu cat inaintezi catre labii eficienta scade spre zero.

Fetelor, in Bucuresti, in afara de salonul Coquette mai merge cineva pe altundeva, cu rezultate mai bune? Am citit ca s-a deschis un salon in Pta Alba Iulia de ex insa Coquette are cea mai puternica reclama in revistele pt femei. Acu ii mai adaug si eu la renume, nu si la eficienta tratamentului insa

Mergi la inceput